Znaci sta bi bilo najpametnije promjeniti da bi mogao "glatko" igrati nove igrice, npr. cod4, crysis
CPU: AMD Athlon X2 4000+ Dual Core
MBO: Asrock AliveXfire eSata2
VGA: Ati Radeon X1550 256 mb
RAM: Kingmax 1 GB DDR2 800Mhz
....
Znaci sta bi bilo najpametnije promjeniti da bi mogao "glatko" igrati nove igrice, npr. cod4, crysis
....
dodaj bar 1 gb rama, za ostalo neznam
Nadograditi memoriju ( na 2GB ili vise) i ubaciti noviju graficku (npr 8800GT ili 3870).
A reci svotu pa da ti napravimo konfiguraciju ili npr samo recimo 3k za maticnu,graficku i ram....objasni malo bolje znamo da je za gaming sad reci koliko si spreman dati...
Kupi jos 1gb kingmax memorije, stavi 8800gt(dali ce napajanje izdrzat?) i po mogucnosti ak se ne bojis overclockaj procesor.
RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX 129 kn i jos imas jedan 1gb to su 2gb :)
MBO ABIT, s. AM2, KN9 SLI, nFORCE 570 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2 811 kn
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, 2600 MHz, 1 Mb c., socket AM2, BUS 1000 MHz, BOX WOF (Brisbane Dual Core) 649 kn
VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI 1369 kn
Opticki pogon imas,hard imas...monitor nadam se da imas :) ovo bi doslo=2958 kn
+ napajanje Napajanje 450 W ATX 2, CHIEFTEC, GPS-450AA-101A 346 kn dodje ti onda 3304 kn
1 GB rama i ubodi novu grafu tipa 8800 GT ili 3870(x2) ili neku od novijih nvidia, ovisi kolko novaca mislis izdvojiti. Proc ti je ok.
Lako bi meni bilo da je jedan PC, nego ih je 8!!! Procesori su clockani na 2.6.
Stavit cu po jos jedno gigu rama i MX-518 miseve!
Znaci sad je pitanje koju graficku a da nije vrlo skupa?
RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX 129 kn i jos imas jedan 1gb to su 2gb :)
MBO ABIT, s. AM2, KN9 SLI, nFORCE 570 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2 811 kn
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, 2600 MHz, 1 Mb c., socket AM2, BUS 1000 MHz, BOX WOF (Brisbane Dual Core) 649 kn
VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI 1369 kn
Opticki pogon imas,hard imas...monitor nadam se da imas :) ovo bi doslo=2958 kn
Lako bi meni bilo da je jedan PC, nego ih je 8!!! Procesori su clockani na 2.6.
Stavit cu po jos jedno gigu rama i MX-518 miseve!
Znaci sad je pitanje koju graficku a da nije vrlo skupa?
A ti malo bolje objasni sta trazis!
Noob....
Molim prijedlog konfiguracije, imam AM2 proc Athlon dual core 4200+ i grafu GF8600 , a treba mi sve ostalo (od MB do kucista-monitor imam)
Komponente bi kupio u Vemil-u + hg spot za cca 1700 kn.
Bitno mi je da konfiguraciju mogu pojačati kroz koju godinu.
....
Daj pogledaj datume prije neg postaš. Zadnji datum je 30.3. Aj se sad sjeti kaj je tad bilo na tržištu i kolko je to sve koštalo... Zašto uopće dižeš prastare teme?
Daj pogledaj datume prije neg postaš. Zadnji datum je 30.3. Aj se sad sjeti kaj je tad bilo na tržištu i kolko je to sve koštalo... Zašto uopće dižeš prastare teme?
Pa nije zabranjeno ali i nema nekog smisla. Cijene su se u ovih 9 mjeseci drastično promjenile. Izašlo je puno novih stvari. Standardi skaču. Konfa koja je prije 9 mjeseci bila odlična u nekom srednjem segmentu, danas ne vrijedi skoro niš i za te novce se može složit jača konfa. Prije 9 mjeseci nije niko stavljao 4GB RAM-a u konfe koje nisu baš high-end. Danas je to već pod normalno za mid-end gamera...
....
To je u tvome slučaju!!!!!!!! Ti imaš manjak bistrine i mentalnih sposobnosti!!!!!!!!!!! Ja ga pitam , jel baš nužna ta konfa, u smislu - može li se slagati nova, a ne nadograđivati ta!!!!!!!!!!!!!!
Jel se može zaključati ta tema jer je očito da neki ljudi samo nabijaju postove, a da niti ne pročitaju datum.
To je u tvome slučaju!!!!!!!! Ti imaš manjak bistrine i mentalnih sposobnosti!!!!!!!!!!! Ja ga pitam , jel baš nužna ta konfa, u smislu - može li se slagati nova, a ne nadograđivati ta!!!!!!!!!!!!!!
Jel se može zaključati ta tema jer je očito da neki ljudi samo nabijaju postove, a da niti ne pročitaju datum.