Atmosfera da se naježiš

poruka: 3
|
čitano: 1.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Atmosfera da se naježiš

Ova tema služi isključivo za postavljanje videa koji prikazuju neku extra atmosferu na utakmicama.Dakle publika,koreografija,navijanje itd..Vrijeđanje po nacionalnosti ili pripadnosti navijačkoj skupini neće se tolerirati,dakle ovo je tema samo o atmosferama na utakmici nikakvo međusobno nadmetanje :).

Mojih top 5:

1.Dinamo Zagreb-Arsenal

2.Hajduk-Dalmatinac sam-skoro sam zaplakao,preljepo,Dalmacija u srcu

3.Aris-Boca Juniors

4.Grobari u Areni

5.Delije bakljada

Na kraju imam samo ovo za poručiti:Navijači balkanskih klubova imaju tu snagu,te emocije,tu energiju i tu strast s kojom navijaju.

Engleski tip navijanja:BBB i Grobari,konstantno pjevanje bez stajanja kroz cijelu utakmicu,glasno navijanje,bubnjanje.

Talijanski tip navijanja:Torcida i Delije,preljepe koreografije,velike bakljade,velika upotreba zastava i pirotehnike

Ja sam postavio svoj top 5 a sada VI!loL

Wanna Date my Avatar?
14 godina
protjeran
Atmosfera da se naježiš

Tema glupa,bespotrebna

Evo ti jedna kad si navalio:

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
15 godina
neaktivan
Atmosfera da se naježiš

Mislim da tema nije glupa...ali ok.Svi imaju pravo na svoje mišljenje :)

Super su koreografije ekipa sa Balkana i svakako da navijačka scena ima dostojan nivo. Jedini problem je u tome što nem više ovakvih ili sličnih grupa na ovim prostorima, jer bi onda svaka prvoligaška utakmica isto bila zanimljivija kad bi tribine bile ispunjenije i kada bi bio veći rivalitet. Ovako postoji samo 6-7(Delije,BBB,Torcida,Grobari,Gate7,Aris,Pana+još jedna dvije) dobrih i organizovanih grupa na Balkanu i niko ne može da im se približi.I mislim da je od velikog značaja koliko jedna navijačka grupacija može da se pokaže, ako igra Europu, jer onda i ostali vide. I samo još jedna riječ. o huliganima sve najgore.Treba još mnogima da ukapiraju taj smjer i taj fazon.

Kad bi morao izabrat pet najboljih klipova, ne bi znao koji bi istakao..ejr ih ima jako puno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice