[Procjena] iPhone 4S 16Gb Black

poruka: 25
|
čitano: 2.765
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

iPhone 4s - 16 Gb

- crni

- kupljen u vipu 11.1.2013.

- ko nov, bez oštećenja ili ogrebotina, stalno nošen u maskici sa screen protectorom

- racun imam ali posto sam ga uzeo preko sindikata ( oni imaju nekakvu suradnju s vipom ) oni su sebi ostavili orginal garantni list, a meni dali kopiju tako da bi u slučaju kvara ja valjda njima treba dati mob pa bi ga oni poslali u vip te sada ja neznam dali bi, ako bi ga ja nekom prodao, on mogao ostvariti jamstvo s tom kopijom

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 23:37 (turbo112).
14 godina
Re: [Procjena] iPhone 4S 16Gb Black
Ako se moze ostvarit gara mozes sobit cca 2700kn, ako ne ovdje onda na njuskalu
13 godina
neaktivan

ma joj kakih 2700.....di zivis ti ?!

14 godina
Mobitel je star 1 mjesci savrseno stanje, ja sam za moj star skoro godinu dana i izgreban dobio 2400 tako da
13 godina
protjeran

ljudi S2 ide za 1800-1900 kn - o cemu mi ovdje pricamo - dakle 1900 max

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan

2700 ? Pa Htc one X, Novi i zapakirani se nađe za 2500kn i to na njuskalu!

Bez obzira sto je star mjesec dana, kakve to veze ima ? HOX je po meni 10 puta bolji mobitel od iPhone 4s, ne tvrdim da je 4s los, ali 2700kn u kojem svijetu ? 

realno oko 2300-2400kn, makar toliko ne vrijedi, ali takvo je trziste!

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
Karlovac_047 kaže...

2700 ? Pa Htc one X, Novi i zapakirani se nađe za 2500kn i to na njuskalu!

Bez obzira sto je star mjesec dana, kakve to veze ima ? HOX je po meni 10 puta bolji mobitel od iPhone 4s, ne tvrdim da je 4s los, ali 2700kn u kojem svijetu ? 

realno oko 2300-2400kn, makar toliko ne vrijedi, ali takvo je trziste!

Onda ti uzmi hox, i dalje iphone vise vrijedi. Daj prestanite vise srat andorid vs ios i shvatite da iphoni vise vrijede i bolje drze cijenu. Mozete vi sad covjeku pricat kolko vama vrijedi mada realno vrijedi vise jer je traziste takvo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 17:50 (gamer34).
14 godina
neaktivan

Da vrijedi, zato sto ima slovo "I"... Sta je mozda jaci od HOX-a ? Jesam ja mozda napisao da je los 4s ? NISAM! Vec kazem da je HOX jaci i da iPhone ne vrijedi 2700kn!

14 godina
Karlovac_047 kaže...

Da vrijedi, zato sto ima slovo "I"... Sta je mozda jaci od HOX-a ? Jesam ja mozda napisao da je los 4s ? NISAM! Vec kazem da je HOX jaci i da iPhone ne vrijedi 2700kn!

Jel se ovdje raspravlja jel bolji Hox ili iPhone ili se procijenjuje? Ja kazem za koliko se stvarno moze prodat jer imam iskustva,u zadnje vrijeme sam prodavao 3 iP4s, 1 moj i 2 frendova od kojih je jedan bio u dosta dobrom stanju ali bez gare i star godinu i otisao je za 2400kn tako da ovaj sigurno moze dobit 2600-2700, a sad dali tebi tolko vrijedi mislim da prodavaca nije briga. Uostalom jel bitno sta je tebi bolje Hox ili iPhone, nekom je bolji iP nekom Hox kraj price.

14 godina
neaktivan

I Hox i S3 su u rangu ili bolji od iPhonea5 pa opet kostaju po 1000kn manje.

iP drzi cijenu i to je to.

2500kn a mozda i vise mozes dobit tko zna, na kog naletis.

13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

hebo te HOX kad ti moram rec..naslov je procjena a ne usporedba

14 godina

Na njuskalu za 2400 ce prodat

14 godina
neaktivan
bkn kaže...
Karlovac_047 kaže...

hebo te HOX kad ti moram rec..naslov je procjena a ne usporedba

A ti se malo uozbilji i nauci se kulturno ponasati i ne psuj! 

Da se ne prepirem sa klincem, stavi cijenu 2200-2300, jer nedavno je ovdje na oglasniku covjek prodavao 4s, odlicnog ocuvanog za 2000kn, mozda je jos u malim oglasima!

13 godina
neaktivan

Gle, ti slobodno nabij cijenu i čekaj neku budalu da naiđe. Ima takvih mnogo, iznenadili bi se haha. Imam frenda koji je kupio iPhone 3gs za 1500kn. Tako da, kakvih idiota ima možda ti nešto i naleti. Ali, pitanje kada..

13 godina
neaktivan
turbo112 kaže...

iPhone 4s - 16 Gb

- crni

- kupljen u vipu 11.1.2013.

- ko nov, bez oštećenja ili ogrebotina, stalno nošen u maskici sa screen protectorom

- racun imam ali posto sam ga uzeo preko sindikata ( oni imaju nekakvu suradnju s vipom ) oni su sebi ostavili orginal garantni list, a meni dali kopiju tako da bi u slučaju kvara ja valjda njima treba dati mob pa bi ga oni poslali u vip te sada ja neznam dali bi, ako bi ga ja nekom prodao, on mogao ostvariti jamstvo s tom kopijom

Nemojte se svadat svi znamo kako i na ccemu stoji iphone cak i ja sa ovih 16 godina svojih ...po meni realna cijena je 2100-2400 ( takve su ti cijene i na njusc) sad ti odabires ako zelis izvuc maksisum pare od njega mozes stavit i 2400-2500 sto me i nebi cudilo da ga prodas jer stvarno mi hrvati nismo normalni mogu se kladit d abi ga mogao prodat za te pare  na njusci da bi ti se neki specijalci javili i kupili , a ako ga se zelis samo rijesit stavi ga za 2100-2200 ( realno jer vidim da se na njusci nadu za tolko I DA MOLIM VAS BEZ SPAMA TIPA DA SU LAZNJACI ILI TAKO NESTO JER JE KRIZA U SVIJETU I LJUDIMA JEDNOSTAVNO TREBA LOVA DA NEBI BILI U MRAKU,BEZ VODE ILI JOS GORE NEBI IMALI STA JEST ) ili ako hoces izvuc maksimum 2400 , cak se i na bugu prodaje za 2600 32 gb verzija 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 1:51 (Damir1908).
16 godina
neaktivan

2500 kn možeš izvuć bez problema za taj mobitel. četvorka obična se prodaje po 1800 kn tako da moja je procjena tu negdje.

13 godina
neaktivan

meni su za 4 32gb nudili 1800 i to star 2 god,...stavi 2600 pa spuštaj ako treba...

btw najjače mi je ovo kad netko kaže da je hox bolji, da je s2 bolji ... to je ko da kažeš golf gti je bolji nego 520i, zato jer ima 30 konja više...ili još bolje x5m od 560ks je brži nego porsche od 400 jer je jači{#}

ako netko ima iphone 5-cu i bolji mu je galaxy s3, mjenjam i još dajem class10 od 32gb i usb otg sa njim :))

15 godina
neaktivan

Ja neki dan kupio iPhone 4S bijeli, nov, zapakiran sa garancijom od vipa od toga dana za 2400kn na njušci...

12 godina
protjeran

Prodat će se za više od 2200-2300 sigurno. Jer je ipak to Iphone na koga klinci i klinke redovito svršavaju. Tako da cijenu možeš po želji staviti. 2700-2800 bez problema i prodat će se garantiram to, još da je otvoren na sve mreže.  To je realno što se tiće našeg tržišta i potražnje sa ovim mobitelom. 

Ajmo malo na usporedbe, H0X je zvijer od mobitela koju je uopće glupo svrstavat u isti koš sa bilo kojim Iphoneom, po svim specifikacijama ,a čak je android bolji od IOS-a(premda je IoS jednostavniji i glađi) ali mobitel nije toliko razvikan, najavljivan i reklamiran tako da cijena takvih top modela nemilice pada. Što je naravno ljudima koji žele odličan mobitel po solidnoj cijeni odlična stvar.

Sretno sa prodajom i ne... ne kažem da je Iphone 4s loš!!!

16 godina

moze neko procjenit novi 4S ali bez garancije?

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
DommY kaže...

Kako je nov ako je bez garancije..kako si ga nabavio ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
Damir1908 kaže...
DommY kaže...

Kako je nov ako je bez garancije..kako si ga nabavio ? 

Nemam ga ja, to sam pitao cisto da znam..valjda je nabavljen vani..

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
4s 16 gb bez garancije oko 2000 kn iako mi se cini da je to maximum cijena im pomalo pada ma njuskalu ih je masu ali mi se cini da se bas nesto ne kupuju
15 godina
neaktivan

Valjda su ljudi skuzili da su precijenjeni i da mozes nabavit dvaput boljeg Androida za te pare.

12 godina
protjeran

Zanima me za koliko da prodam: iPhone 4s 16Gb, crni, star 20 mjeseci, bez garancije, tu i tamo neka sitna ogebotina.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice