Vaša mišljenja

poruka: 28
|
čitano: 2.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Ovako,kupio bih sljedeće

AMD ATHLON LE-1640 box 2,7 GHz

ATI HD 3650 256 MB DDR3(besplatno)

2X1 gb kingmax 800 mhz

Da li bih igrao sve nove igre na 1024x768 high i što općenito mislite o konfi?I nemojte predlagat ništa drugo,to sam odlučio uzeti samo me zanimaju vaša mišljenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 17:55 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vaša mišljenja

Ak si ogranicen lovom koju mozes potrosit za novi komp to ce bit ok da a koliko vidim HD 3650 si dobio besplatno kad pise pokraj nje besplatno pa ces s tim moc igrat na toj rezoluciji da nece bit problema jasno ovisi kako u kojoj igrici ali uglavnom ugodno ces moc igrat bez frke!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Nitko,ništa?(osim RAMBOX-A)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vaša mišljenja

Ne znam baš da li bi mogao igrati apsolutno sve nove igre sa high detaljima! Ako ćeš koristiti računalo za druge stvari (surfanje netom, slušanje muzike, gledanje videa....) onda će biti dovoljno dobar!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vaša mišljenja
goggy kaže...

Ne znam baš da li bi mogao igrati apsolutno sve nove igre sa high detaljima! Ako ćeš koristiti računalo za druge stvari (surfanje netom, slušanje muzike, gledanje videa....) onda će biti dovoljno dobar!

A kao da za to surfanje netom, slušanje muzike, gledanje videa trebaš imat neku pilu od comp-a
17 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Teško da ćeš sve moći, ali većinu na medium sigurno... Ja sam na sličnoj konfi igro sve na medium pri rezi 1280*960. Uzmi u obzir da nisam igrao Crysis i GTA 4, ali CoD4 će ići :D

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Kako bi išlo crysis.gta iv,undercover,burnout,h.a.w.x,cobra 11 ona nova crash time čini mi se i tako te slične igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Kako bi išlo crysis.gta iv,undercover,burnout,h.a.w.x,cobra 11 ona nova crash time čini mi se i tako te slične igre?

crysis - low/medium
hawx- medium
Moraš znati da ce za sve igrice dual core biti minimalac. Assassins creed nemozes ni pokrenut bez dual core-a, sve starije igrice će ići odlično, dok novije samo neke ce ici kako spada.
Crysis na low je ispod prosječna igrica, na medium je već nešto, a na high je super, dok na very high je iznad prosječna!
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

A na kojoj bi to rezoluciji bilo,1024x768 ili nešto jače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

A na kojoj bi to rezoluciji bilo,1024x768 ili nešto jače?

Pogledaj malo na ovom linku.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran

ja bi bolje ubo 4670, grafa košta 500 kn i šljaka sve na njoj, pogotovo s tom rezom, e sad jedino proc....

16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

ja bi bolje ubo 4670, grafa košta 500 kn i šljaka sve na njoj, pogotovo s tom rezom, e sad jedino proc....

pošto grafa i nije tako "loša",a dobiva je besplatno bolje bi mu bilo za 500 kn ubosti e5200..

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ovako,kupio bih sljedeće

AMD ATHLON LE-1640 box 2,7 GHz

ATI HD 3650 256 MB DDR3(besplatno)

2X1 gb kingmax 800 mhz

Da li bih igrao sve nove igre na 1024x768 high i što općenito mislite o konfi?I nemojte predlagat ništa drugo,to sam odlučio uzeti samo me zanimaju vaša mišljenja.

moći ćeš na konfi igrat vako dosta igrica iz 2007.,i dosta njih iz 2008.(ne sve)na toj rezoluciji..
moj prijatelj ima slićnu konfu p42.6ghz,1.5gb rama,i7600gs pa igra dosta novijih igra
npr..far cry 2,frontlines:fuel of war,turok,crysis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 14:19 (warhed).
17 godina
protjeran

pa nigdje ne piše da dobiva na poklon, ja bi zato bolje ubo grafulju

16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Jel bolji

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1050044

ili

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010699

Za igre mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

meni se za igre svakako cini bolji intelov..kupi e5300 nije puno skuplji

Ivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Ali AMD-ov ima i 3 mb cache-a i više Ghz(2,7)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vaša mišljenja

e5200 ti je jeftiniji 100 kn u adm-a i zakljućili su ako ćeš klokati da je bolji izbor e5200...

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ali AMD-ov ima i 3 mb cache-a i više Ghz(2,7)

Uzmi amd jer su jeftinije maticne a i dobro se clocka
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Evo ovako ljudi ja bih ostao pri svom procu i stavio bih još 1 gb ram-a,samo bih grafičku novu uzeo,Daj mi vi sad recite najbolju AGP grafu koja će se najbolje slagat sa amd sempron 1.81 ghz i koje bih  performanse dobio u novijim igrama(znam da neće bit jake performanse ali ipak).Molim vas da točno navedete grafičku(model,mb i koji ddr)Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

iskreno..mislim da ti je pomalo glupo ulagat..u bilo sto sto ce ic na plocu koja ima AGP..jer je to starije od mene...a i mema je sigurno DDR1 kad je agp..tako da..bolje skupi 1000kn.. i RAM... i ploča..sve se to da..pristojnu amd plocu imas za manje o 500kn...

i memoriju...s time..da ce ti sempron ic bez beda na bilo koju trenutacnu plocu..a intel..po meni opet...ako neces kupovat platformu core i7...nemoj previse ulagat ...po meni ja bi nastavio s AMD-om..imas tu i phenome..koji mogu s DDR2 a intelovac novi ne moze

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Evo promjene u konfi;uzeo bih AMD athlon 7750 2,7 ghz 3 mb cache-a te pišete kako bi onda išle igre sa hd3650 ddr3 i 2 gb rama?I kako bi se sve slagalo s ovom matičnom?matična

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 20:46 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Evo promjene u konfi;uzeo bih AMD athlon 7750 2,7 ghz 3 mb cache-a te pišete kako bi onda išle igre sa hd3650 ddr3 i 2 gb rama?I kako bi se sve slagalo s ovom matičnom?matična

pa sve je kompatibilno,nije loše,grafa nije neka jaka za igre,ali moći ćeš na low/medium detaljima igrat,ovisi o igrama
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

A šta mislite hoću moć igrat Gta iv na 1024x768 rezi sa med detaljima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

A šta mislite hoću moć igrat Gta iv na 1024x768 rezi sa med detaljima?

to ćeš morati sam probati,ali vjerojatno hoćeš sa najnovijim driverima i patchem i manjim OC-anjem procesora (možda bude potrebno,a možda i ne)
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 13:51 (pod009).
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

Kojim patchem(ne kužim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kojim patchem(ne kužim)

Rockstar izbaciva nove patcheve koji poboljšavaju preformanse (više fsp-ova),stavljaju nadogradnje (novi efekti sl.)...možeš ih skinuti sa službene stranice,a najnoviji je mislim 1.0.3.0
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Mnogi griješe iz straha da ne pogriješe
16 godina
neaktivan
Vaša mišljenja

gle imam ovaj komp oko 10 godina i sad cu ga ic mjenjat! odtad ga igram i sve radi normalno! 1. igrica koja mi nije radila je Medal of honor airborne, tako da ce tebi sve bez problema radit! Ja bi na tvojem mjestu uzeo intelov procesor jer se amd-ovi jače zagrijavaju, a to smanjuje radni vijek! (zato su i intelovi skuplji od amd-ovih!!!)

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice