Racunalo za 5500

poruka: 36
|
čitano: 3.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Racunalo za 5500
Sused kaže...
tony THE Noob kaže...

zna, ali ovistan sam o Counter strike-u, on se moze installat na vistu ?

Naravno da može... Većina stvari koja idu na XP, idu i na Vistu... 
 slažem se,ali neke dosta stare igre koje rade na XP 32-bitnom imaju neke probleme na Visti 64-bitnoj,bar je meni tako nešto bilo,ali ne brini rade,usput obavezno stavi Vistu i SP2 (prvo moraš staviti SP1)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina

Veli lik da vista vec ima sp1, cemu sluzi sp ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 8:47 (tony THE Noob).
17 godina
besla kaže...

Aj pokreni neku igru pa javi kako ide.

evo konacno sam slozio internet =) igre idu super na rezi 1680x1050 tak nekaj =) (tek sam se probudil) npr far cry 2 sve high i ta reza ni ne trzne =), nisam jos instaliral puno igrica sad imam juiced2 far cry 2 ETS i Ship_Simulator_2008 sve rade na najboljoj kvaliteti.... =)
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Veli lik da vista vec ima sp1, cemu sluzi sp ?

SP-ovi donose neka poboljšanja u odnosu na starije verzije tog OS-a:popravljeni sigurnosni propusti,sređeni razni bugovi,dodane neke nove opcije u programima,računalo radi malo brže (tek 2-5%)...
 evo konacno sam slozio internet =) igre idu super na rezi 1680x1050 tak nekaj =) (tek sam se probudil) npr far cry 2 sve high i ta reza ni ne trzne =), nisam jos instaliral puno igrica sad imam juiced2 far cry 2 ETS i Ship_Simulator_2008 sve rade na najboljoj kvaliteti.... =)
 a bi li mogao staviti SS nekog bencha iz npr. FC2,NFS:Undercover,GTA4,Fallout3 itd.,bilo kakav test (a da odvrtiš Preformance test)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
  a bi li mogao staviti SS nekog bencha iz npr. FC2,NFS:Undercover,GTA4,Fallout3 itd.,bilo kakav test (a da odvrtiš Preformance test)
  ajd, i ja bi htio vidjet da odvrti performance test ak mu nije problem... ;)
Only God (& mod) can judge me
17 godina

EVo

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 11:43 (tony THE Noob).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice