PC savjeti

poruka: 39
|
čitano: 6.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: PC savjeti
grdo kaže...

ja necu mjenjat cijeli komp zato sto cu u 7 mjesecu dobit novi od 5k pa zelim imat i ovaj da mogu igrat i na njemu do 7 mjeseca

Pa ja ne vidim u čemu je problem. Ti si rekao da na raspolaganju imaš 2000kn. I ja ti kažem šta je s tim novcima najbolje napravit. Dakle sad je na tebi šta češ napravit. Ja te ne mogu na ništa natirat, kao ni nitko s ovog foruma. Sve šta ovdje možeš dobit je savjet ili preporuka. Ali, kažem na tebi je šta češ na kraju odlučit.

15 godina
neaktivan
PC savjeti

znam al kad sam vec kupio tu grafu od 750kn steta bi ju bilo doslovce bacit a nova ima 10 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grdo kaže...

znam al kad sam vec kupio tu grafu od 750kn steta bi ju bilo doslovce bacit a nova ima 10 dana

Prodaj. Šteta je zbog te grafe žrtvovat matičnu, a samim tim i procesor. A opet uzmeš li novo za te novce, imat češ puno lakši posao u budučnosti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 12:39 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
PC savjeti

Ajd malo razmisli ... sad imas 2k kuna .. za par mjeseci ces ici kupovati komp za 5k kuna ... pa radje se strpi jos tih par mjeseci i onda kupi komp za 7k kuna ... ovo smece ti se ne isplati nadogradjivat (bacanje para u vjetar) i svejedno ne bi mogo igrat novije igre...

My software doesn't have bugs, it only develops random features

3 0 hvala 0
16 godina

Daj poslušaj ljude kaj ti vele... bolje ostavi tih 2000kn sa strane i dodaj ih u onih 5000 za novi (za 1500 novi monitor, 500u komponente) i imaš mrcinu za narednih puno godina... a do 7.mj izdrži nekak i s ovim, igraj kaj si igro do sad, i nek te drži da ćeš poslije imat zvijer :D

15 godina
neaktivan
PC savjeti

ok sastavite mi konfiguraciju od 6k-7k

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC savjeti

Evo kako bi to izgledalo (I imas maticnu za nadogradnju):

EDIT: Zasto da ti sad sastavimo ako kupujes u 7. mjesecu? Doc ce i9 i puno novih stvari.. Al evo..

Integrirana grafa HD4200 Integrirana grafa HD4200
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 13:35 (FiCo_Ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo, skupa sa monitorom,iz adm-a :D

edit : jasno, slabija nego ova gore zbog monitora :D

konfa konfa
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 13:37 (Luuka).
17 godina

Izgleda da se čovjek dobio razum. Ja imam isto staru matičnu, ali ne pada mi napamet ikakva nadogradnja... (no mene ne čeka u srpnju, nego od prve plaće kada završim faks. :-D )

Ovu temu pod lock i neka se javi tjedan dana prije kupnje i to je to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice