Pomoc oko kompa

poruka: 13
|
čitano: 1.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

Dakle, osvojio sam ovaj PC na xF natjecanju za Operation Flash Point Video. Konf. imate pod MOJ PC. Htjeo sam pitati da li bi vi nesto promjenili na ovoj konf? Valja li dodati jos RAM-a ? Hoce li napajanje podrzati 2 graficke u crossfireu ? Za 19EUR mogu prijeci s Viste na Windows7 .. da ostanem na Visti ili da uzmem za 19EUR Windows7?

edit: evo link od pca http://www.cyberpowerpc.com/system/Gamer_Dragon_9000/

xF:rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 17:51 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

refresh*

xF:rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoc oko kompa

Akoje napajanje??

Nije navedeno!

Inače komp je ko bombon, nema tu šta se raditi. Za 100kn više uzmi si win 7, ionako si ovo dobio kažeš?!

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

da, dobio sam ga na toj nagradnoj igri na xfireu ... napravio sam neki lame video .. imao je 20.000 viewsa, 2.000 cool votes isto toliko lame ... al et osvojio sam komp jer sam imo najvise cool votea ... :D

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 17:48 (rebelsy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko kompa
rebelsy kaže...

da, dobio sam ga na toj nagradnoj igri na xfireu ... napravio sam neki lame video .. imao je 20.000 viewsa, 2.000 cool votes isto toliko lame ... al et osvojio sam komp jer sam imo najvise cool votea ... :D

ma komp je odličan, ali koje napajanje imaš?

čestitke na osvojenoj nagradi Smijeh

što se tiče nadogradnje, mozes samo šminke radi staviti neku bolji cpu ili vga cooler, neke neonke ili nešto u tom stilu...

16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

zar nije ovo napajanje ? 600Watts Power Supplies ?

edit: ma ovu karticu od 200$ sto sam dobio to mogu potrosit u cyberpower pc trgovini .. uzet cu si za 20$ upgrade na windows7 i imaju neonke za 10$ ... pitao sam ih je li mogu zamjeniti ovu grafu da dam tih 200$ a da oni meni stave ati radeon 5890 ali rekli su da nemoze kao ''prize is as one'' tako nesto su mi poslali na mail ... al nvm :D

edit2: u starom kompu imam napajanje koje sam platio 1000kn Real Power M620 Cooler Master pise OutPut Capacity 620W a max. 700W  da ostavim u ovom novom kompu to od 600W ili da bolje izvadim iz starog ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 13:31 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc oko kompa

Nediraj ništa osim ako češ cs onda minjaj napoj.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Uzmeš si Win7 i na miru si. Ionako je to budućnost OS-a na neko dulje razdoblje. Ono napajanje od 600W koje si pitao za Crossfire ne bih znao jer Thermaltake, a 600W i HD4890 Crossfire nezz...Neodlučan Blago tebi!Namigiva

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

imas komp booooom...Bogataš....ja bi isto takvog dobio

ako igras puno igre racunaj na dx 11.........samo graficku sve ostalo 5+,ma i ta grafa za sada je jako jako dobra

nemoj crosfire nego baš tu 5890...........nečes pogriješit

@pughhh@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

ma necu stavljat nist onda u crossfire ... a htjeo sam bas tu 5890 graficku ili 5870 nezz vise ni ja koja je ... al uglavnom 200$ skuplja od ove :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bit će da si htio HD5870 ako 200$ skuplje. Pa i da imaš što će ti ta kartica? Ova HD4890 je jaka da vrti još dvije godine i to najzahtjevnije igre. Pa gledam malo po internetu system requirements (sistemske zahtjeve) i čitam u PCPlay danas izašo novi broj kao igre grafika ono glava boli, a preporučena konfiguracija samo dual core procesor i 512MB DX9 grafa. Tako da imaš sve. Ja sam imao godinu dana HD4870 koja je barem 30% slabija od tvoje nove i imao sam namjeru je držati još dvije godine samo ono... Kupio ja svejedno novu.Mršti se

16 godina
neaktivan
Pomoc oko kompa

mogo sam za 200$ stavit ovo:

NVIDA GeForce GTX285 2GB 16X PCIe Video Card ili AtiRadeon HD5850 PCIe 16x 1GB Vide Card [Dx11 support]

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Totalno neisplativo s obzirom na ono što već imaš ponuđeno odnosno što si dobio. 200$ je oko 1100 KN, a cijena ove tvoje nove je oko 1300 KN, a nova HD5850 dođe 2000KN tako da pušiš na polagano ako to uzmeš.Bogataš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice