Vaše mišljenje

poruka: 14
|
čitano: 1.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaše mišljenje

Za nekoliko dana kupujem novi PC, pa želim čuti vaše mišljenje( molim moderatore da mi nedaju karton

jer mi je mišljenje jako potrebno).

Novi PC:

GIGABYTE MA770-UD3, s.AM2+

AMD Phenom II X4 940, 3GHz

RAM Corsair 4GB, 800Mhz, DDR2

XFX ATI Radeon HD 4890 XXX, 1GB DDR5( možda Black Edition)

HDD WD Caviar Black 640GB

Optički pogon LG GH22NS

Kućište NZXT Alpha Case, crmo, MIDI

Napajanje Corsair VX 550W, 120mm vent.

Monitor Samsung 20" T220

Je li velika razlika u igrama između ta dva GPU-a?

Unaprijed Vam hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vaše mišljenje

Konfa ti je stvarno dobro složena, samo je nebi uzimo niti XXX niti BE nego običnu HD4890 i na nju stavio Scythe Musashija...

17 godina
Vaše mišljenje

Ja bi radje stavio Coolermastera CM690 ili HAF 922 ili jeftinije Antec 300

0 0 hvala 0
17 godina
Vaše mišljenje

dobra konfiguracija...

Intel Core 2 Duo E8500, nVidia GF 8800GT, 8GB DDR2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaše mišljenje

Čemu služi taj Scythe Musashi? Ako služi samo da grafička kartica ne bude bučna ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 16:15 (iPhenom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhenom kaže...

Čemu služi taj Scythe Musashi? Ako služi samo da grafička kartica ne bude bučna ...

Da i bude hladna.da se ne pregrijava i da se vent ne okrece pre brzo i da ako ces clockat jednog dana da ti se temperature ne dignu na nesto veliko pa da je lagano clocknes :=()

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
16 godina
neaktivan

Scythe Musashi je nereferentni hladnjak, znači smanjuje i buku i temperaturu kartice, jedini nedostatak je što gubiš garanciju od 2 god. pa sam odluči da li ti se isplati.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
17 godina
neaktivan
The_Goc kaže...

Scythe Musashi je nereferentni hladnjak, znači smanjuje i buku i temperaturu kartice, jedini nedostatak je što gubiš garanciju od 2 god. pa sam odluči da li ti se isplati.

pa ne gubiš garanciju... ako ti oni sastavljaju cijeli komp, daš im da i to sastave... a ako sam sastavljaš, lijepo staviše scythea, a ako trebaš na servis, makneš i staviš referentni nazad...

16 godina
neaktivan
Sused kaže...
The_Goc kaže...

pa ne gubiš garanciju... ako ti oni sastavljaju cijeli komp, daš im da i to sastave... a ako sam sastavljaš, lijepo staviše scythea, a ako trebaš na servis, makneš i staviš referentni nazad...

Ha gle, u biti ovisi od proizvođača do proizvođača, neki dopuštaju kao EVGA, neki ne kao Sapphire pa znaju staviti zaštitnu naljepnicu, konkretno za XFX sam pročitao po forumima da dozvoljavaju pa ne bi trebalo biti problema, iako im se uvjeti mogu tumačiti na više načina.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
16 godina
neaktivan
Vaše mišljenje

Koja bi grafička kartica duže trajala:

XFX ATI Radeon HD 4890

ili Point of View GeForce GTX 275?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhenom kaže...

XFX ATI Radeon HD 4890

ati ali nvidia ima bolje performanse sad

17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
iPhenom kaže...

XFX ATI Radeon HD 4890

Nije istina.Grafe su podjednake.Negdje je bolja HD4890,a negdje GTX 275.Uzmi onu koja je jeftinija,a to je HD4890.

17 godina
neaktivan
besla kaže...
RPG vs TENK kaže...
iPhenom kaže...

XFX ATI Radeon HD 4890

Nije istina.Grafe su podjednake.Negdje je bolja HD4890,a negdje GTX 275.Uzmi onu koja je jeftinija,a to je HD4890.

Točno tako. Te grafe su po snazi podjednake, tako da će isto dugo trajat... HD4890 je jeftinija pa je logično da je bolji izbor... + ima podršku za DX10.1 ako ikada počnu izlaziti i takve igre...

16 godina
neaktivan
Vaše mišljenje

Malo sam gledao na stranici od Autronica, i vidio Club3D GeForce GTX275 sa 1792MB memorije za 2389,00 Kn.

Što mislite o toj grafičkoj kartici u mojoj konfiguraciji?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 17:50 (iPhenom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice