SSD do 700kn

poruka: 12
|
čitano: 2.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Ssd do 700kn

znaci treba mi jeftini mali ssd za windows i bf3( da mi brze mape ucitava), mozda koji programcic. moze preporuka iz linksa do 700kn, vidim ima ih par al nezz koji uzeti.

hvala!!!

KONFA JE: i5 2500k, 2x gtx 550ti, 4gb ram, 500gb WD caviar blue, xfx 750w

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 15:34 (Megatr0n98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ssd do 700kn
Megatr0n98 kaže...

znaci treba mi jeftini mali ssd za windows i bf3( da mi brze mape ucitava), mozda koji programcic. moze preporuka iz linksa do 700kn, vidim ima ih par al nezz koji uzeti.

hvala!!!

KONFA JE: i5 2500k, 2c gtx 550ti, 4gb ram, 500gb WD caviar blue, xfx 750w

Uzmi si OCZ agility 3, 60gb sasvim dovoljno za par porgrama, bf3 i windowse i ostalo.

Ili za manje, u ADM-u za 573kn.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Re: SSD do 700kn

Dobar je, ali mislim da je OCZ bolje uzeti. U adm uti je jeftinije, samo neznam da li se kod njih dostava plaća.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
kalko1212 kaže...

Dobar je, ali mislim da je OCZ bolje uzeti. U adm uti je jeftinije, samo neznam da li se kod njih dostava plaća.

Pa necu placat 75kn(45+30uzima posta) bezveze, i jos se hebat sa slanjem i to ako se nesto pokvari, pa mi je jednostavnije u linksu uzeti.

14 godina
neaktivan

Ako baš mora biti iz Linksa onda uzmi ovo. Brz i pouzdan SSD s sinkronom memorijom, best buy za te novce.

heilige
14 godina
neaktivan
SSD do 700kn

Za 160Kn više imašovu beštiju.

Best in class.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

Za 160Kn više imašovu beštiju.

Best in class.

ali nebi kupovao u web shopovima, rekao sam vec zasto... Rađe cu uzet onaj manji u linksu, al sam bar siguran da se nemoram zahebavat ako se nesto pokvari.

i koliki bi bio napredak u loudanju windowsa i mapa u bf3 u odnosu na hard, gledam po you tube puno je brzi ssd.

14 godina
Naruči onda iz Portia manja cijena a garancija se ostvaruje u Linksa pošto je to njihov web shop
13 godina
Re: Ssd do 700kn
Megatr0n98 kaže...

hvala!!!

KONFA JE: i5 2500k, 2x gtx 550ti, 4gb ram, 500gb WD caviar blue, xfx 750w

Uzmi si ovo, ovo je ubojica za te pare i ne slusaj ostale: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_319&products_id=10323

17 godina
goranmactavish kaže...
Naruči onda iz Portia manja cijena a garancija se ostvaruje u Linksa pošto je to njihov web shop

Portio nije Linksov Web-shop, nisu nikako povezani. To što je Portio navodno otvorio bivši uposlenik (ili suvlasnik) Linksa nema nikakve veze.

Acquisitum Magnum nije samo web shop već je baš i trgovina, imaju pravu pracatu podružnicu/trgovinu u Zagrebu. Nije pretjerano velika, ali ima sve što treba.

Zato se može otići na licu mjesta i odmah kupiti bez da se čeka. Dakle ADM je trgovina + web-shop.

45 Kn za dostavu nije nikakvih 45 Kn za dostavu + 30 Kn pošti. Ne znam odakle samo takva ideja.

Dostava se plaća Overseasu (ili drugoj dostavnoj službi), ništa ne ide pošti. Dakle samo 45 Kn.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
protjeran
SSD do 700kn

rekao sam da sam imao lose iskustvo sa portiom i dostavom.... ispricao sam u temi sa napajanjima... pa bi rade u linksu uzeo jer je mi je najlakse i najsigurnije, nikake zahebancije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:32 (Megatr0n98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice