Slaganje prvog pc-a zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Slaganje prvog pc-a

Pozdrav svima,

Već dugo razmišljam o kupovini kompjutora, ali nikako nisam bio siguran koje komponente kupit.

Na internetu sam nasao komponente koje bi otprilike zadovoljavale moje kriterije,a one su:

1.Matična-ASRock B85M

2.Procesor-Intel Core i5 4460

3.Grafička kartica-Sapphire Radeon R7 240 Boost, 2GB DDR3 11216-00-20G

4.SSD-Kingston SSD 120GB V300, 2.5" 7mm, SATA 3 6G, 3.5", drive only SV300S37A/120G

5.RAM memorija-KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY White Series HX316C10FW/4

6.Kućište-Zalman micro tower case black, ZAL-ZM-T1 PLUS

7.Napajanje-Zalman 600W LX Series Retail, ZAL-ZM600-LX

Moja pitanja su:

Da li se sve te komponente međusobno podržavaju?

Da li je bolji intel ili amd za igrat igrice?

Mogu li kupit bolju grafičku karticu za manje novaca ili isto?

Buđet mi je oko 4000 kn, pa ako imate još neke savjete za mene oko ostali komponenti slobodno napišite  nemoj te se sramiti .

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 16:53 (Bloody_Baba).

0 1 hvala 0
11 godina
Slaganje prvog pc-a

Opet navala bisera na ovaj forum.

Pa dobro ljudi, jel ste stvarno toliko nesposobni ili se najlakše pravit blesav?

Ajmo svi otvarat nove teme sa istim pitanjima svaki dan. Nema veze što se ekipa potrudila napraviti sticky temu gdje je već odgovoreno na ta pitanja ili gdje se može postaviti takvo pitanje... I još su vam učinili uslugu i te sticky teme stavili na vrh stranice da se vi jadni ne bi slučajno umorili od skrolanja. 

Nevjerojatno je koliko je današnja generacija nesposobna i koliko očekuju sve na gotovo!

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-3000-do-5000-kn/170220.aspx

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
moderator
Re: Slaganje prvog pc-a
Igzy20 kaže...

Opet navala bisera na ovaj forum.

Pa dobro ljudi, jel ste stvarno toliko nesposobni ili se najlakše pravit blesav?

Ajmo svi otvarat nove teme sa istim pitanjima svaki dan. Nema veze što se ekipa potrudila napraviti sticky temu gdje je već odgovoreno na ta pitanja ili gdje se može postaviti takvo pitanje... I još su vam učinili uslugu i te sticky teme stavili na vrh stranice da se vi jadni ne bi slučajno umorili od skrolanja. 

Nevjerojatno je koliko je današnja generacija nesposobna i koliko očekuju sve na gotovo!

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-3000-do-5000-kn/170220.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice