Za povremeno igranje...

poruka: 7
|
čitano: 981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Za povremeno igranje...

Dakle evo konfa i pitanje, hoce li biti dovno za potegnuti COD4 u 'malo visim detaljima', jer trenutno igram sve na low pa mi je malo bezveze... Smijeh

Power Supply FORTRON BlueStorm 400W, HQ, PFC, 2x12V, 12cm fan
459,00

Thermaltake VB1000BWS mid tower Soprano,bez PS, crno, USB, Fire wire,2×120mm fan, 1×90mm fan, prozor
629,00

MB Gigabyte EP35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN
709,00

Intel Core 2 Duo E7300 BOX, 2×2.66GHz, 1066MHz, 775-pin, 3MB
958,00

2 x DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax
337,98

Gigabyte Radeon HD4850, 512MB DDR3, TVout, Dual DVI
1.159,00

DVD+RW/-RW/RAM NEC AD-7201S, LabelFlash, SATA, bulk, black
191,00

4.442,98 kn sve skupa.

Inace i nisam neki gejmer ali dosli su hladniji dani pa se treba naoruzat igrama za dugu hladnu zimu.
Eventualno bi htio biti siguran i s gustom odigrati Crysis, CoD4 i Far Cry 1 (pa i 2) i naravno GTA... hoce bit ova konfa izdrzljiva za to?

Ovo su cijene iz vemila, pa tako i treba ostati jer ovo ide preko firme
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 19:16 (pixelatem).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Za povremeno igranje...
kaj da ti velim :D ofc! moci ces na high
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

...

Ovo napajanje ne -> precijenjeno, ima boljih za te novce.
Matična P35-DS3 u Vemilu košta 630kn, a razlike između EP35 i P35 serije praktički ni nema.
Procesor bih osobno uzeo E8200, koji je čak nešto brži, a skuplji 20-ak kuna.
Za grafu daj 100kn više i uzmi ovo - http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130309 - ima bolji, Zalmanov hladnjak - nek te ne zbuni slika, vjerojatno greška.

E, da... Na kojoj rezi misliš to igrat?
Ču-ču
17 godina
neaktivan

hajde onda i preporuci napajanje.

Prema onome sta vidim razlika izmedzu maticnih je u PCI(E) slotovima, ima li nesto bitno sto mi je pobjeglo? Brzine itd?

Thx za head's up na procesoru, nisam isao za tim.

Ostatak je prepostavljam OK?

Diskove imam ( 2 x IDE , 1 sata ) u sadasnjem konfu koje namjeravam samo prebacit...

Inace, zagrizo sam za XP i namjeravam ostatit na njemu jos neko vrijeme (nemojte samo ovo okrenuti u xp vs vista topik).

Koliko tocno gubim s ovom konfiguracijom na XP-u?

edit: Reza na kojoj mislim igrat? Pa nisam razmisljam previse o tome jer sam igrao Crysis na 800x600 tako da je sve povise toga bolje. Smijeh

inace imam 1680x1050 wide monitor, no nije uvjet da BAS SVE igre igram na toj rezoluciji.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 21:30 (pixelatem).
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

...

Inače, napajanje je isto kao i ovo, samo što je plavo :). Razlika je 150kn, a sad ti vidi.

Neznam dal nisi dobro vidio, ali mislio sam na ovu.
Sve identično kao i kod EP35-DS3 - nova (E) serija je čisti marketinški trik.

Ostatak je ok.

Ne gubiš ništa s XP-om. Igre i programi će manje-više jednako dobro radit.

Što se tiče reze... Možda je malo preslaba grafa za tu rezu, ali na nekim medium detaljima bi i Krizu mogla vrtjet :).

Ču-ču
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
 Inače, napajanje je isto kao i ovo, samo što je plavo :). Razlika je 150kn, a sad ti vidi.

Neznam dal nisi dobro vidio, ali mislio sam na ovu.
Sve identično kao i kod EP35-DS3 - nova (E) serija je čisti marketinški trik.

zahvaljujem, bio si od velike pomoci.
17 godina

Ja igram CoD4, 1680x1050 na HD2600XT kartici bez problema, tako da ti sa ovom svojom karticom ces CoD4 tjerat vjerojatno na maksimumu.

Crysis nisam probao, pa ne mogu komentirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice