PC konfiguracija

poruka: 18
|
čitano: 1.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Kupujem uskoro novi komp pa me zanima vaše mišljenje o ovoj konfiguraciji.Kupujem novi komp uglavnom radi Starcrafta 2 i Diabla 3  pa me zanima posto SC2 izlazi za mjesec dana dal mi se isplati cekat koliko ce cijene past itd.. NO evo mislio sam kupit ovako nesto(uglavnom iz vec postojanih tema):

ASROCK M3A770DE

AMD PHENOM II X4 955 BE

(2X) KINGMAX DDR3 2GB 1333 MHZ

SAPPHIRE HD 5850 1 GB 256 bit (ona s codom)

SEASONIC 520 W ili CORSAIR CX 400W (malo sam kratak s novcem pa bi si mozda uzeo ipak ovo corsair ako mislite da je dosta)

COOLERMASTER ELITE 332

DVD LG GH22NS

HD SAMSUNG 500GB 7200rmp F3

LOGITECH miš i tipkovnica (najeftiniji)

Uz to sam milsio uzet LG flatron W2243T 22'' ili AOC 2236VWA 21,5'' kako sam vec reko malo sam kratak s novcem al mozda bi mogo se malo rastegnut za LG flatron pa me zanima dal je dosta bolji ili je AOC cist uredu???

Molio bi misljenje o napajanju i sve ostale ideje su dobrodosle :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PC konfiguracija

I zaboravio sam budget mi je oko 7000 mozda koja stotica vise

17 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Ne moze bolje od toga,uzimaj!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:11 (besla).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

A sta mislis o monitoru i napajanju koje bi ti uzeo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Ja bi isao na corsairovo napajanje ako si kratak s parama, drzat ce.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Definitivno ti preporučam Lg monitor jer je Full HD.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi ovo ovo ti je bolje

sorry zaboravio disk uzmi ovaj HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3

7500 sveukupno

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 22:39 (Jughead).
17 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Uzmi ovo ovo ti je bolje

sorry zaboravio disk uzmi ovaj HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3

7500 sveukupno

Bolja je ona konfa koju je autor slozio.Ova tvoja uopce nije dobro izbalansirana.Stavio si losu maticnu i prastari procesor i jos uz to HD5870.Ja bi se odlucio na onu prvu konfu jer bolje od toga ne moze!

15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Mislim da cu se drzati svoje no ako bi mogao dobiti jos koje misljenje dali bi napajanje od corsaira CX400W to moglo drzat ili je preslabo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC konfiguracija
Hmm...Mislim da hoce,ali ja bi ipak ako se ikako moze isao na vx 450...Po meni sigurnije rjesenje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ADM:

ASRock K8N68PV-GLAN | AMD Athlon 64 3000+@2.4GHz | 1.5GB DDR Transcend@400MHz | VTX Radeon HD 4670 1GB GPU 800, MEM 850 | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Hvala svima uzet cu to

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jughead kaže...

Uzmi ovo ovo ti je bolje

7500 sveukupno

ništa to ne valja...taj procesor je u rangu sa C2D E6xxx procesorima...autore odlično si složio konfu uzimaj !!!

15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Znam da je mozda malo off topic ali me zanima dal je bolje da sam slazem komp ili da mi ga oni sloze posto onda dobim vecu garanciju neznam kolko postoji mogucnost da mi ugrade stare dijelove il nes tako pa bi molio vase misljenje. Kupujem u Protisu ili ADM-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 18:48 (Demonist).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Demonist kaže...

Znam da je mozda malo off topic ali me zanima dal je bolje da sam slazem komp ili da mi ga oni sloze posto onda dobim vecu garanciju neznam kolko postoji mogucnost da mi ugrade stare dijelove il nes tako pa bi molio vase misljenje. Kupujem u Protisu ili ADM-u

neka ti ga oni slože, što se tiče dijelova instaliraš everest i usporediš sa komponentama na računu, makar ti to neće 100% napraviti

17 godina
the economist kaže...
Demonist kaže...

neka ti ga oni slože, što se tiče dijelova instaliraš everest i usporediš sa komponentama na računu, makar ti to neće 100% napraviti

istina a svi znamo kako se daleko čuje loš glas.

heh ali ipak prvo nakon što sam  instairao OS je pao everest unutra, sigur je sigur...

http://www.gricni.com/
15 godina
protjeran
PC konfiguracija

Sam ga sastavi. Pojedinacna garancija na sve komponente koje uzimas duza je ili jednaka od njihove na konfiguraciju (iako ti garancija na komponente vrijedi i nakon rastavljanja kompa jer ti je od generalnog zastupnika (uvoznika) a ne od trgovca kod kojeg kupujes).

Prvi put ce ti mozda biti malo teze, ali i tu na forumu imas dobrih uputstava i kad jednom sastavis svbe da radi nikad ti vise nece na pamet past da ti neko drugi sastavlja konfu. To bi bilo ko da se ozenis, a neko drugi ti... ma nema veze, sam je ti sastavi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC konfiguracija

Danas sam dobio ovaj komp i moram priznat da sam prilicno zadovoljan :D, tako da ako si iko slaze novi PC pogledajte ovu konfu stvarno je dobra za tu cijenu makar po mom mišljenju.

Zahvaljujem svima na idejama i pomoci ovaj forum mi je puno pomogo oko odabira konfiguracije.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice