Pozdrav svima. Pa evo ja sam odlučio da ću složiti vlastiti PC pa bih započeo sa par pitanja.
1. Trebam vaše dojmove o komponentama koje sam odabrao, to je najbolje šta sam si mogao prijuštiti.
CPU = AMD Phenom II x4 965 (AM3,3.4 GHz)
MBO = ASUS M4A89GTD Soc.AM3
RAM = HyperX Kingston (4GB, 1600 MHz, DDR3)
HDD = 15EARS Caviar Green 64 MB (1.5 TB)
Grafička kartica = ATI Radeon HD5770 (1GB)
Kučište = COOLERMASTER HAF 922 (Predobri fenovi za LED svjetlom i filterima protiv prašine, a i izgled je zakon)
PSU = LC POWER Silent Giant (650W, 140 mm Fen, tihi rad)
Optički Drive = Imam jedan dosta dobar DVD/CD RW Lightscribe drive koji mi se jako sviđa.
Windows 7 x64 Ultimate
2. Imam monitor 22" i htjeo bih vas pitati dali ću ikako, na bilo kakav način biti u mogučnosti gledati full HD (1080p) sa njime?
3. Molio bih vas ako slučajno znate da jedna od ovih komponenti ne paše sa drugom da mi to kažete.
4. Dali će mi računalo raditi odmah nakon što sve prespojim ili ću trebati još raditi neke nadogradnje i konfiguracije (Naravno ovo se ne računa za instliravanje OS i hardware softwera na njega)?
5.I još posljednje pitanje. Namjeravam koristiti CPU cooler koji dobijem sa procesorom, pa sam vas htjeo pitati dali mi se isplati raditi overclock ili ne?
Hvala unaprijed, Sejki

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |