Ventilatori

poruka: 6
|
čitano: 1.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ventilatori

ovak kupio sam 2  ventilatora 80x80mm i rade pre sporo ubrazo sam ih preko biosa ali nis ali kada  vratim stari ventilator on pocne radit max rpm sad neznam kako da ubrzam ove stare POMOC!!!hvala unaprijed

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ventilatori

Koje si točno ventilatore od 80mm kupio?

Ventilatore možeš natjerati preko BIOS-a ili potenciometra da se vrte sporije, ali ih ne možeš natjerati da se vrte brže od njihove deklarirane brzine.

Recimo Sharkoon ima 4 vrste ventilatora od 80mm

Power 3000 o/min

Midrange 2500 o/min
Low Noise 2000 o/min
Silent 1500 o/min

Prvi se najbrže okreće i ima najvieći protok zraka, ali je i najglasniji, a ovaj zadnji se najsporije okreće, najtiši je, ali zato ima najmanji protok zraka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ventilatori

kupio sam ove http://www.diskont24.com/product.php?productid=39285&cat=409&page=1  imali neki program da ih ubrzam

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ventilatori
Roske kaže...

kupio sam ove http://www.diskont24.com/product.php?productid=39285&cat=409&page=1  imali neki program da ih ubrzam

Neznam jel ima ali mislim da su spori baš zato što koštaju 16 kn
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Ventilatori

Ako hoćeš bolje hlađenje trebo bi uzeti skuplji  venttilator ....

17 godina
neaktivan
Ventilatori

probaj sa speedfanom ako ti ga ploča podržava. naravno pod uvijetom da su u ploču uštekani

I have balls of steel
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice