Procjena

poruka: 6
|
čitano: 1.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Procjena

Znaci molio bi ljude sa foruma za misljenje, posto sam dosao do nekih para (citaj 1000kn) zanima me da ste u mojem polozaju dali biste nadogradjivali ovu konfu ili biste jos šparali pare i kasnije nadograđivali. Komp koristim za igre i surfanje najvise. Igram bc2 i HoN trenutno ,a sigurno cu igrat battlefield3. Znaci nadogradjivati sad nesto ili cuvat novčeke :D

AMD Phenom II X2 555  3,2
RAM
    4.0GB DDR3(9-9-9-24)
MBO
    ASUS M4A77TD PRO (AM3)
Grafa
    NVIDIA GeForce GT 240
Hard
    488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procjena

Ja bi još šparao, i pričekal buldožera, a ako nečeš čekat onda prodaj ovu i kupi neku GTX460 768 MB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Procjena
Ravenclaw92 kaže...

Znaci molio bi ljude sa foruma za misljenje, posto sam dosao do nekih para (citaj 1000kn) zanima me da ste u mojem polozaju dali biste nadogradjivali ovu konfu ili biste jos šparali pare i kasnije nadograđivali. Komp koristim za igre i surfanje najvise. Igram bc2 i HoN trenutno ,a sigurno cu igrat battlefield3. Znaci nadogradjivati sad nesto ili cuvat novčeke :D

AMD Phenom II X2 555  3,2
RAM
    4.0GB DDR3(9-9-9-24)
MBO
    ASUS M4A77TD PRO (AM3)
Grafa
    NVIDIA GeForce GT 240
Hard
    488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA)

Jesi probao otključat procesor? Pošto imaš 1000kn prodaj tu gt240 i onda imaš komotno love za gtx 460 ili za hd6850. Sa bilo kojom od te 2 grafe ćeš osjetit jako veliki porast u igrama naspram gt 240.

17 godina
protjeran
Procjena

Ako prodaš tu GT240 imaš već 300-400 kuna i kupi si skupa sa tima 1000 još neku novu HD6850!

Evo ova ti je jeftina kartica:

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-r6850-cyclone-1gb-dvi-hdmi-oc-shiel/41417

i know i know a dirty word hello how low?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam nista otkljucavo posto nisam bas iskusan u clockanju, samo mi reci dal se moze nesto osjetno poboljsat ako clocknem proc? ako uspijem brzo prodat grafu isao bih na tu soluciju sa novom grafom

17 godina
protjeran

Otključati iliti unlock cores znači od dualca napraviti quad. Znači ti sada imaš 2 jezgre, ako imaš dobru MBO koja to i podržava otključaj taj CPU u quad core i imati ćeš jako dobar komp za igranje.

On ti zato govori. Quad core u igrama je sve potrebniji, ja ga imam govorim ti iz iskustva:D Tako da nadogradnje neće biti.. Clockat u drugu ruku ne trebaš po meni, 3.2GHz je za gaming sasvim dovoljno

To je drugačiji postupak i sve ti se svodi da je 3.00GHz clock sasvim dost!

A grafu na taj CPU ja bih ovako nešto kao sam predložio: HD6850 OC-ed edition vidim već da ćeš do 1300-1400 kn dogurat sasvim bez beda;-))

Inače jak je to procesor može ti on izgurati i bez beda nekakvu GTX560 samo treba para{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 16:52 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice