Bakljada u Milanu

poruka: 73
|
čitano: 10.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Baš je bila dobra ova bakljada.Da ništa ne govorim o urlicima o spremnosti za otađbinu, motivacijskim arlaukanjem "ajmo ustaše", i  naravno, isticanju reklamno-provokacijskog U.Bilo je tu svega, i vatre i dima, vatrogasaca i šutanja sa policijom.Eh da ne zaboravim, bio je tu i side show, neki ljudi u nacionalnim dresovima su trčali za nekakvom loptom, ali to je bio samo neki minorni event da se popuni prava "utakmica" na tribinama.

Stvarno nekorektno od tih huligana na travnjaku da prekidaju main event na tribinama svračanjem pozornosti na "vlastito sebe".Možda su Talijani stvarno i došli gledati loptanje na travnjaku, ali zato 'rvacki navijači definitivno nisu.Svirati drugu violinu na nogometnom stadionu 'rvacki navijači naučili nisu, niti će.

Ne shvaćaju, zapravo shvaćaju svi ali se prave blesavi, jer je politički nekorektno reći.Hrvatski nogomet je više od sporta, to je platforma i zona za izražavanje političkog neslaganja, i ispoljavanje frustracija uzrokovanih osobnim očajnim ekonomskim stanjem, te promoviranja vlastitih političkih ideja.Dakle imamo jedan sport gdje se ljudi mogu okupiti u velikom broju na objektu zatvorenog tipa da bi negodovali verbalno i ponekad fizički, dakle imamo "ispušni ventil".

Dobra stvar, barem što se tiće vladajućih garnitura u sustavu gdje ima puno nezadovoljnika izrazito slabog ekonomsko-društvenog statusa.Bolje da se gladni šljakeri ispušu na stadionima nego da rade revoluciju po cesti.

Ljudi teško podnose neimaštinu i nepravdu, i to stvara pritisak koji negdje mora izbiti.Pa izbija kontrolirano na nogometnim stadionima, laicima bi moglo izgledati kao da je to nekontrolirano i opasno, ali nije, barem ne za političare i elitu, te običan kako tako dobrostojeći puk kojemu ne treba ispuhivanje po nogometnim utakmicama u ograđenom prostoru nazvanom stadion.   

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
12 godina
Bakljada u Milanu
?
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 14:50 (nicky.sl).
16 godina
Bakljada u Milanu

Kako će Dinamo kazniti za bakljade i sl. Kad niti nema navijača, a kaoli bakljada {#}

17 godina
Bakljada u Milanu

Meni nije jasno kako ekipa (mislim na policiju i slične institucije) ne shvati da na ovom svjetu postoje kamere.

50 kamera visoke rezolucije poredati po cijeloj tribini, pa kad se vidi tko je, na vrata, 100000kn kazne, zabrana na utakmice, prijava u postaje za vrijeme utakmica...

Problem je što ima xxx tih nesposobnih ljudi kojima je to jedina "pozitivna" točka njihovog života, i oni će svaki put napraviti isto.

Prenočit u policiji, odradit zabranu par tekmi, i opet isto.

Tko kaže da se nemože srediti je glupa osoba, pa englezi su imali najžešće divljake među navijačima, a sad nema 2 metra između navijača i terena. Kod nas atletsku stazu provukli i još malo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Bakljada u Milanu

Sve se može odraditi kad ima političke volje, a kod nas toga očigledno nema. Uzalud svi zakoni, ako se ne provode. Za sustav nadzora treba novaca, a i opet to nije sigurna stvar. Dođe netko sa kapuljačom i crnim naočalama, pa ga ti identificiraj kasnije. Baklju baci netko iz grupe i opet nisam siguran da se baš u svakom slučaju može točno odrediti tko je bio.

Bilo kako bilo, treba drastično povećati kazne i udarati po džepu, a ne smijurije tipa noćenje u zatvoru i zabrana dolaska na 3 tekme. Ali teško da će ovo nešto promijeniti. Kad god se ponovi takva sramota, par dana se političare šepure da će baš sad to srediti, HNS se plaće da oni ne mogu ništa jer su jadni i bez novaca, pa se sve zaboravi do slijedećeg izgreda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Re: Bakljada u Milanu
nicky.sl kaže...
Nije tu nista nekontrolirano ovo je kazna HNS-u za dvostruke standarde u domacem prvenstvu di se Hajduka kaznjava drasticno u odnosu na ostale (dinamo)

Valjda vam je jasno da je ovo kazna cijeloj hrvatskoj i hrvatskom narodu a ne HNSu. HNS ce platit, hrvati ce ostati zaostale balkancine koje neznaju normalno navijati zbog par budala. Samo da ih je bilo bolje ispendrecit i pregazit.
Da smo prava drzava, identificirati ljude koji su sjedili na tim tribnama i lupiti na nekretnine i pokretnine ( ako to uopce ti neskolovani majmuni imaju ) i neka otplacuje cijeli zivot... pa nek se bori protiv HNSa doma u sobi sa bakljom. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Slazem se da treba kaznit likove koji su odgovorni za ovakve pi*darije i to kaznit da se ukenj*ju u gaće! ali, isto tako bi ja kaznio i odgovorne koji su ih pregledavali i pretresali pri ulasku u stadion, pa im nisu našli i oduzeli te bengalke ili šta su već!

HAKOSUKA
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da smo prava drzava, identificirati ljude koji su sjedili na tim tribnama i lupiti na nekretnine i pokretnine

ovo je najbedastiji komentar koji sam pročitao vezano uz ovaj cijeli cirkus oko te bakljade.

da smo PRAVNA država i da nam institucije rade svoje poslove nebi se našli u ovoj situaciji, 

isto tako dok nam godinama naši političari ,ministri,premijeri i gradolnačelnici itd kradu nitko njih ne pita za imovinu i imovinska stanja ti spominješ kaznu za čovjeka koji je ubacio baklju u teren da mi uzmu kuću?stan? pokretninu? 

radi jedne baklje?

nije da ja pravdam te ljude ili se slažem s tim načinom "protesta" ali ajde daj mu zabranu na tekme i lupi  novčanu kaznu i bok, ali ovo šta ti spominješ nema veze sa zdravim razumom.

uzmite sanaderu onu vilu na tuškancu ipak je on pokrao ovaj narod ,a ne čovjeku  koji je bacio pišljivu baklju na teren (big deal btw).

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 14:29 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...

Da smo prava drzava, identificirati ljude koji su sjedili na tim tribnama i lupiti na nekretnine i pokretnine

ovo je najbedastiji komentar koji sam pročitao vezano uz ovaj cijeli cirkus oko te bakljade.

da smo PRAVNA država i da nam institucije rade svoje poslove nebi se našli u ovoj situaciji, 

isto tako dok nam godinama naši političari ,ministri,premjeri i gradolnačelnici itd kradu nitko njih ne pita za imovinu i imovinska stanja ti spominješ kaznu za čovjeka koji je ubacio baklju u teren da mi uzmu kuću?stan? pokretninu? 

radi jedne baklje?

nije da ja pravdam te ljude ili se slažem s tim načinom "protesta" ali ajde daj mu zabranu na tekme i lupi  novčanu kaznu i bok, ali ovo šta ti spominješ nema veze sa zdravim razumom.

uzmite sanaderu onu vilu na tuškancu ipak je on pokrao ovaj narod ,a ne čovjeku  koji je bacio pišljivu baklju na teren (big deal btw).

Sumnjam da ta ekipa (ovi navijači, ne Sanader) ima nešto vrijedno za uzeti, možda koji kredi, neku penziju od staraca, tu i tamo koju baklju... Tako da se ne trebaš previše uzrujavati :D 

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...

isto tako dok nam godinama naši političari ,ministri,premijeri i gradolnačelnici itd kradu nitko njih ne pita za imovinu i imovinska stanja ti spominješ kaznu za čovjeka koji je ubacio baklju u teren da mi uzmu kuću?stan? pokretninu? 

radi jedne baklje?

Ne... to je najbolji lijek da nas hrpa seljacina prestane sramotit po svijetu. Ja kad dodem u Italiju nezelim da me se ispituje o hebenim bakljama nego kako smo ih razguzili igrom u 90min na San Siru. Covjek koji je bacio baklju ce napraviti stetu koju ce platiti HNS koji je opet financiran od drzave (vecinom) koja se financira od ljudi koji rade... Pa sad mi reci zasto bi ja placo jer je neko beskicmenjak a ne on ? Koliko je kazna, fino rasporediti na momke koji imaju muda bacati baklje u teren... pa ako ima muda to napravit neka i placa. 

Ovo je isto krađa iz mog i tvog dzepa kao sta i ostali kradu. Tako se nejde protiv drzave i vlade, ovo nije nacin, ovo je idiotizam.

14 godina
Bakljada u Milanu

Ovo će se događat svaku tekmu dok su Šuker i Mamić u HNS-u

14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Nije tu nista nekontrolirano ovo je kazna HNS-u za dvostruke standarde u domacem prvenstvu di se Hajduka kaznjava drasticno u odnosu na ostale (dinamo)

Kako se u ovu tvoju tvrdnju uklapa cinjenica da su bakljadu i prekid napravili Bad Blue Boysi?

15 godina
cic kaže...

Postoji i drugi način za izrazit nezadovoljstvo.

Bojkot HNL-a i hrvatske reprezentacije itd.. 

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

bojkot repke nije riješenje.

jedino riješenje je da naše institucije krenu radi svoje poslove.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Sad će brzo izbori pa će se opet "isušivat močvara".

14 godina
odjavljen
Bakljada u Milanu

To se događa zbog politike? Ljudi molim vas lijepo...

Ovo je samo dokaz koliko smo mi glup i malograđanski (čitaj seljački, seljačine...) narod. Naravno, ovo je poprilično visoka generalizacija, pola Hrvatske je okej, ali ove seljačine koje idu na nogometne utakmice pa pale baklje i rade gluposti, te treba pod nož.

Netko je rekao da im treba uzeti imovinu. Kao da im se ima što oduzeti.

I ovo za kamere, nema smisla to postavljati. Samo otiđete na Fejs i malo pogledate što ima novoga.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 15:46 (Deawood).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Samo sto se to nece dogoditi. Htjeli mi to priznati ili ne, ovo je jedini nacin. Nakon presude kako Mamic nije kriv za vrijedjanje bivseg (znakovito!) ministra sporta, valjda je to svima jasno. Dvije su opcije. Sutiti i na taj nacin odobravati ovo sto se dogadja u HNS-u, HNL-u i Dinamu ili glasno prosvjedovati. Ne zaboravi da su nase institucije, kada su htjele raditi svoj posao, dobile prijetnju iz UEFA-e kako se politika ne smije mijesati u nogomet i kako ce Hrvatska biti izbacena iz medjunarodnih natjecanja. Normalno da se nakon toga niti jedan politicar koji namjerava nastaviti s karijerom nije htio dirnuti u taj osinjak. Sve je tu jasno, vrh HNS-a podrzava Platinija, Platini podrzava vrh HNS-a.

Uglavnom, bezrezervna podrska BBB-ovcima, drugi put u mom zivotu.

14 godina
BlueMax kaže...

Samo sto se to nece dogoditi. Htjeli mi to priznati ili ne, ovo je jedini nacin. Nakon presude kako Mamic nije kriv za vrijedjanje bivseg (znakovito!) ministra sporta, valjda je to svima jasno. Dvije su opcije. Sutiti i na taj nacin odobravati ovo sto se dogadja u HNS-u, HNL-u i Dinamu ili glasno prosvjedovati. Ne zaboravi da su nase institucije, kada su htjele raditi svoj posao, dobile prijetnju iz UEFA-e kako se politika ne smije mijesati u nogomet i kako ce Hrvatska biti izbacena iz medjunarodnih natjecanja. Normalno da se nakon toga niti jedan politicar koji namjerava nastaviti s karijerom nije htio dirnuti u taj osinjak. Sve je tu jasno, vrh HNS-a podrzava Platinija, Platini podrzava vrh HNS-a.

Uglavnom, bezrezervna podrska BBB-ovcima, drugi put u mom zivotu.

To je način??? Nek si pale i razbijaju po Zagrebu, nek sruše Maksimir, zgradu HNS-a.... Boli me briga ali podržavati razbijanje po vani blago rečeno maloumno. Cijeli svijet se zgraža nad Hrvatima a zapravo se radi o šačici debila koji još k tome veličaju ustaše. A što tek reći o takvima koji to podržavaju???

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 15:39 (vrinho).
16 godina
Deawood kaže...

Ovo je samo dokaz koliko smo mi glup i malograđanski (čitaj seljački, seljačine...) narod. Naravno, ovo je poprilično visoka generalizacija, pola Hrvatske je okej, ali ove "domoljubne seljačine" koje idu na nogometne utakmice pa pale baklje i rade gluposti, te treba pod nož.

Ove seljačine su sve samo ne domoljubne...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina

Deawood te "seljačine" su jedini koji žele pravedan nogomet u Hrvatskoj.Istina je da ovo nisu trebali napravit reprezentaciji ali to je jedini način da se makne cijelo vodstvo HNS-a.

14 godina
odjavljen
Bakljada u Milanu

Ma uopće nije bitno što su, ne pratim sport i uopće nemam namjeru pratiti sport. Baš zbog takvih maloumnih budala.

Što god oni bili, ostaje činjenica da su teške budale. Tko god tvrdio drugačije ovo neće promijeniti stanje u ičemu nabolje.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
cic kaže...

Najkraći i najjasniji komentar na cijelu situaciju, ne opravdavam bbb, ali treba im opet pruziti neku podršku jer su jedini koji pokušavaju nešto promijeniti na bolje u ovom rasulu od države

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
cic kaže...

Deawood te "seljačine" su jedini koji žele pravedan nogomet u Hrvatskoj.Istina je da ovo nisu trebali napravit reprezentaciji ali to je jedini način da se makne cijelo vodstvo HNS-a.

Pa kako ti nije jasno da se tako ne svrgava nikoga. Nosis bijes cijelog naroda na sebe... ovo nitko ne podrzava i imaju potpuno pravo... svatko tko podrzava nema nista u glavi jer to nije nacin. Ajmo repki uzeti 3 boda i praznu tribinu pa da, onda se bude vlada i svi maknuli... to tako nejde. Bojkotirajte izbore ''veliki navijaci''... nagovorite narod da nitko ne izade pa da vidimo onda reakciju... ali koga ces nagovorit kad se ti ''veliki navijaci'' prikazuju kao banda i nista koristi.

Hebo te pravedan nogomet ako nam reprezentacija ispasta zbog toga... dabog da se cijeli HNL ugasio.

14 godina
Bakljada u Milanu

Sad čitam da su nakon utakmice ti koji su po nekima ''jedini način'' pljačkali ljude i razbijali aute. Kakve to veze ima s HNS-om i nogometom? To su ''pravi navijači'' koji će na taj ''jedini način'' istjerati vrh HNS-a?? {#}

13 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Ja ne kuzim zasto se o ovome ovoliko priča, ajme bakljada, pa sastavni dio većine nogometnih utakmica, dinamo-hajduk, repka itd, ne pratim bas nogomet previse al koliko sam upucen tih baklji ima na svakoj drugoj utakmici, sad odjednom svi se cude ovome, pa to su navijaci, njima je to fora, svaka budala ima svoje veselje. I opet mi nije jasno zasto HNS plaća kaznu, a ne talijani koji nisu dovoljne sigurnosne mjere uveli, sta nije bilo ono kad su albanija-srbija igrali da srbi moraju platit onu kaznu za onu letjelicu jer je njihov stadion=njihova policija=njihov savez mora osigurat da se to ne dogada. Pa po ovoj logici da HNS plaća kaznu pa onda svaka drzava moze za gostujuće navijače onako svih pustat boli ih briga i tako njihov savez plaća kaznu, mozda sam u krivu, mozda talijani plaćaju kaznu, ali koliko sam skuzio po pricama hns plaća, a to doslovce nema nikakve logike.

Battlelog: gjurki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 15:52 (Volvox).
15 godina
Deawood kaže...

Ma uopće nije bitno što su, ne pratim sport i uopće nemam namjeru pratiti sport. Baš zbog takvih maloumnih budala.

Što god oni bili, ostaje činjenica da su teške budale. Tko god tvrdio drugačije ovo neće promijeniti stanje u ičemu nabolje.

Svaki tvoj komentar nadalje je suvišan.

15 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Odmah da napomenem, ne podržavam nikako ono što se sinoć događalo na San Siru, ali na neki način pokušavam i razumijeti te dečke tj. njihovu isfrustriranost...

Naime, kako bi ste se vi osjećali da idete npr. na Dinamovu tekmu iz Slavonije (trošite svoje vrijeme i novac) i kad dođete tamo skužite da ne možete na tekmu jer imate zabranu samo zato jer ste prisustovali zadnjoj utakmici protiv Osijeka (znači, nikad niste zapisani ili privođeni od strane policije, nikad niste bili drogirani/u alkoholiziranom stanju, nikad niste napravili nikakav, ni najmanji incident), da ne spominjem konstantnu represiju od strane policije i redara (kao da ideš u logor, a ne na stadion)... ili još gori primjer, dođete u Škotsku (potrošite još više novca i vremena) i ne možete na stadion zato jer je "gazda" tako naredio, "a kad taj isti gazda napadne policajca, potuče se u gradskom uredu, na Poljudu, novinarki kaže da je kurvetina, novinaru prijeti batinama i još 5-6 puta godišnje napravi neko slično sranje. Onda njegova potrčkala kažu da je temperamentan. J*bi ga, dečki sinoć su isto bili temperamenti."

Jesu li uistinu navijači i par baklji problem ove države? Nije vas sramota što je Bandić dao Mamiću 250 milijuna (naših) kuna na raspolaganje, nije vas sramota što HNS-om upravljaju 2 čovjeka i samo gledaju svoje privatne interese, nije vas sramota Milanovićevih primitivnih izjava (npr. kad su bile poplave izjavio je da i njemu isto pukla cijev u stanu ili sad nedavno što je izjavio da ljudi nisu gladni, nego da jedu lošu hranu), nije vas sramota što ljudi kopaju po kontenjerima kako bi preživjeli, nije vas sramota kako se tretiraju naši branitelji koji su krvavo stvorili ovu državu i stavljaju u isti koš s agresorima... ?

btw. glupe su vam ove izjave tj. generaliziranje kako su svi navijači primitivne neobrazovane seljačine, iznenadili bi ste se...

Talijani su se zgražali? Oni su još gori (slika od prije par godina sa istog tog San Sira) Talijani su se zgražali? Oni su još gori (slika od prije par godina sa istog tog San Sira)
E, ovo je sramota! E, ovo je sramota!
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 16:27 (rebelsy).
14 godina
Slažem se sa tobom. Navijači se stavljaju u prvi plan samo da bi se sakrili pravi problemi u državi.Ljudi se ne zabrinjavaju kaj je 350 tisuća ljudi na burzi, kaj su ljudi diljem Lijepe Naše gladni, kaj ima tisuće ljudi kaj kopaju po smeću da skupe par boca,nego ih zabrinjavaju navijači.
16 godina
rebelsy kaže...

Odmah da napomenem, ne podržavam nikako ono što se sinoć događalo na San Siru, ali na neki način pokušavam i razumijeti te dečke tj. njihovu isfrustriranost...

Naime, kako bi ste se vi osjećali da idete npr. na Dinamovu tekmu iz Slavonije (trošite svoje vrijeme i novac) i kad dođete tamo skužite da ne možete na tekmu jer imate zabranu samo zato jer ste prisustovali zadnjoj utakmici protiv Osijeka (znači, nikad niste zapisani ili privođeni od strane policije, nikad niste bili drogirani/u alkoholiziranom stanju, nikad niste napravili nikakav, ni najmanji incident), da ne spominjem konstantnu represiju od strane policije i redara (kao da ideš u logor, a ne na stadion)... ili još gori primjer, dođete u Škotsku (potrošite još više novca i vremena) i ne možete na stadion zato jer je "gazda" tako naredio, "a kad taj isti gazda napadne policajca, potuče se u gradskom uredu, na Poljudu, novinarki kaže da je kurvetina, novinaru prijeti batinama i još 5-6 puta godišnje napravi neko slično sranje. Onda njegova potrčkala kažu da je temperamentan. J*bi ga, dečki sinoć su isto bili temperamenti."

Jesu li uistinu navijači i par baklji problem ove države? Nije vas sramota što je Bandić dao Mamiću 250 milijuna (naših) kuna na raspolaganje, nije vas sramota što HNS-om upravljaju 2 čovjeka i samo gledaju svoje privatne interese, nije vas sramota Milanovićevih primitivnih izjava (npr. kad su bile poplave izjavio je da i njemu isto pukla cijev u stanu ili sad nedavno što je izjavio da ljudi nisu gladni, nego da jedu lošu hranu), nije vas sramota što ljudi kopaju po kontenjerima kako bi preživjeli, nije vas sramota kako se tretiraju naši branitelji koji su krvavo stvorili ovu državu i stavljaju u isti koš s agresorima... ?

btw. glupe su vam ove izjave tj. generaliziranje kako su svi navijači primitivne neobrazovane seljačine, iznenadili bi ste se...

Ti pričaš što tebi paše.

Dakle, vi stvarno mislite da će nešto dobro proizići iz skandiranja "ustaše" i bacanja baklji na teren? Jeste se svi skupa posvađali za zdravim mozgom?

Nitko nije rekao da su svi navijači primitivne seljačine....oni što su vikali "ustaše" i palili baklje - jesu.

I da, uistinu navijači i par baklji jest problem ove države. To ne znači da nema znatno većih problema, ali isto tako ne znači niti da to problem nije.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice