Prijedlog oko komponenti

poruka: 11
|
čitano: 1.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prijedlog oko komponenti

Pozdrav,

Pošto sam slabo upućen u hardver, molio bih vas savjete za nadogradnju svog PC-a komponentom do 300 kn. Nemam puno novaca, a jedina igra koju namjeravam pokretati je America's Army 3. S ovom konfiguracijom mi igra na 1024*768 i sve na low daje lagani mouse lag.

Što da kupim, grafu ili proc i koji model?

Također, valja li što Genius Slimstar i220 tipkovnica? Ima li bolje niskoprofilne tipkovnice slične cijene u nas? Glasnoća (tj. tišina) i udobnost tipkanja mi je najbitnija.

Hvala unaprijed :)

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prijedlog oko komponenti

Grafu bi trebao mjenjati. Možda da kupiš polovnu HD4670, nađe se za 200 kn, ja ću baš moju stavit uskoro u prodaju po to cjeni. Neznam baš za 300 kn jel se može šta bolje od nje naći.

Za tipkovnicu nemam pojma :)

17 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Grafu bi trebao mjenjati. Možda da kupiš polovnu HD4670, nađe se za 200 kn, ja ću baš moju stavit uskoro u prodaju po to cjeni. Neznam baš za 300 kn jel se može šta bolje od nje naći.

Za tipkovnicu nemam pojma :)

Tražim samo novo iz dućana, sry...

Kakva je ova kartica?

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
16 godina
neaktivan
pa ova sto ti se nudi polovna, je bolja za 5 svjetlosnih godina od te 5450
14 godina
Prijedlog oko komponenti

Treba ti samo nova graficka kartica.Ta je odavno preslaba za ista.Kupi HD 5670 512MB GDDR5 sa garancijom.Za 300 kuna ih mozes naci.Moze i HD 4670 za 200-tinjak kuna.Isto tako i HD 4850.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Prijedlog oko komponenti

Žao mi je, ne želim kupovati polovno.

Također, hoće li mi napajanje biti dovoljno jako za jaču karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prijedlog oko komponenti

Dakako,super je to napajanje.Samo za 300 kuna neces naci nijednu dobru karticu.Protegni se na neku Nviidiu tipa GT 440 za 400-tinjak kuna.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Dakako,super je to napajanje.Samo za 300 kuna neces naci nijednu dobru karticu.Protegni se na neku Nviidiu tipa GT 440 za 400-tinjak kuna.

Najjeftinija je Palitova za 460 kn u Protisu {#}

Dakle, ne namjeravam igrati nikakve igrice osim AA3 (koji ni ne treba biti sve na max, bitno da nema lagga). Zar stvarno ne postoji nijedna kartica za manje od 300 kn koja bi mogla upogoniti tu igricu na 1400*1050 i barem medium postavkama?

EDIT: monitor je rezolucije 1400*1050 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:22 (i_rambo_plache).
14 godina
Prijedlog oko komponenti

Kazem ti,ne boj se polovnoga sa garancijom.Za 300 kuna nades HD 5670 sa GDDR5 memorijom i sve nove igre ce ici super.

0 0 hvala 1
17 godina
Prijedlog oko komponenti

Za 300 Kn najbolje je GeForce GT 520 ili Radeon HD 6450 (ili pak nešto starija 5450).

No to su kartice snagom slabije od Radeona x1600, samo što imaju noviju tehnologiju odnosno podržavaju neke nove fičere.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prijedlog oko komponenti
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice