Pozz svima.
Ovako trebam par savjeta oko konfiguracije.Samo komp bez monitora.
Primjena konfiguracije: -Primarna amaterska video obrada...znaci ne montiram svaki dan neki video i slicno...povremeno kad mi zatreba da mogu editirati i smontirati video.
-Programi tipa Adobe Premiere elements 9
-Sekundarna primjena sve standardno gledanje filmova,surfanje,eventualno neka igica..ali to je na zadnjem mjestu.
Kriteriji: -Naravno cijena kao uvijek
-Razmisljao za prvu ruku samo Proc,Rame,Maticn i Graficku uzeti,ostalo za prvu ruku imam doma pa bi kasnije nadogradivao konfig samo.
-Napajanje imam kvalitetno 450w ,dva tri sata diska koji sad rade vec taj posao i kuciste s netrebam estetika nije vazna.
-Maticna bi trebala podrzavati USB 3.0
-Graficka bi trebala imati neki izlaz za TV mozda HDMI,na staru graficku trenutno je jos spojen stariji LCD koji ima VGA prikljucak i koji bi ostao i na novoj konfiguraciji.
-CDROM ili DVD mi netrebaju to imam.
Mislim da sam sve vazno naveo ako ne recite pa nadopunim.
-Malo sam guglao i trazio Proc pa sam do sada nasao i dosao do zakljucka da bi mi mozda igrao Intel i5-2400 Sandy Bridge
-Mozda neka Gigabyte Maticna tipa GA-P67
-Rami mozda za prvu ruku nesto 2x2GB pa bi kasnije jos jednom toliko nadogradio nesto mozda tipa ovoga DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1333MHz.
Eto pa nek mi iskusniji nadopune i savjetuju konfiguraciju.
Hvala.

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1