Savjet oko nadogradnje PC-a

poruka: 9
|
čitano: 1.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Help a noob...

Pozdrav ekipa! Visim tu po forumu već neko vrijeme, ima pametnih ljudi, pa se nadam da ćete mi moć pomoć sa problemom... Naime, 

smatram se ajmo reć nekakvim casual gamerom, i vrijeme je došlo da malo nadogradim konfu, ali malo mi je previše nepoznanica,

a zbog ostalih stvari nemam vremena sam čitat o ovome, pa eo ga...

Trenutno imam nekakvo standardno kućište, stock napajanje

Dual core intelov na 2.7, 4 gige i najveću moju boljku 9500 GT.

E sad, mijenjao bi karticu za gtx 460 ili polovnu 560...

Jasno mi je da moram novo napajanje tražit, ali što točno trebam gledat kod kupovine, i sad vas molim da date nekakvu najeftiniju opciju 

koja bi funkcionirala. Također, matična je ASUS P5B, što bi valjda trebalo bit u redu što se podrške tiče. 

Ako imate neke bolje prijedloge što se kartica tiče, i to je dobrodošlo, štoviše, ako prodajete kakvu, javite se,

unaprijed svima hvala...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Help a noob...

Taj procesor ti je preslab da iskoristi jednu gtx460 a kamoli 560 tako da bi ti najbolje bilo ili zamjenit kompletnu konfiguraciju znaci novi cpu mbo i napajanje najvjerojatnije, ili uzet neku polovnu graficku do nekih 500-600kn...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:32 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Help a noob...

Bolje ti je da si zemiš odma neku jaću matičnu

da s njom počmeš, kao osnovom

onda napajanje i veće kučište

jer je gtx560 ogromna grafa....tako da če ti trebat velika kutija

a grafu na zadnje da si uzmeš

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Help a noob...

Thnx bro, ovo je i više nego pomoglo. Hvala i ostalima, al nekako baš nisam trenutno pri parama za mijenjanje cijele konfiguracije, za sada samo krpam, pa poslje bumo vidjeli. 

Samo me još zanimalo, misliš da ću moć pokrenut Battlefield 3 i MW3 sa ovim nadogradnjama? nisam nekakav graphics freak, tako da ciljam na mid, čak i low postavke, samo mi je bitno

da FPS ide iznad 50... još jednom hvala...

16 godina

POstoji ti tipka hvala! :D

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

1. Zanima me mogu li na maticnu koja ima ddr2 staviti ddr3 RAM

2. Postoji li neka mogućnost spajanja PCI-express priključka na grafičku karticu uz pomoć nekog kabla koji slobodan priključak pretvara u 6-pin priključak, jer mi napajanje nema PCI- express priključak, a ne bih htio kupit novo napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjet oko nadogradnje PC-a
jmarko85 kaže...

1. Zanima me mogu li na maticnu koja ima ddr2 staviti ddr3 RAM

2. Postoji li neka mogućnost spajanja PCI-express priključka na grafičku karticu uz pomoć nekog kabla koji slobodan priključak pretvara u 6-pin priključak, jer mi napajanje nema PCI- express priključak, a ne bih htio kupit novo napajanje.

Rijetko koje maticne mogu i DD2 i DDR3 koristiti,ako i mogu nemogu istovremeno.Tvoja moze samo DDR2,DDR3 ne.Koje napajanje imas?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Re: Savjet oko nadogradnje PC-a

Hvala na brzom odgovoru

Znači moram baciti stari ram i kupiti novi ddr3 jer ne mozu raditi ddr2 i ddr3 zajedno

Ne znam koje napajanje imam znam samo da ima 300W i da imam previse slobodnih priključaka, ne znam bi li ovo radilo:

http://www.links.hr/?naziv=kabel-delock-15-pin-sata-na-6-pin-pci-e-za-vga&option=artikl&id_kategorija=052799&id_artikl=052.799.169

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice