Strucna misljenja molim

poruka: 9
|
čitano: 818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Strucna misljenja molim

Ovako slazem konfu za frenda ima uskoro rodendan pa ono..ugl sta mislite o Gigabyte MA790X-DS4 i AMD Phenom Q9550 i jednu ATI HD5970 black edition i negdje 4 gb rama s nekom prosjecnom 500GB do 1tb Hardom; kakva je za gaming nemojte nist mjenjat neg sam pitam sta mislite iskljucivo strucna misljenja...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:36 (HardcoreRaver).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strucna misljenja molim
kad već ima novca nek uzme i7 920, 6GB rama i 5970. ako je preskupo onda bi se išlo na i5 750 pa 4 gb ili phenom x4 965/x6 1055T.
Ugl moja preporuka ti je i7, ali onda gledaj da bude 6 gb rama zbog trokanalnog memorijskog kontrolera.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Strucna misljenja molim
ATiGamer kaže...
kad već ima novca nek uzme i7 920, 6GB rama i 5970. ako je preskupo onda bi se išlo na i5 750 pa 4 gb ili phenom x4 965/x6 1055T.
Ugl moja preporuka ti je i7, ali onda gledaj da bude 6 gb rama zbog trokanalnog memorijskog kontrolera.

Dobro sad ne zelim da rođo ima isti komp ko ja, neg nest ovak kao sto sam rekao da moze igrat mw2 i bad company 2 na full, za to treba samo konfa a ovu temu sam otvorio da vidim misljenja ljudi. Rođi netreba comp za overclocking on je gamer njemu treba gamerski komp, bio bi zadovoljan s ovim AMD-om nije uopce los proc... A ovo sto si rekao i7 920 to nevalja rade bi narucio i7(9) 980x da mi dođe ak bi mu baš uzimao najbolje od najboljeg...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:48 (HardcoreRaver).
15 godina
neaktivan
Strucna misljenja molim
daj reci s koliko love raspolaže pa ćemo vidjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Samo cu jedno rec: ima se para. Al ja ne zelim mu uzimat najbolje od  najboljeg jer cekam za sebe da izadju neke grafe i radne nove da sebi nadogradim komp...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:52 (HardcoreRaver).
15 godina
neaktivan
HardcoreRaver kaže...
ATiGamer kaže...

Samo cu jedno rec: ima se para. Al ja ne zelim mu uzimat najbolje od  najboljeg jer cekam za sebe da izadju neke grafe i radne nove da sebi nadogradim komp...

za igranje je za sada čisto dovoljan AMD 965/955 koji će sve igre vrtiti na very high. no ako se ima novca ja bih išao na i7 920

17 godina
neaktivan

Zal boze para koje niste zaradili.

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
HardcoreRaver kaže...
ATiGamer kaže...

za igranje je za sada čisto dovoljan AMD 965/955 koji će sve igre vrtiti na very high. no ako se ima novca ja bih išao na i7 920

Hvala na razumijevanju... Lako ce on sebi zaraditi za i7...

Addicted to Gaming
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Zal boze para koje niste zaradili.

Zal boze sto si se javio u ovu temu, ko kaze da nismo zaradili?! Daj mi dokaz da ovu konfu koju ja iam nisam krvavo zaradio!

Addicted to Gaming
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice