Procjena konfe

poruka: 22
|
čitano: 2.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Procjena konfe

bok ljudi.   evo složio sam konfu  :)

ajd bacite oko pa recite kaj treba mjenjati. budžet do 10k   hvala puno

konfa konfa

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Procjena konfe
tomek88zg kaže...

bok ljudi.   evo složio sam konfu  :)

ajd bacite oko pa recite kaj treba mjenjati. budžet do 10k   hvala puno

Ma uzimaj, super {#}

15 godina

promjeni tu plocu obavezno.nestavljaj asrock na taj config.govroim iz osobnog iskustva

16 godina
Procjena konfe

Jako ljepo

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procjena konfe

Dobro je složeno, iako ti ne treba tako jako napajanje. Uzmi jeftinije i bolji SSD!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Procjena konfe
uzmi radije corsair tx 650 ili seasonic 620gm i solid state od barem 60 gb, poželnije da bude sto vise, po mogucnosti 80! Ovo sto ti je neko rekao da nemoj uzimati asrock bolje da se vise ne javlja jer nema pojam o pojmu! Ta ploča je bolja i naprednija od vecine asusovih, pogledaj samo sto sve podrzava, i uz to je asrock provjereno VRHUNSKA marka te je u ovom trenutko po tehnologiji nesto ispred asusa, gigabytea, abita, biostara, foxconna, msi-ja itd. Sve je vrhunsko, jedino da je ssd malo veci (20 gb)
Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...
uzmi radije corsair tx 650 ili seasonic 620gm i solid state od barem 60 gb, poželnije da bude sto vise, po mogucnosti 80! Ovo sto ti je neko rekao da nemoj uzimati asrock bolje da se vise ne javlja jer nema pojam o pojmu! Ta ploča je bolja i naprednija od vecine asusovih, pogledaj samo sto sve podrzava, i uz to je asrock provjereno VRHUNSKA marka te je u ovom trenutko po tehnologiji nesto ispred asusa, gigabytea, abita, biostara, foxconna, msi-ja itd. Sve je vrhunsko, jedino da je ssd malo veci (20 gb)

aj ne pricaj pi...darije :)

15 godina

zato sam imao najamnje 5 popravaka-u kojima je bila maticna asrock-pogodi koji je kvar bio

15 godina

i uostalom nemoze asrock bit napredniji od asusa nikako-jer je asus asrocku roditelj.radi se o jeftinijem proizvodnom procesu i komponentama samim time se gubi na kvaliteti iako su performanse gotovo jednake.zato nemoj pricat o onom o cemu neznas

15 godina
Procjena konfe

hvala svima koji su komentirali..  evo poslušao sam savjete i promjenio napajanje i dodao veći ssd  :)

da li je ova kartica dobra ili postoji koja bolja za te pare?

2 0 hvala 0
15 godina
Procjena konfe
Commodore, asrock ti je trenutno s tehnologijom ispred asusa, mislis sto hoces, ali tako je :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Procjena konfe
Sto je najvaznije, asrock je daleko isplativija ploča od asusa i ne vidim razloga zasto ne bi uzeo tu ploču!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Procjena konfe
Ta kartica je sasvim ok za te pare.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...
Commodore, asrock ti je trenutno s tehnologijom ispred asusa, mislis sto hoces, ali tako je :)

asrock je podigao nivo kvalitete kao sto su skoda i dacia podigle nivo kvalitete, ali pricati da je dacia bolja od bmw-a je neozbiljno. kvare se i asus i asrock i sve ostale. i bmw se kvari.

kad bi asrock bio tehnoloski jaci od asusa ili gigabyta, s obzirom da je dosta jeftiniji po klasama vjerovatno bi se i prodavao bolje od njih. a kad tamo, ni blizu. nisu to lose ploce, ali moras malo smanjit dozivljaj.

15 godina

slazem se sa Komodorcom :)

15 godina
neaktivan

ili nek si uzme mbo ASUS X58 SABERTOOTH, 1700KN Best Buy!!!

15 godina
protjeran
Procjena konfe

Kao što je kolega gore rekao uzmi drugu ploču..jer ta Asrockica nije nešto..uzmi bilo koju id Gigabyte-a ili Asus Saberbooth

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Kad izjavljuješ ovakve tvrdnje - potrudi se potkrijepiti ih nekim linkom na test, recenziju, bilo što...

Jer ovako tvrdoglavo zastupati neki stav bez i jednog dokaza - ispadaš bedak koji ne zna o čemu priča.

Prodajem zjake...povoljno!
15 godina
Procjena konfe
Negdje na overclockers.net sam procitao da su asrockove ploče, doduse ako se dobro sjecam, po oc potencijalu, trenutno u prednosti na asus, i ja sam se isprva čudio, ali smatram da to moze biti istina...zato tako tvrdoglavo to tvrdim. ispricavam se svima sto sam tako napadno zastupao asrockovu ploču, nemojte mi zamjeriti, ali smatram da je ta ploča vrlo kvalitetna i vrijedna tih novaca... apsolutno ne dijelim misljenje onih koji smatraju da je asrock losiji od asusa te istotako smatram da nije opravdano niti ne drzi vodu ono sto ej neko rekao da se asrockove ploce znaju cesto kvariti... Moje iskustvo mi govori suprotno jer jos uvijek imam satri komp, kupljen sredinom 2002., u kojem se nalazi asrock ploca sa socketom 478, i nikad nikakvih problema s njom nisam imao! Jos jednom isprike ako sam bio napadan, jamcim da se vise nece ponoviti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo da te pitam kakve kondenzatore ima asrock?

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
Procjena konfe
dobro, sad ne znam tocno tako u detalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Asus sabertooth ti ima tako zvane tuff komponente i daje garanciju na plocu od 5 godina i mislim na su japanese solid koji traju i traju...

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice