Rebuild konfiguracije zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 2.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rebuild konfiguracije

Znaci sta bi bilo najpametnije promjeniti da bi mogao "glatko" igrati nove igrice, npr. cod4, crysis

CPU: AMD Athlon X2 4000+ Dual Core

MBO: Asrock AliveXfire eSata2

VGA: Ati Radeon X1550 256 mb

RAM: Kingmax  1 GB DDR2 800Mhz

....

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 13:32 (Hell Rider).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rebuild konfiguracije

dodaj bar 1 gb rama, za ostalo neznamSramim se

(.) (.)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rebuild konfiguracije

Nadograditi memoriju ( na 2GB ili vise) i ubaciti noviju graficku (npr 8800GT ili 3870).

17 godina
protjeran
Rebuild konfiguracije

A reci svotu pa da ti napravimo konfiguraciju ili npr samo recimo 3k za maticnu,graficku i ram....objasni malo bolje znamo da je za gaming sad reci koliko si spreman dati...

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi jos 1gb kingmax memorije, stavi 8800gt(dali ce napajanje izdrzat?) i po mogucnosti ak se ne bojis overclockaj procesor.

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
protjeran
Rebuild konfiguracije

RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX  129 kn i jos imas jedan 1gb to su 2gb :)

MBO ABIT, s. AM2, KN9 SLI, nFORCE 570 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2  811 kn

AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, 2600 MHz, 1 Mb c., socket AM2, BUS 1000 MHz, BOX WOF (Brisbane Dual Core)  649 kn

VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI  1369 kn

Opticki pogon imas,hard imas...monitor nadam se da imas :) ovo bi doslo=2958 kn

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rebuild konfiguracije

+ napajanje Napajanje 450 W ATX 2, CHIEFTEC, GPS-450AA-101A  346 kn dodje ti onda 3304 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rebuild konfiguracije

1 GB rama i ubodi novu grafu tipa 8800 GT ili 3870(x2) ili neku od novijih nvidia, ovisi kolko novaca mislis izdvojiti. Proc ti je ok.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lako bi meni bilo da je jedan PC, nego ih je 8!!! Procesori su clockani na 2.6.

Stavit cu po jos jedno gigu rama i MX-518 miseve!

Znaci sad je pitanje koju graficku a da nije vrlo skupa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 14:15 (Hell Rider).
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX  129 kn i jos imas jedan 1gb to su 2gb :)

MBO ABIT, s. AM2, KN9 SLI, nFORCE 570 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 2x 1Gbps, FireWire, ATX 2  811 kn

AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, 2600 MHz, 1 Mb c., socket AM2, BUS 1000 MHz, BOX WOF (Brisbane Dual Core)  649 kn

VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI  1369 kn

Opticki pogon imas,hard imas...monitor nadam se da imas :) ovo bi doslo=2958 kn

Ovo sa plocom ti stvarno nema smisla, a ni novi CPU ne bi skoro nista promjenio...bacanje para!
MBO ASROCK, s. AM2, ALiveXFIRE-eSATA2, AMD 480X CrossFire, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1 Gbps, ATX 2

Malo bolje pogledaj taj HgSpotov cijenik....Šutim

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 14:44 (Hell Rider).
17 godina
neaktivan
Hell Rider kaže...

Lako bi meni bilo da je jedan PC, nego ih je 8!!! Procesori su clockani na 2.6.

Stavit cu po jos jedno gigu rama i MX-518 miseve!

Znaci sad je pitanje koju graficku a da nije vrlo skupa?

A gle vrlo skupa je relativan pojam, reci nam otprilike koliko misliš odvojiti za jednu karticu?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2008 16:34 (PROTECTOR).
17 godina
protjeran
Rebuild konfiguracije

A ti malo bolje objasni sta trazis!

Noob....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rebuild konfiguracije-Athlon 64x2 4200&GF8600 512k

Molim prijedlog konfiguracije, imam AM2 proc Athlon dual core 4200+  i grafu GF8600 , a treba mi sve ostalo (od MB do kucista-monitor imam)

Komponente bi kupio u Vemil-u + hg spot za cca 1700 kn.

Bitno mi je da konfiguraciju  mogu pojačati kroz koju godinu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hell Rider kaže...

Znaci sta bi bilo najpametnije promjeniti da bi mogao "glatko" igrati nove igrice, npr. cod4, crysis

....

A dosta toga! Je li baš nužna ta konfiguracija?  U istoj cijeni ima i boljih ponuda

CPU može, iako ne bih preporučio zbog problema sa nekim driverima i nekim električnim naponima, hlađenjem, performansam.... itd.!!
MBO može ali u istoj cijeni ima i boljih ponuda
VGA definitivno ti treba jača grafička(512 ili 1024 mb.), a time i jako napajanje (zbog dodavanja onih pinskih kablova i slično)
RAM još najmanje 1 GB (sad su ti u malo cijene Kingmax-a i Kingston-a)

Ovo je moje mišljenje!!
16 godina

Daj pogledaj datume prije neg postaš. Zadnji datum je 30.3. Aj se sad sjeti kaj je tad bilo na tržištu i kolko je to sve koštalo... Zašto uopće dižeš prastare teme?

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
Sused kaže...

Daj pogledaj datume prije neg postaš. Zadnji datum je 30.3. Aj se sad sjeti kaj je tad bilo na tržištu i kolko je to sve koštalo... Zašto uopće dižeš prastare teme?

Nemogu se pohvaliti da sam pogledao datum, ali ovo je netko sinoć "digao" , valjda neki edit radio!! Nemam pojma, ali mi je došlo pod ruke!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA ne ,,, ovaj mi je nešto pomogao oko moje teme , pa sam je kulturno i njemu odg!!!   Sa zakašnjenjem !!! Hahahaha

Big deal!! Šta je sad to zabranjeno??? Ili se kažnjava smrtnom kaznom??? U ostalom, nitko tebe nije tražio za komentar!!!!!!!!!!!
16 godina

Pa nije zabranjeno ali i nema nekog smisla. Cijene su se u ovih 9 mjeseci drastično promjenile. Izašlo je puno novih stvari. Standardi skaču. Konfa koja je prije 9 mjeseci bila odlična u nekom srednjem segmentu, danas ne vrijedi skoro niš i za te novce se može složit jača konfa. Prije 9 mjeseci nije niko stavljao 4GB RAM-a u konfe koje nisu baš high-end. Danas je to već pod normalno za mid-end gamera...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Insomnija kaže...
Hell Rider kaže...

....

A dosta toga! Je li baš nužna ta konfiguracija?  U istoj cijeni ima i boljih ponuda

CPU može, iako ne bih preporučio zbog problema sa nekim driverima i nekim električnim naponima, hlađenjem, performansam.... itd.!!
MBO može ali u istoj cijeni ima i boljih ponuda
VGA definitivno ti treba jača grafička(512 ili 1024 mb.), a time i jako napajanje (zbog dodavanja onih pinskih kablova i slično)
RAM još najmanje 1 GB (sad su ti u malo cijene Kingmax-a i Kingston-a)

Ovo je moje mišljenje!!

Insomnija kaže...
Sused kaže...

Nemogu se pohvaliti da sam pogledao datum, ali ovo je netko sinoć "digao" , valjda neki edit radio!! Nemam pojma, ali mi je došlo pod ruke!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA ne ,,, ovaj mi je nešto pomogao oko moje teme , pa sam je kulturno i njemu odg!!!   Sa zakašnjenjem !!! Hahahaha

Big deal!! Šta je sad to zabranjeno??? Ili se kažnjava smrtnom kaznom??? U ostalom, nitko tebe nije tražio za komentar!!!!!!!!!!!

Ne samo da nisi pročitao datum nego nisi pročitao ni orginalnu poruku. Lik pita što da promjeni u konfi, a ti mu savjetuješ da ne kupi ono što već ima.  Manjak bistrine...
17 godina
protjeran

To je u tvome slučaju!!!!!!!! Ti imaš manjak bistrine i mentalnih sposobnosti!!!!!!!!!!! Ja ga pitam , jel baš nužna ta konfa, u smislu - može li se slagati nova, a ne nadograđivati ta!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
Rebuild konfiguracije

Jel se može zaključati ta tema jer je očito da neki ljudi samo nabijaju postove, a da niti ne pročitaju datum.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Insomnija kaže...

To je u tvome slučaju!!!!!!!! Ti imaš manjak bistrine i mentalnih sposobnosti!!!!!!!!!!! Ja ga pitam , jel baš nužna ta konfa, u smislu - može li se slagati nova, a ne nadograđivati ta!!!!!!!!!!!!!!

Nemoj se bahatiti. Digao si staru temu, to je (još uvijek) dozvoljeno na ovom forumu, ali očito je da je tema zaključena, budući da je pokrenuta prije 9 mjeseci, a autor se ne javlja...
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan
Insomnija kaže...

sad si malo pretjero.Ko i uvijek.

Odmor
Patrick_cro kaže...

Jel se može zaključati ta tema jer je očito da neki ljudi samo nabijaju postove, a da niti ne pročitaju datum.

upravo radim na tome
kompotko kaže...
Insomnija kaže...

Nemoj se bahatiti. Digao si staru temu, to je (još uvijek) dozvoljeno na ovom forumu, ali očito je da je tema zaključena, budući da je pokrenuta prije 9 mjeseci, a autor se ne javlja...
CLOSED
E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice