Kupio sam MATICNU PLOCU Gigabyte MA790FXTA
I hino mi je jer ih nisam otpakorao i htio bi samo da mi netko kaze da li je maticna kompatibilna s grafickom.
Svi odgovori su dobrodisli osim spamanja naravno.
I hino mi je jer ih nisam otpakorao i htio bi samo da mi netko kaze da li je maticna kompatibilna s grafickom.
I hino mi je jer ih nisam otpakorao i htio bi samo da mi netko kaze da li je maticna kompatibilna s plocom.
Odmah da te ispravim, to nije naziv kartice, HD3650 navedi ubuduće, ne tako da ljudi moraju tražiti koj je to vrag 
I odmah da ti također kažem, POTPUNI PROMAŠAJ.
Kupio si AGP karticu za ploču sa PCI-Express sučeljem.
U trgovinu i mijenjaj to dok možeš.
1300kn si dao za ploču, mogao si kupit ploču od 200kn ista stvar bi ti bila, siguran sam prema tvom znanju da nećeš koristiti nijednu funkciju te ploče 
Nadam se da to nije jedna od ˝onih˝ tema, ovo je jednostavno takva glupost koja se ne bi desila ni malom djetetu... 
I hino mi je jer ih nisam otpakorao i htio bi samo da mi netko kaze da li je maticna kompatibilna s plocom.
lol Matična ploča kompatibilna s kojom pločom?
Inače znao bih ti odg samo mi piši koji model točno kartice.
cga mi ne znači ništa, a 3652 još manje niti ono a na kraju modela?
Slažem se sa VeX-om 7 totalan fail.
Ploča od 1300kn, a grafa katastrofa.
--------------------------------------------------
Nije kompatibilno!
ma na tu ploču bi minimalno trebalo ići nešto tipa 4770/4830/4850 lool zar nisi mogao nabaviti nešto tipa GA-770TA-UD3 nego si ti moro ploču s podrškom za 3X CF ;)
Neka je. I treba da je ploča skupa. Dobro ne mora to biti neka extreme ili ultra dizajn, ali ako zna raditi s računalom
te koristiti ploču svojevremeno dok ne nauči..
Ja sam si isto uzeo high-end OC-ersku ploču. Istina sad ima već 2 i pol gdn pa nije više neš spram njegovoj novoj
Znaci da odem zamiejnit za tu graficku il ne??
Da li znaš koji procesor imaš?
Ajde ti nama lijepo reci cijelu konfiguraciju.
Da čovjek stvarno ima problem i to hitan kao što tvrdi ne bi otvorio temu i pobjegao s foruma.
To mi je nekak sasvim logično, ako ti je hitno, čekaš dok ne dobiš odgovor.
Mi smo mu ga napisali, pa opet glupo pitanje: dal da mijenja za GTX460 i to najskuplju verziju.
Da sigurno, kupiš grafu po 400kn i onda ćeš ju mijenjat za onu od 2000kn+, molim te.
Ovo je sigurno jedna od ˝onih˝ debilnih tema, nema smisla uopće brinut oko toga, nego pod lokot u slučaju još jednog ˝pametnog˝ pitanja.
Razuvjeri me s nečim da ovo nije fake tema koju pišeš jer ti je dosadno.