Utjecaj procesora.

poruka: 6
|
čitano: 916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Utjecaj procesora.

Naime moj procesor trenutni je AMD ATHLON 1.9 ghz x 2 3600+ .A mislim kupit sapphire 4670 i jos 1 gb rama(da imam 2) i sad mene zanima,hoce li procesor sjebat graficku jer je los?  (Procesor kupujem 15.2,a graficku i ram ovaj tjedan).Rezolucija moja je 1024x768

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Utjecaj procesora.
markomarko kaže...

Naime moj procesor trenutni je AMD ATHLON 1.9 ghz x 2 3600+ .A mislim kupit sapphire 4670 i jos 1 gb rama(da imam 2) i sad mene zanima,hoce li procesor sjebat graficku jer je los?  (Procesor kupujem 15.2,a graficku i ram ovaj tjedan).Rezolucija moja je 1024x768

Hehe... Sje*** je neće, to ne brini ali sigurno neće iskoristiti njen pun potencijal.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
markomarko kaže...

Hehe... Sje*** je neće, to ne brini ali sigurno neće iskoristiti njen pun potencijal.

ok,ja samo hocu igrat far cry 2 na high s tim procom i ovom grafickom do 15.2,a 15.2 novi procesor i Far cry 2 na very high :D

16 godina
neaktivan
Utjecaj procesora.

takodjer me zanimalo,zasto nigdje nema za kupjeti AM2 AMD procesore? jer maticna mi podrzava am2

0 0 hvala 0
17 godina
Utjecaj procesora.

Što se tiče Far Cry-a, to ti ne znam reći. Vjerujem da bi se na toj rezoluciji dalo jako fino igrati.

Što se tiče AM2 procesora, logično je da ih više nema na tržištu pošto su zastarjeli. Jedino da pogledaš malo po oglasnicima. Vjerujem da bi se za 250-300 kuna dao pronaći kakav Athlon x2 5000 ili jači.

Koja je točno MBO kod tebe?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Što se tiče Far Cry-a, to ti ne znam reći. Vjerujem da bi se na toj rezoluciji dalo jako fino igrati.

Što se tiče AM2 procesora, logično je da ih više nema na tržištu pošto su zastarjeli. Jedino da pogledaš malo po oglasnicima. Vjerujem da bi se za 250-300 kuna dao pronaći kakav Athlon x2 5000 ili jači.

Koja je točno MBO kod tebe?

M2N68-AM PLUS

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice