Procjena konfiguracija

poruka: 12
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Procjena konfiguracija

Evo ako je netko nedavno prodavao nek pomogne okvirno  procjenit ove konfe:

Uredsko računalo(no-name bijelo kučište,no name napajanje 400w,matična(166,ddr1),intel celeron 1,7,dvd pržilica,hdd i ram izvađeni)

2.konfa:(No name crno kučište,Codegen 450w,2x ata samsung hdd(80+40 gb),1,5 gb kingmax ddr 400,dvd prža,mb soltek sl-75 frn-l(nforce2,166 sabirnica,mrežna kartica(haha,floppy i modem)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procjena konfiguracija

1. konfa-->2k kuna je najvise sto mozes dobiti za to...i to je jos "skupo" za takvo nest...

2. konfa-->za ovo bi mogao dobiti oko 2500kn

Intel Core 2 Quad q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 2 Gb DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB SATA II, Barracuda 7200.10, 16Mb, Napajanje OCZ StealthXStream 500W, ATX 2.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 21:20 (Ivanplesh).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procjena konfiguracija
Ivanplesh kaže...

1. konfa-->2k kuna je najvise sto mozes dobiti za to...i to je jos "skupo" za takvo nest...

LoL. niti toliko.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

Uf,ja negdje se nadao za obje dobit 2800 kn tag negdje...

17 godina
neaktivan
Loz kaže...

Uredsko računalo(no-name bijelo kučište,no name napajanje 400w,matična(166,ddr1),intel celeron 1,7,dvd pržilica,hdd i ram izvađeni)

2.konfa:(No name crno kučište,Codegen 450w,2x ata samsung hdd(80+40 gb),1,5 gb kingmax ddr 400,dvd prža,mb soltek sl-75 frn-l(nforce2,166 sabirnica,mrežna kartica(haha,floppy i modem)

reci cu ti iskreno pc polovni su ti jako jeftini jako jako zato za 1.konfu mogo bi dobit najvise 500kn
2.1200kn
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

LOL

Za obje zajedno ne možeš dobit više od 1000kn.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
Loz kaže...

Ak izvučeš 1000-1500 za obje budi sretan... Imaš danas novo uredsko računalo, puno bolje od tog tvog za ispod soma... a ovo je već prastaro...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
Procjena konfiguracija

vise ti vrijede da ih ostavis, uvijek se da nesto raditi na njima..koliko god da vrijede, a ne vrijede puno (novcano), tesko da ih mozes prodati bez obzira na cijenu..zato je bolje zadrzati ili pokloniti nekom u obitelji, bar ja tako mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

vise ti vrijede da ih ostavis, uvijek se da nesto raditi na njima..koliko god da vrijede, a ne vrijede puno (novcano), tesko da ih mozes prodati bez obzira na cijenu..zato je bolje zadrzati ili pokloniti nekom u obitelji, bar ja tako mislim

slazem se jel danas ti rijetko ko kupuje pc polovni i to jos od neznanca jel svi su skuzili da ti likovi iz oglasnika(većina a ne svi)muljaju i gledaju kak da ti ga metnu u pakBelji se prodaj ih nekom od frendova kome ce koristit za djelove ili za nes ili si ih ostavi ili u humanitarne svrhe jel vise ce te kostat oglas nek kaj vrijede Smijeh
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Vjerojatno ti to nitko neće kupit, jer kada ljudi kupuju polovno, kupuju neku konfiguraciju s monitorom do 3500 kuna.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Procjena konfiguracija

za to bi sve zajedno dobio 1000 kuna, pod pretpostavkom da ti netko to hoće kupiti.

moja preporuka ti je da ovu prvu konfu skroz rastavis, i prodajes po dijelovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

za to bi sve zajedno dobio 1000 kuna, pod pretpostavkom da ti netko to hoće kupiti.

moja preporuka ti je da ovu prvu konfu skroz rastavis, i prodajes po dijelovima.

Takodjer, a mozes i drugu!
Jer sad sa 2800 kuna mores kupit dosta dobar kompjutor bez monitora!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice