Pitanje u vezi ADM

poruka: 15
|
čitano: 3.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM

Evo živim u Rijeci i možda će mi biti prvi put da kupujem preko neta pa imam par pitanja vezanih uz ADM.

1.Dostava je besplatna za područje Hrvatske za narudžbe iznad 2000 kn, za uplate na račun!ŠTO IM TO ZNAČI UPLATE NA RAČUN?

2.Ako mi se proizvod pokvari kako ću ga reklamirati tj. hoću li morati ići do Zagreba?

3.Jeli stvarno dostava besplatna za narudžbe iznad 2000 kn ili se mora platiti neki porez ili tako nešto?

4.Što im znače one prekrižene cijene pored proizvoda?

5.Kakav je način plačanja tj. daje li se novac kad dovezu robu ili???

6.Nigdje nemogu vidjet garanciju pa me zanima gdje je mogu pronaći?

HVALA na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi ADM
Perkan777 kaže...

Evo živim u Rijeci i možda će mi biti prvi put da kupujem preko neta pa imam par pitanja vezanih uz ADM.

1.Dostava je besplatna za područje Hrvatske za narudžbe iznad 2000 kn, za uplate na račun!ŠTO IM TO ZNAČI UPLATE NA RAČUN?

2.Ako mi se proizvod pokvari kako ću ga reklamirati tj. hoću li morati ići do Zagreba?

3.Jeli stvarno dostava besplatna za narudžbe iznad 2000 kn ili se mora platiti neki porez ili tako nešto?

4.Što im znače one prekrižene cijene pored proizvoda?

5.Kakav je način plačanja tj. daje li se novac kad dovezu robu ili???

6.Nigdje nemogu vidjet garanciju pa me zanima gdje je mogu pronaći?

HVALA na pomoći.

1. neznam
2. ako imas garanciju onda da morat ces ic u zagreb jer nema u rijeci ako ti je garancija istekla onda mozes dat na popravak ili kupit novi...
3. dostava je stvarno besplatna mislim da samo mislim da ces moraz 25kn za povratak tak nes barem je tak u algoritmu
4.to su snizenja znaci da je prije bilo tolko a sad je onolko kolko pise
5. ako si ti doma onda ti dovezu na adresu a ako te slucajno nema onda ti ostave na posti i stave ti papiric u postu i tamo ti pisu upute kad, gdje mozes podignut paket itd
6. mora da ti pise tamo negdje kod proizvoda ili kad kliknes na proizvod onda bi tamo trebali negdje pisat...
nadam se da sam ti pomogo... :)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM

A zar je teško nazvat ih i pitat ih.

alo modovi, može meni pola zvjezdice? Malo mi je pola.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bok. Evo i ja sam iz Ri (u stvari Lovrana) pa eto da ti pomognem. Sam sam složio i kupio lani u petom mjesecu novu konfiguraciju iz ADM-a pa vidim da te zanima, a ja već imam iskustva... Ako si u Hrvatskoj dostava je besplatna na iznos od 2000 kuna naviše. Prije, nakon narudžbe morati ćeš uplatiti putem žiro računa na ADM (to napraviš u pošti) samo uzmi podatke koji trebaju (adresa, matični broj firme, broj žiro računa). Ako trebaš reklamirati proizvod(e) trebati ćeš nažalost do Zg jer u Rijeci nemaju poslovnicu! Ili poštom poslati komponentu na servis u ADM. Na račun iznad 2000 kuna nemaš beda sve ti je plaćeno. Osim ako plaćaš pouzećem onda ti je dostava naplaćena. Prekrižene cijene odnose se na popust prilikom plaćanja gotovinom ili na nove cijene (obično niže od prekriženih). Plaćanje ti odabereš, ako nećeš platiti na račun morati ćeš doplatiti za dostavu. Garancija će biti račun koji ti se ispostavi prilikom preuzimanja robe.

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM

Hvala vam puno ali i dalje me zanima jedna stvar.Ja nebih želio davat novac unaprijed nego tek kad dobijem robu.Kakav je to način plaćanja i da li je dostava ponda besplatna ako nije kolko bih platio za matičnu,proc i eksterni hdd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Za to platiš 45 kuna pa dobiješ kad platiš na ruke ti novac oni robu (mbo-cpu-hdd)

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Hvala vam puno ali i dalje me zanima jedna stvar.Ja nebih želio davat novac unaprijed nego tek kad dobijem robu.Kakav je to način plaćanja i da li je dostava ponda besplatna ako nije kolko bih platio za matičnu,proc i eksterni hdd.

Ja sam naručio preko web preglednika i na mail mi poslali račun drugi dan ošo u banku i uplatio i za 3 dana komp bio doma...
garanciju normalno imaš... i možeš da ti oni tamo slože ili ti sam doma.. meni su oni slagali... da besplatna je na cijelu Hrvatsku dostava.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi ADM

evo i ja bu uskoro kupio nove komponente(proc,ram,gpu,maticnu) i zanima me ja sam inace tu iz medimurja na sjeveru hrvatske i zanima me sta ako mi se neki njihov proizvod pokvari (ali je pod garancijom) sta  onda im mogu poslati s postom? ili kako?ima ko iskustva s time?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 16:42 (gamer 16).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...

evo i ja bu uskoro kupio nove komponente(proc,ram,gpu,maticnu) i zanima me ja sam inace tu iz medimurja na sjeveru hrvatske i zanima me sta ako mi se neki njihov proizvod pokvari (ali je pod garancijom) sta  onda im mogu poslati s postom? ili kako?ima ko iskustva s time?

Isto međimurje... :) btw koje mijesto?
Recimo ja sada u ponedjeljak saljem u zg sa poštom nazvat ču tamo i reči im da ču poslat s city express poštom da nek očekuju paket u utorak/srijedu... Za*ebava me matična/proc.
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi ADM

ja sam imao s diskont24 ovako ja narucim oni posalju dobijem doma zuti papiric s tim papiricem odem u postu platim i uzmem paket

tako je bilo i s kvarkom sad neznam kako ide nisam dugo narucivo brat mi se odselio u zg pa sve uzimam preko njega

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM

E da stvarno. Pa kako sad ja dobijem garanciju kad donesem grafičku i račun? Zar ne treba i jamstveni list sa pečatom prodavača? Čuo sam da je dosta donijeti račun uz komponentu. Sad, ja sam danas kupio novi monitor za firmu i imam račun, ali sam zaboravio uzeti pečat na jamstvu prilikom izlaska iz trgovine...Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

E da stvarno. Pa kako sad ja dobijem garanciju kad donesem grafičku i račun? Zar ne treba i jamstveni list sa pečatom prodavača? Čuo sam da je dosta donijeti račun uz komponentu. Sad, ja sam danas kupio novi monitor za firmu i imam račun, ali sam zaboravio uzeti pečat na jamstvu prilikom izlaska iz trgovine...Neodlučan

16 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM
Dali bi mi na ovaj proc http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6643 mogao odgovarat hladnjak s AMD 3000+.
Ako ne bili mi mogli preporučiti neki drugi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...
Dali bi mi na ovaj proc http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6643 mogao odgovarat hladnjak s AMD 3000+.
Ako ne bili mi mogli preporučiti neki drugi.
 Pa sa tim novim AMD-om dobijes stock hladnjak, zas bi sada stavljao ovaj od starog procesora?
krpelj sa bazukom :)
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi ADM

Ok ali hoće li mi ostale komponente odgovarat kao npr. napajanje i grafička.

Zna li netko jeftinu AM3 matičnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice