ADM je bolji te puno jeftiniji. Iz ADM-a ti dostave komp ak im je sve dostupno za 1-2 dana.
Jesi li ti ikad uzima komp u ADMa.
ADM je bolji te puno jeftiniji. Iz ADM-a ti dostave komp ak im je sve dostupno za 1-2 dana.
Jesi li ti ikad uzima komp u ADMa.
i moj glas ide adm-u! nebi u ve-milu ni prazne cde kupio!
A sta kažete na procesor.
Nisu losi,meni je tamo prijatelj uzea 2 kompa i sve ok.
jedino sta in je malo stranica u k*rcu.
najskuplji
nabavljaju od msan grupe,jako slab izbor u trgovini (sibenik,split)
a stranica i samsi rekao
Pa što se dogodilo s VeMil-om, prije godinu dana i više svi su ih preporučivali (bar u Zagrebu)?
Pa što se dogodilo s VeMil-om, prije godinu dana i više svi su ih preporučivali (bar u Zagrebu)?
ja bi reko da im se vise neda (vlasnicima) gnjavit s tim i da su zeljni
novih izazova pa ce lovu ulozit u nekretnine :-)
vec imaju i poduzece za promet nekretninama...
Imaš već više tema o zadovoljstvu kupaca vemilon ,ovo ti je samo jedna od njih. Baš maloprije gledam na tv da je direktor Vemila u Osijeku oteja radnike pa ako si voljan riskirat...
evo moje iskustvo dosada sa vemilom i admom. Jako puno hardwarea smo za ured uzimali kod vemila i dobijali popust kao firma koja sa njima suradjuje. Jako puno puta se je desavalo da roba ne stigne kada obecaju i da nam isporuce krive ili uopce ne isporuce sve komponente. Nase nezadovljstvo je pocelo kada nisu vise primali potvrdu od internet bankarstva koja im stigne faksom od banke kao potvrdu placanja, nego sto morali cekati da njihovo sporo knjigovodstvo evidentira uplatu ( sto je trajalo 3-4 dana skoro pa uvijek). Naravno, nama nema smisla cekati 5 dana za disk od 300injak kuna npr.., odemo u drugi ducan gdje im je faks od banke validan dokument i uzmemo disk.....Mislimo si, u redu, nisu trgovci krivi, u "upravi" su im rekli da tako ne potvrdjuju uplate i to je ok.. Zadnje vrijeme pola robe ne mogu nabaviti ili mogu tek za 2-3 tjedna. To je bila kap koja je prelila casu. Neki dan smo trebali 3 nova monitora, naravno, poslan mail u vemil sa zahtjevom za ponudu, do dan danas nije stigla. Probali ih zvati telefonom, nula bodova. Onda sam kontaktirao ADM i u roku od pola sata sa njima izmjenio 5-6 mailova sa njima i dobio trazenu robu koju su imali na stanju. U roku dva dana je roba bila kod nas. Sve je bilo odradjeno "seamless" i ADM je dobio veliki + kod nas....moje malo iskustvo...
Evo danas su govorili na vijestima,o nekom strajku zaposlenika u Vemilu(Osijek).
Zaposlenici nisu dobili place par mijeseci zbog recesije,sad nece da odu iz ducana,rekli su direktorici kako ce uzet iz kase ako neprime place,direktorica zvala pandure i sad zajedno sa pandurima roštiljaju u Vemila dok nedođu plače.
Direktorica kaze kako se ducan zatvara i kako ce tamo bit neki drugi ducan.
Nema spasa uvatila recesija.
Kapi, najbolji da se ti držiš Diskonta24 i ADM-a.
BTW, nadam se da si smrša.
Kapi, najbolji da se ti držiš Diskonta24 i ADM-a.
BTW, nadam se da si smrša.
Tu si u pravu.
Neznan ni sta cu sam, jer uziman novi komp u 1misec,ustvari dida mi ga uzima na American, i tu nastaje problem.
Dida nece da plati priko interneta a sa srcen mu nesto nije uredu tako da on nemože ič do Zagreba pa neznan ni sam kako cu.
Uspoređiva san cijene i ispadne mi najbolje uzet u dikont24.
Imali ko kakav savjet kako cu ovo rijesit i imali di u splitsko dalmatinskoj županiji dočan da nije skup i da in je dobra usluga i niska cijena,ako ko zna neka javi.
Evo danas su govorili na vijestima,o nekom strajku zaposlenika u Vemilu(Osjek).
Sram te bilo!!
Uopće se ne želim trudit pogađat tvoju školu!!!!!
Zaposlenici nisu dobili place par mijeseci zbog recesije,sad nece da odu iz ducana,rekli su direktorici kako ce uzet iz kase ako neprime place,direktorica zvala pandure i sad zajedno sa pandurima roštiljaju u Vemila dok nedođu plače.
Pravopis
Pravopis
Sta u cemu je problem u pravopisu jel možda dalmatinski problem.
Ma ne. Svi mi pišemo navrat,nanos ali je.bemu dobro da nisi napisao Ocek
Ma ne. Svi mi pišemo navrat,nanos ali je.bemu dobro da nisi napisao Ocek
Cekaj tebi se nikad nije desilo da falijes sta zbok slova i evo iden prominit ako te to zadovoljava.
Ako te baš zanima koja san škola-Pomorska.
A sta si ti zavrsija kad si tako pametan.
Ma ne zanima i nisam te htjeo uvrijedit. Da svi mi griješim i ja non stop ali j.ebemu.....
nećemo više offtopic
pozz
edit na post ispod. ne komentiram pravopis nego samo to "Osjek" full stop
Pravopis
A ti doktore si papoga.
Ovi lik komentira pravopis a ti se moras ubacit,da se ne ubacis nebi to bilo to.
Ma ne zanima i nisam te htjeo uvrijedit. Da svi mi griješim i ja non stop ali j.ebemu.....
nećemo više offtopic
pozz
edit na post ispod. ne komentiram pravopis nego samo to "Osjek" full stop
Ma ne to nego ovi lik sa poston ispod tebe se pravi pametan,pa te kopira.
JEDAN MALI SAVJET...NEMOJ UZIMATI TAKVE STVARI PREK POŠTE......MENI SU IZ T-COMA ROUTER SLALI POŠTOM........I NAKON MJESEC DANA SU TEHNIČARI SKUŽILI DA NIJE U STANJU TJ. POKVAREN JE....FKT NIKAD NEZNAŠ DI TO PROLAZI........JA OD TADA VIŠE NIKAD POŠTOM....
JEDAN MALI SAVJET...NEMOJ UZIMATI TAKVE STVARI PREK POŠTE......MENI SU IZ T-COMA ROUTER SLALI POŠTOM........I NAKON MJESEC DANA SU TEHNIČARI SKUŽILI DA NIJE U STANJU TJ. POKVAREN JE....FKT NIKAD NEZNAŠ DI TO PROLAZI........JA OD TADA VIŠE NIKAD POŠTOM....
poznam neke sto rade u posti na pretovaru paketa,svisu nezadovoljni poslom i placom pase osvecju na paketima