Računala za minimalac (1.500 kn)

poruka: 14
|
čitano: 2.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

Svi kojima treba kratkotrajno računalo za minimalne novce neka dođu. Može li mi tko pomoći za kupnju kratkotrajnog zamjenskog računala za nekih 1500kn samo kućište sa hardverom minimalne jačine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Računala za minimalac

U zadnjem Bug-u imas IQ racunalo (miniITX) ploca... bez winxp ga imas u Metro-a za 1500kn.

17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

Ovako nešto?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_69&products_id=3430

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5000030

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=Pro12

http://links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=030010&id_artikl=030.010.016

Prvo i zadnje mi se nekako najbolje sviđaju.

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marino kaže...

Svi kojima treba kratkotrajno računalo za minimalne novce neka dođu. Može li mi tko pomoći za kupnju kratkotrajnog zamjenskog računala za nekih 1500kn samo kućište sa hardverom minimalne jačine.

Da te pitam zašto bzvz trošiš 1500kn?
Pretpostavljam  da  ti  je  glavno  racunalo  na  servisu  ili  di  vec...  Ako  imaš  doma  starih  djelova  sastvi  bilo  šta  posudio  od  prijatelja  nešto  itd...
Ako  ti  koji  prijatelj  ima  laptop  i  kompjuter  zamoli  ga  da  ti  ga  posudi/iznajmi  za  neke  male  novce  ako  ti  je  prijatelj.
Posudi  iz  škole/faksa  neku  kantu  glavno  da  radi...
itd...  ima  tu  puno  opcija.  Ja  osobno  nebi  davo  1500kn  u  vjetar.
Jer  šta  ceš  sa  tim  racunalom  kad  ti  se  vrati  tvoja  primarna  mašina? 

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

HDD HITACHI HDT722516DLA380 160GB SATA300 7200rpm 8MB 300,37  
Mode Com midi tower Step 207, 400 W, USB 2.0, audio, crno  262,00  
DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax  132,13  
DVD+RW/-RW/RAM NEC AD-7173S, LabelFlash, SATA, bulk 189,00  
MB Gigabyte M68SM-S2, sAM2, GeForce 7025, VGA, DVI, FW, LAN, mATX 384,79  
CPU AMD Athlon LE-1600 3500+ BOX, 2.2GHz, Sck AM2 282,70  

ukupno: 1.550,99 (vemil)

a ako imaš još 130 kn i upikneš još gigu rama, možeš na njemu voziti i vistu sa aero sučeljem... i ne pričam napamet jer ja imam jednu takvu konfu... radi odlično...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2008 14:16 (taipan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

upravu si, za 1500kn ne možeš dobiti puno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2008 15:01 (luki123).
17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

mislim da se više isplati kupit neku polovnu stariju konfiguraciju, tipa procesor P4 na 1.7 Mhz, 256 MB DDR2 RAM, grafika neka 128-256 MB, disk 60-80 GB

ako  je  netko  kupio  novo  pa  se  ovakvog  "starog"  želi  rješiti...

Mislim  da  prosječnom  korisniku  ne  treba  jača  konfiguracija,  a ovo se može naći  za  jako  malo  novce!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

Ljudi stvarno ste mi pomogli nadam se i još mnogima koji trebaju zamjenski pc na neko vrijeme. Odlučio sam se za timpanov prijedlog i kupio računalo u vemila za 1400 kn iako je jeftin nebiste vjerovali koliko može ponuditi ne baš kao moj koji je na servisu ali za kratkotrajnu  zamjenu vrlo dobra odluka. Preporučam svima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marino kaže...

Ljudi stvarno ste mi pomogli nadam se i još mnogima koji trebaju zamjenski pc na neko vrijeme. Odlučio sam se za timpanov prijedlog i kupio računalo u vemila za 1400 kn iako je jeftin nebiste vjerovali koliko može ponuditi ne baš kao moj koji je na servisu ali za kratkotrajnu   zamjenu vrlo dobra odluka.  Preporučam svima.

Ajde mi molim te reci šta ceš onda sa tom kantom kad ti se vrati primarna mašina? Ako se smije znati radoznao sam...

17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
marino kaže...

Ljudi stvarno ste mi pomogli nadam se i još mnogima koji trebaju zamjenski pc na neko vrijeme. Odlučio sam se za timpanov prijedlog i kupio računalo u vemila za 1400 kn iako je jeftin nebiste vjerovali koliko može ponuditi ne baš kao moj koji je na servisu ali za kratkotrajnu   zamjenu vrlo dobra odluka.  Preporučam svima.

Ajde mi molim te reci šta ceš onda sa tom kantom kad ti se vrati primarna mašina? Ako se smije znati radoznao sam...

Ja također !Cool

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

ne kužim.... a šta je grijeh imati više od jednog stroja u kući? i stvarno nemate ideje čemu bi mu drugi stroj mogao poslužiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije grijeh, a i nije baš neki stroj, ljude zanima zašto neko kupuje kupuje računalo dok mu je jedno na servisu, koliko može računalo biti na servisu pa ne može izdržati bez istog, nije na remontu u Viktoru Lencu. Čisto su znatiželjni...

17 godina
neaktivan
taipan kaže...

ne kužim.... a šta je grijeh imati više od jednog stroja u kući? i stvarno nemate ideje čemu bi mu drugi stroj mogao poslužiti?

Ne nego me baš zanima šta ce onda sa tim racunalom kad mu se primarna mašina vrati? Prodavat ce ga? ili šta stavit ce ga mozda ko neki server ili da radi 24/7 za download itd..
  Jer  mogo  je  rađe  posuditi  od  nekoga  bilo  šta  nego  bzvz  kupovat  novi...  tih  1500kn  mogo  je  ulozit  u  glavni  komp  kad  mu  se  vrati  kupit  nešto  za  njega...

17 godina
neaktivan
Računala za minimalac

mislim, ovo je već teški OT, ali wtf....

pa možda će ga dati djetetu ili ženi, možda si ne može priuštiti da jedan dan bude bez neta, možda je čovjek broker, možda s ljubavnicom komunicira samo preko neta, možda je baš imao viška 1.5 kk...

možda se hoće hvaliti da ima dva stroja kod kuće... možda je mislio da je bolje da kupi još jedan stroj nego za zapije ili prokocka tu lovu...

mislim, ono, čovjeka nema, možda se više neće ni pojavljivati dok mu opet nešto ne bude trebalo... čemu to zadiranje u privatnost? a osim toga pogledajte naslov teme, jel tamo piše "ajmo glasat jel da kupim zamjenski stroj dok je moj na servisu"? sori, ali bvk šta će on sa svojom lovom  i 17 kompova... pa nije ovo samoupravni socijalizam pa da razvalimo referendum...

over & out 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice