nikakva druga
TDP (ako dobiješ 140W verziju),cijena i još nekoliko nebitnih stvari ako nisi extreme
Veće grijanje i potrošnja i manje para džepu!
malo sam ga time pojacao, uzeti cu 22" ekran rezolucije 1920x1080 pixela, kontrast je 70000:1, omjer 16:9
grafa je ATI Saphire HD 5850, 4GB DDR3 memorije, njavijerojatnije 1TB HDD, ako ne onda 750GB, trebam savjete za periferiju, neka nebude preskupa, ali ugodna za koristenje, trebam zvucnike, tipkovnicu i mis...
Hvala na pomoci
Logitech sve.
logitech ima malo vise od jednog modela :D
koliko novaca za periferiju!?
simeparanoja: uzet cu tu tipkovnicu i zvucnike, ali drugi mis, nasao sam jedan dobar bezicni
simeparanoja: uzet cu tu tipkovnicu i zvucnike, ali drugi mis, nasao sam jedan dobar bezicni
koji?
Ja sam kupio zvucnike. Nisu Logitech al su dobri :)
Ja sam kupio zvucnike. Nisu Logitech al su dobri :)
lol kazes liku logitech sve i onda kupis nesto drugo :-)a koje si uzeo ako se smije znati ?
Mission M66i 2x150w
malo prelaze njegov budzet, zato ih nisam stavio :)
Lol cijena prava sitnica :-) odlicni su al malo preskupo za moj ukus :-)
To bih ti i ja preporucio ali onda izlazim iz tovjih ispod 1000kn budzeta :)
Pogledaj i logi G9x, imam ga, brutalan mis
citam tu na forumu i raja uglavnom preporucuje AMD proc a ja bih konfu izmedju 6 i 8k kuna sa Intel proc, 4 gige rama, ATI grafuljom i Intel plocom pa ako ima neko neki prijedlog. najbitnija mi je stabilnost sustava, znaci po mogucnosti sto stabilniji i pozdaniji proc i ploca a i memorija, radije nesto stabilno vec nesto OCano a da radi dvaput tjedno iako cu komp koristit uglavnom za igrice.
citam tu na forumu i raja uglavnom preporucuje AMD proc a ja bih konfu izmedju 6 i 8k kuna sa Intel proc, 4 gige rama, ATI grafuljom i Intel plocom pa ako ima neko neki prijedlog. najbitnija mi je stabilnost sustava, znaci po mogucnosti sto stabilniji i pozdaniji proc i ploca a i memorija, radije nesto stabilno vec nesto OCano a da radi dvaput tjedno iako cu komp koristit uglavnom za igrice.
??
Zasto Intel MB? Po odnosu ulozeno/dobiveno drze ubjedljivo zadnje mjesto.
??
O kakvoj stabilnosti pricas? Svaka od ovih navedenih konfiguracija je apsolutno stabilna 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Ako je hoces clockat mozes ali nitko te ne tjera.
??
Zasto bi ATI graficku?
ako ces komp koristit za igrice AMD (osim intela i5 750/760) je bolja kupovina.
imao sam AMD davno i NVIDIA plocu i to je bilo smece samo takvo, stalno se nesto rusilo, memorija ili chipset. proc je bio preskup a spor. ugalvnom sad imam E6600 i intelovu plocu i 4 gige rama i, dobro imam NVIDIA grafulju 8800 GTS ali vec 4godine picim igrice na ovom kompu i nisam naisao ni na jednu koju ne bi mogao pokrenut na nekakvom pristojnom framerate osim eventualno GTAIV koji je pomalo smor za picit na 20 FPSa. uglavnom znaci zbog ovog pozitivnog iskustva sa Intelom bi i plocu i proc od njih ali ako se AMD popravio onda bi se dalo razmotrit i ta opcija.....
Tesko da ces kupit preskup a spor AMD procesor. Ja sam se u zivotu namijenjao i procesora i svog ostalog hardwarea tako da bi se mogao kladiti da ti je ta nestabilnost bila zbog neispravne memorije ili, manje vjerovatno, neispravne maticne (znala je nVidja imati promasenih chipseta). A i driveri znaju pravit probleme a najproblematicniji su upravo ATIjevi. Imas tu temu "slaganje PC konfiguracija" i tu odaberi nesto sto ti pase ali ne postoji nikakav objektivan razlog za bjezanje od AMD procesora kad govorimo o igrama. Noviji su cak i u aplikacijama bolji za ulozeni novac. U krajnjoj liniji procesor ti i nije toliko bitan koliko graficka i tu vidi sta ti najvise odgovara. ako ces do 6000 onda nvidija 460GTX a ako ces do 8000 onda ATI 5870 (iako po mom misljenju ne vrijedi tih novaca).
jel ti to ozbiljno? upisi u google "i5" ili "i7" pa vidi sta ce izbaciti :)
- sto znaci ti i5 ili i7???
- to su imena intelovih processora intel i5 i intel i7