Procesor

poruka: 18
|
čitano: 1.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Procesor

evo sutra kupujen procesor pa me zanima koji da kupim mislio sam kupit athlon II x3 440 i maticnu asrock  A785gxH , a ostatak konfiguracije 4 gb rama ddr2 800 i 260gtx,Treba mi vase mišljenje bili vi koji drugi procesor ali ostajem na ddr2 i bili mi s ovim bila veca razlika nego s 5000+ 2.6ghz i abit k9n hitno hitno preporuke 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Procesor

Koliko para bis max. dao za proc i maticnu?

15 godina
neaktivan
Procesor

1200kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procesor

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

Je preslo za 80kuna ali gle ovo taj phenom II 555 BE je 955 s krizom identiteta!

Znaci negdje oko 99%posto da ceš ga otključat u x4

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:45 (pandza94).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

Je preslo za 80kuna ali gle ovo taj phenom II 555 BE je 955 s krizom identiteta!

Pretjeruješ.

Istina da ih se solidan broj otključava ali da je to 99% onda se drugi procevi nebi ni kupovali.

Rekao je i Cele, bilo je ispravnih primjeraka ali i onih s defektnom jezgrom ili primjerkom koji je odbijao slušati prilikom overclocka.

17 godina
ATiGamer kaže...
pandza94 kaže...

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

Pretjeruješ.

Istina da ih se solidan broj otključava ali da je to 99% onda se drugi procevi nebi ni kupovali.

Rekao je i Cele, bilo je ispravnih primjeraka ali i onih s defektnom jezgrom ili primjerkom koji je odbijao slušati prilikom overclocka.

da,taj proc najbolje kupis preko njuskala i trazis da ti pokaze cpu-z validaciju,ali i onda te mogu zeznuti :)

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
pandza94 kaže...

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

Pretjeruješ.

u pravu si

taj se procesor najbolje otkjlučava(tj.najveći psototak njih se ispravno otključa) ali 99% je previše

a boldano mi je smiješno Smijeh

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
ATiGamer kaže...
pandza94 kaže...

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

Pretjeruješ.

u pravu si

taj se procesor najbolje otkjlučava(tj.najveći psototak njih se ispravno otključa) ali 99% je previše

a boldano mi je smiješno Smijeh

Istina samo ja volim pretjerivati :D

Ma najveća većina se otključa pa istina je da je 555BE quad s krizom identiteta :D

15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

da,taj proc najbolje kupis preko njuskala i trazis da ti pokaze cpu-z validaciju,ali i onda te mogu zeznuti :)

Bilo bi dobro kad bi tražio link na validaciju. Kažeš mu neka upiše točno navedenu riječ kao u primjeru na slici i to je već vjerodostojno.

No rijetko tko bi prodavao otključani proc i to s validacijom.

Kod Athlona II se uglavnom samo sa CPU-Z SS-om može vidjeti je li unlockabilan ili ne. Ako je čistokrvni propus onda više sreće drugi put dok je primjerak s deneb jezgrom moguće otključati punokrvni L3. Samo što je problem da ne piše uvijek točno u CPU-Z. Tako da iako piše propus ustvari to može biti i deneb. Najbolji način za točno utvrditi jest dobiti sliku samog proca.

Dakle CADAC = Propus jezgra, AACYC = unlockabilna Deneb jezgre.

No vrlo malo unlockabilnih Athlon II primjeraka je trentno na tržišu.

620-ice su se otključavale, poneka 630-ica no one su otišle u EOL.

15 godina
neaktivan
Procesor

Nezz kako sam svog x3 435 otkljucao :D

hebiga samo 4.jezgra ali je i to nesto ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

AsRock A785GXH 524KN

phenom II 555 BE 695KN

s krizom identiteta, to je don kihoty-eva baza ! hahaha , btw ja takoder smatram da ti je najbolje uzet 555be pa ako te sreca pukne dobijes x4 :) .

15 godina
neaktivan
Procesor

a ovi athlon x3 jel isto dobar ili je toliko phenom bolji od njega .i jesu oni dosta bolji od starog athlona 5000+

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procesor

Bolji jesu Phenom je OFC bolji od x3 435 ali ali x4 je isplativiji!

Eto 90% da ćeš otkljucat tog 555be pa dobijes nesto tipa 955be/1200kn/pa ti sad!

Bolji je svaki od tog

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATiGamer kaže...
crozoki kaže...

Bilo bi dobro kad bi tražio link na validaciju. Kažeš mu neka upiše točno navedenu riječ kao u primjeru na slici i to je već vjerodostojno.

No rijetko tko bi prodavao otključani proc i to s validacijom.

Kod Athlona II se uglavnom samo sa CPU-Z SS-om može vidjeti je li unlockabilan ili ne. Ako je čistokrvni propus onda više sreće drugi put dok je primjerak s deneb jezgrom moguće otključati punokrvni L3. Samo što je problem da ne piše uvijek točno u CPU-Z. Tako da iako piše propus ustvari to može biti i deneb. Najbolji način za točno utvrditi jest dobiti sliku samog proca.

Dakle CADAC = Propus jezgra, AACYC = unlockabilna Deneb jezgre.

No vrlo malo unlockabilnih Athlon II primjeraka je trentno na tržišu.

620-ice su se otključavale, poneka 630-ica no one su otišle u EOL.

moj prijatelj prodao phenom 2 x2 555 be za 800 kuna sa validacijom naravno,a prije nekih 6 mjeseci platio ga 760 :)

15 godina
neaktivan
Procesor

evo kupljena je maticna asrock  A785gxH i procesor athlon II x3 440 otkljucan je u phenoma II x4 B40  sve radi super uz memoriju muskin 2x2gb ddr2 1066mhz i 260gtx.Sada me zanima na matičnoj je za napajanje 24 pinski konektor to sam ušteka , a onaj 8 pinski nemam na napajanju nego sam ušteka onaj 4 pinski s tim da su 4 pina ostala prazna sada sve super radi samo me zanima jel šta može biti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja ti je verzija biosa ako smijem znat???imam istu matičnu al nemogu otključat l3 na svom x4 620 koji je 100% deneb....

15 godina
neaktivan

P1.30 verzija biosa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice