Evo ovako zanima me moze li mi netko predlozit dobru konfu ali pod uvjetom da vrti crysis,mw2 i ostale dobre naslove na full detaljima.
hvala!
Evo ovako zanima me moze li mi netko predlozit dobru konfu ali pod uvjetom da vrti crysis,mw2 i ostale dobre naslove na full detaljima.
hvala!
do koliko para i treba li monitor ?
Ajd reci ovo dvoje kaj je kolega gore naveo i složim(o) ti...
PA sta ja znam koliko para jedno do 7000 kn i sa monitorom
hmmmmmm nice konfa samo sto mi se ne svidja napajanje (2. konfiguracija) ja bi tu stavio jedno 750 w corsairowo napajnje
hmmmmmm nice konfa samo sto mi se ne svidja napajanje (2. konfiguracija) ja bi tu stavio jedno 750 w corsairowo napajnje
Ne treba ti 750 watta napajanje, ovo je dovoljno, čemu bacat novce bezveze.
ova donja je odlična
Hvala
Uzmi ovu drugu konfu koju je Jughead složio i uživaj stari
Hvala
pa reci ti nama koliki ti je max što se tiče para prvo si reko do 7000kn a onda si reko hvala za onu konfu od 7700kn što je onaj gore složio..
Hvala svima,uzimam drugu konfiguraciju koju je slozio Jughead!
taj vx450 je slab za HD 5850 de nam reci s kolko maximalno raspolažeš,šta si poletio ko sivonja...
taj vx450 je slab za HD 5850 de nam reci s kolko maximalno raspolažeš,šta si poletio ko sivonja...
Nije slab, ne pričaj gluposti.
Nije slab, ne pričaj gluposti.
ma klimav bi bio !!! nije taj vx450 za hd 5850 nek uzme bar hx520 ili vx550 koji je jeftiniji..
Uzmi ovo od Jugheada.
Evo i moj prijedlog ako već nisi uzea.
Prelazi za 700-800 kn, ali valjda ti to nije problem. Na to nisi ništa reka ovome gore šta je složia.
Ako ti je skupo, stavi slabije napajanje(CX400, VX450) i/ili jeftinije kučište(CM Elite 332)
nek uzme VX550 ima više snage a jeftinije je..
a nema veze sad nek uzme ovo VX550 u slučaju da će kaj nadograđivat
ma ovo i CX400 bez problema drži tako da jače ne treba ako je tanak s novcima