- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok ljudi. evo složio sam konfu :)
ajd bacite oko pa recite kaj treba mjenjati. budžet do 10k hvala puno
Ma uzimaj, super 
promjeni tu plocu obavezno.nestavljaj asrock na taj config.govroim iz osobnog iskustva
Jako ljepo
Dobro je složeno, iako ti ne treba tako jako napajanje. Uzmi jeftinije i bolji SSD!
aj ne pricaj pi...darije :)
zato sam imao najamnje 5 popravaka-u kojima je bila maticna asrock-pogodi koji je kvar bio
i uostalom nemoze asrock bit napredniji od asusa nikako-jer je asus asrocku roditelj.radi se o jeftinijem proizvodnom procesu i komponentama samim time se gubi na kvaliteti iako su performanse gotovo jednake.zato nemoj pricat o onom o cemu neznas
asrock je podigao nivo kvalitete kao sto su skoda i dacia podigle nivo kvalitete, ali pricati da je dacia bolja od bmw-a je neozbiljno. kvare se i asus i asrock i sve ostale. i bmw se kvari.
kad bi asrock bio tehnoloski jaci od asusa ili gigabyta, s obzirom da je dosta jeftiniji po klasama vjerovatno bi se i prodavao bolje od njih. a kad tamo, ni blizu. nisu to lose ploce, ali moras malo smanjit dozivljaj.
slazem se sa Komodorcom :)
ili nek si uzme mbo ASUS X58 SABERTOOTH, 1700KN Best Buy!!!
Kao što je kolega gore rekao uzmi drugu ploču..jer ta Asrockica nije nešto..uzmi bilo koju id Gigabyte-a ili Asus Saberbooth
Kad izjavljuješ ovakve tvrdnje - potrudi se potkrijepiti ih nekim linkom na test, recenziju, bilo što...
Jer ovako tvrdoglavo zastupati neki stav bez i jednog dokaza - ispadaš bedak koji ne zna o čemu priča.
Samo da te pitam kakve kondenzatore ima asrock?
Asus sabertooth ti ima tako zvane tuff komponente i daje garanciju na plocu od 5 godina i mislim na su japanese solid koji traju i traju...