Zafrkavam se ja, vidim ja da ti to dobro odrađuješ i da su ti savjeti smisleni. Puno si mi pomogao.
Malo imam rezerve prema tom Corsairovom RAM-u.....što to znači da on radi nativno na 1066 MHz, kako će to olakšati overclockiranje?
Zafrkavam se ja, vidim ja da ti to dobro odrađuješ i da su ti savjeti smisleni. Puno si mi pomogao.
Malo imam rezerve prema tom Corsairovom RAM-u.....što to znači da on radi nativno na 1066 MHz, kako će to olakšati overclockiranje?
Znaš i sam da clockat možeš ili mijenjanjem množitelja ili dizanjem FSB-a. E pa kod AMD-ovih procova dosta njih dolazi u BE izdanju s otključanim množiteljem dok otključane množitelje kod Intela imaju samo Extreme verzije. Dakle na E5200 ćeš morati dizati FSB na sve načine. S 1066 MHz RAM-ima ćeš lakše doć do većeg FSB-a pa samim time i većeg radnog takta