Slaganje konfe od 9500kn

poruka: 36
|
čitano: 4.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Znači ljudi trebam hitnu pomoć oko konfe koju mislim kupiti ovaj tjedan,
djelovi bi trebali biti iz Linksa(jer sam iz Rijeke i on jedini ima normalne cijene,više-manje)...
Imam već neke zamisli da bi trebala imati Core i5 proc i ATI grafiku(mislim da su one trenutno najbolje za uloženo-dobiveno),
Zatim mislim da bi mi sasvim dovoljno bilo napajanje od Corsaira VX 550W,kućište od Thermaltakea V9(sa prozirnom stranom jer bi bilo
šteta da se ne vidi sta sam stavio unutar kompa...XD....),zatim moram ponoviti da u cijenu od 9500kn ulazi sve;miš,tipkovnica,zvučnici,
monitor(po vašoj preporuci dimenzije,a ja bi rado Samsunga jer već imam jedan LCD od Samsunga i ja sam prezadovoljan njime..)
Mislim da je to sve sto sam trebao reći pa se usput zahvaljujem svima koji će mi pomoći oko odabira novog kompa.....
Pozdrav

Play Hrad Play Cool
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 16:06 (The Black Iso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn

evo konačno

a ti kupi u Linksa ako nemože u ADM ali ja nikako ne bi

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:43 (dr. zlo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Hvala na pomoći ali meni je malo bed kupiti komp u ADM pošto sam iz Rijeke....A u konfu treba ubaciti i Monitor,zvučnike,tipkovnicu.....(znači i periferiju)....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slaganje konfe od 9500kn
The Black Iso kaže...

Hvala na pomoći ali meni je malo bed kupiti komp u ADM pošto sam iz Rijeke....A u konfu treba ubaciti i Monitor,zvučnike,tipkovnicu.....(znači i periferiju)....

pa šta ima veze da si iz Rijeke, ja san iz Splita pa kupujen u ADM-a

imaju besplatnu dostavu za preko 2000 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 16:09 (dr. zlo).
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

ma zeznuto mi je za plaćanje....a vidjet ću jos da mi jos neko napise par konfi ali onako sve potpuno sa monitorom i sve ostalo....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

ma zeznuto mi je za plaćanje....a vidjet ću jos da mi jos neko napise par konfi ali onako sve potpuno sa monitorom i sve ostalo....

Zašto je zeznuto za plaćanje? Može bit jedino zeznut pri nadoplati na račun ali i to teško.

I u ostalom možeš odabrat da platiš kad ti dostave na kućnu adresu al ti onda neće bit besplatna dostava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 16:23 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn

evo editara san poruku, onu prvu

tako bi ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

nije loše...jos par izmjena ću napraviti pa ću sad postati konfu iz Linksa po mome...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

nije loše...jos par izmjena ću napraviti pa ću sad postati konfu iz Linksa po mome...

ma zašto iz linksa po bogu...u adm ćeš bolje proć i donit će ti sve na kućnu adresu!

17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Evo gledam malo da kupim u ADM-u,al mi je onda problem plaćanje,nemogu platiti karticom a malo mi je bed dati 9500 kuna na keš....
Ovo je moj komp u ADM-u(s time da je kućište Thermaltake V9 iz Linksa,pošto ga ovi nemaju):

Dio prvi Dio prvi
Dio Drugi Dio Drugi
Play Hrad Play Cool
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:53 (The Black Iso).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Znači ljudi trebam hitnu pomoć oko konfe koju mislim kupiti ovaj tjedan,
djelovi bi trebali biti iz Linksa(jer sam iz Rijeke i on jedini ima normalne cijene,više-manje)...
Imam već neke zamisli da bi trebala imati Core i5 proc i ATI grafiku(mislim da su one trenutno najbolje za uloženo-dobiveno),
Zatim mislim da bi mi sasvim dovoljno bilo napajanje od Corsaira VX 550W,kućište od Thermaltakea V9(sa prozirnom stranom jer bi bilo
šteta da se ne vidi sta sam stavio unutar kompa...XD....),zatim moram ponoviti da u cijenu od 9500kn ulazi sve;miš,tipkovnica,zvučnici,
monitor(po vašoj preporuci dimenzije,a ja bi rado Samsunga jer već imam jedan LCD od Samsunga i ja sam prezadovoljan njime..)
Mislim da je to sve sto sam trebao reći pa se usput zahvaljujem svima koji će mi pomoći oko odabira novog kompa.....
Pozdrav

Nemoj Links, AMD je bolji, besplatna dostava i slaganje kompa, a i jeftiniji su.....pokušao sam maksimalno uštedjeti kako bih ti stavio konfiguraciju sa HD5870 i i5 procesorom (ne boj se za matično dosta je dobra, iako ne za OC), RAM su isto slabiji (ako se ne planira OC ostaviti te), valjda je 500GB dosta prostora, napajanje je dovoljno VX550, a kućište je colermaster Cm690 a košta samo 550 kn (prava prilika), a tu je i Samsungov FULL hd 23" monitor te 500 kn za periferiju PO IZBORU (nešto slabija periferije), SAD ODLUČI SE DALI ŽELIŠ OVU KONFU SA HD5870 ili ovo sa hd 5850 ali sa boljom matičnom, ramima, većim hardom (1 TB), ali istim napajanjem i monitorom, a tu je i moj prijedlog periferije, pa ako ti valja ovo je dosta dobro....Cool

sa HD5850 sa HD5850
sa HD5870 bez periferije sa HD5870 bez periferije
the PeRo
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Evo gledam malo da kupim u ADM-u,al mi je onda problem plaćanje,nemogu platiti karticom a malo mi je bed dati 9500 kuna na keš....
Ovo je moj komp u ADM-u(s time da je kućište Thermaltake V9 iz Linksa,pošto ga ovi nemaju):

napajanje prejako, to drži i cx400, vx450 moja preporuka

matična ti je bolja ona šta san ti ju ja stavija, ima usb 3.0

HDD, brži je F3 od WD-a

ostalo dobro

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:04 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
perosima91 kaže...

Nemoj Links, AMD je bolji, besplatna dostava i slaganje kompa, a i jeftiniji su.....pokušao sam maksimalno uštedjeti kako bih ti stavio konfiguraciju sa HD5870 i i5 procesorom (ne boj se za matično dosta je dobra, iako ne za OC), RAM su isto slabiji (ako se ne planira OC ostaviti te), valjda je 500GB dosta prostora, napajanje je dovoljno VX550, a kućište je colermaster Cm690 a košta samo 550 kn (prava prilika), a tu je i Samsungov FULL hd 23" monitor te 500 kn za periferiju PO IZBORU (nešto slabija periferije), SAD ODLUČI SE DALI ŽELIŠ OVU KONFU SA HD5870 ili ovo sa hd 5850 ali sa boljom matičnom, ramima, većim hardom (1 TB), ali istim napajanjem i monitorom, a tu je i moj prijedlog periferije, pa ako ti valja ovo je dosta dobro....Cool

po meni se 5870 ne isplati jer je samo za oko 15% jača a za iljadu skuplja, a i 5850 se dobro clocka

pa neka uzme 5850 i uzme bolju periferiju

a i napajanje si stavija prejako

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:34 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan

ADM.. Ja sam također iz Rijeke pa kupujem u ADMu.. Najjeftiniji su.. I ovo je (moje misljenje) best buy konfa..

EDIT: Krivo sam stisnuo.. Umjesto ovog HDDa koji sam stavio stavi ovaj..Namigiva

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:35 (FiCo_Ri).
16 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn

evo ti ako ćeš u linksa

ali ona iz adm-a je bolja zbog proca, napajanja, kučišta i matične

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

lijepo lijepo znaci za moju konfu dovoljno je napajanje od 450W??

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

lijepo lijepo znaci za moju konfu dovoljno je napajanje od 450W??

Ako je Corsair da, jer ona daju više snage nego šta piše. To VX450 daje 570W.

A dosta je i CX400 uglavnom za sve, osim ako nemaš više grafi ili HDD-ova

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:37 (dr. zlo).
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

AHa onda si ja uzimam taj od 450W(Corsair),a sad ću si probat nesto sloziti od svih vasih konfa jer u svakoj bi nesto sitno izmjenio....lol...
A koja je razlika između monitora Samsung P2350n i P2350??

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn

nekužin se baš u monitore Mršti se

al vidi da je jedina razlika to šta ovaj P2350N ima DVI-D, al neman pojma šta je to haha

mislin da je to neki ulaz al nisan siguran

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:49 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Evo sad sam slozio po svom...šta mislite??

moja konfa 2 moja konfa 2
Play Hrad Play Cool
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 21:57 (The Black Iso).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Dobro, samo stavi SATA pržu

17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

A da nisam ni isao za tim...inace ostatak je dobar??

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn

Je, dobro je Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

super konfa, samo stavi pržilicu GH22NS

i kučište bi ja radije stavia neko prozirno al svejedno

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 22:23 (dr. zlo).
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Odlucio sam se za Kućište Thermaltake V9,koje cu kupiti u linksu jer ga tamo imaju...
I zasto da stavim tu drugu przilicu?

Play Hrad Play Cool
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 22:23 (The Black Iso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slaganje konfe od 9500kn
Citiram:

SATA - serijski, podržava veće brzine, noviji standard, bolji
PATA - paralelni, stariji, lošiji, izumire. Danas na većini ploča dolazi samo jedan kanal.

Eto
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

ma znam...nismo se dobro sporazumjeli...mislim da ce ovaj komp biti prava mašina od PC-a.....

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

ma znam...nismo se dobro sporazumjeli...mislim da ce ovaj komp biti prava mašina od PC-a.....

Ne razumijem... pitao si zašto drugu pržu (GH22NS) pa sam ti odgovorio da je GH22NP PATA, a GH22NS SATA i da je SATA bolja

17 godina
protjeran
Slaganje konfe od 9500kn

Odgovor je OK...nismo se razumjeli ja sam nes krivo procitao u tom je bio problem...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Odgovor je OK...nismo se razumjeli ja sam nes krivo procitao u tom je bio problem...

Dobro onda, ugodan rad Osmijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice