Pc konfiguracija ?

poruka: 17
|
čitano: 1.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pc konfiguracija ?

evo slozio sam u linksu konfu pa me zanima vase misljenje

1.- Matična ploča: ASROCK 880GMH/USB3, AMD 880 G/ SB710, DDR, zvuk, S-ATA, RADI, G-LAN, PCI-E, CrossFireX, DVI, HDMI, USB 3.0, mATX, s. AM3   --- 1 kom- 584.55 kn

2. Procesor: Amd athlon II X3 440 BOX, s. AM3, 3.0 GHz, 1.5mb c.

--- 1 kom--- 568.29 kn

3. Memorija: PC- 10666, 4 gb, G. SKILL Ripjaws series, F3- 10666CL9D-4GBRL, DDR3 1333MHz, kit 2x 2gb

--- 1 kom--- 795.93 kn

4. Tvrdi disk: 500.0 gb WESTERN DIGITAL Caviar Blue, SATA, 16mb c., 7200 okr/min, za desktop

--- 1 kom--- 332.52

5. Grafička kartica: PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5770, 1gb DDR5, DMI , DP , DVI , HDTV

---1 kom--- 1,096.75

6. DVD RW: LG GH22NS, 22x, crna , SATA, Dual layer, bulk

---1 kom--- 137.40

7. Kućište: LC POWER pro - 919B Aequitas, MIDI, crno , Bez ps

--- 1 kom--- 381.30

8. Napajanje: 650W, Silver power SP- SS650W, 120 mm vent.

---1 kom--- 442 kn

Ukupno: 4.339 + PDV= 5336.99 kn

sta mislite jel se isplati Cool   hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pc konfiguracija ?
rafo031 kaže...

evo slozio sam u linksu konfu pa me zanima vase misljenje

8. Napajanje: 650W, Silver power SP- SS650W, 120 mm vent.

sta mislite jel se isplati Cool   hvala.

Ok je,samo je napajanje prejako,uzmi nekog modularca od 450W

16 godina
neaktivan

ADM.. Proc ces jeftinije i bolje..Namigiva

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
16 godina
neaktivan

hehe hvala, ali neda mi se sad narucivat s neta za tih par kuna manje :D

16 godina
Pc konfiguracija ?

Jedno pitanje. Ove cijene što si ti stavio, izgledaju mi malo jeftinije nego što to je ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E jos jedno pitanje posto sam je slago bez periferije samo komponente znaci, oce ta grafa bit dobra za ovaj monitor : http://www.xbitlabs.com/images/other/19inch-6/5p1s.jpg

syncmaster 940nw

16 godina
rafo031 kaže...

E jos jedno pitanje posto sam je slago bez periferije samo komponente znaci, oce ta grafa bit dobra za ovaj monitor : http://www.xbitlabs.com/images/other/19inch-6/5p1s.jpg

syncmaster 940nw

Grafa je ok ! Ali daj mi molim te reci za cijene. Odakle su kod tebe niže nego inače ??

16 godina
neaktivan

slagano je u linksu jucer, bas u poslovnici slago sam s likom koji tamo radi :/ tak da neznam.. sad bas isto gledam malo su skuplje ove na netu

15 godina
neaktivan
Pc konfiguracija ?

Ja znam zašto. Cijene su sve jeftinije jer su bez PDV-a kao što je i logično jer tako gore i piše ;)

1 0 hvala 1
16 godina
1.Lovac kaže...

Ja znam zašto. Cijene su sve jeftinije jer su bez PDV-a kao što je i logično jer tako gore i piše ;)

Aha ! Da, u pravu si.

16 godina
neaktivan

hahah, e da ;D

16 godina
rafo031 kaže...

hehe hvala, ali neda mi se sad narucivat s neta za tih par kuna manje :D

al pazi...nije to samo par kuna manje...cijela ta konfiguracija sto ti je fico_ri stavio je bolja zbog proca koji je duplo bolji od tog athlona 2 i ima kvalitetnije napajanje od tvog..ovo ostalo je vise manje isto

16 godina
lollik91 kaže...

al pazi...nije to samo par kuna manje...cijela ta konfiguracija sto ti je fico_ri stavio je bolja zbog proca koji je duplo bolji od tog athlona 2 i ima kvalitetnije napajanje od tvog..ovo ostalo je vise manje isto

Ficina konfa je bolja, ali da je napajanje bolje, tu se ne slažem. Silver je jači, a o kvaliteti neču pričat. Unutra je seasonic. Mada je VX450 i više nego dosta.

Uglavnom, da se mene pita, također bi išao na Ficinu soluciju.

17 godina
Pc konfiguracija ?

Jep, Fico je lijepo sklopio.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx

1 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...
lollik91 kaže...

Ficina konfa je bolja, ali da je napajanje bolje, tu se ne slažem. Silver je jači, a o kvaliteti neču pričat. Unutra je seasonic. Mada je VX450 i više nego dosta.

Uglavnom, da se mene pita, također bi išao na Ficinu soluciju.

neznam ni ja za kvalitetu,ali pretpostavio sam da napajanje koje dodje oko 450-ak kn i ima snagu od 650 wati...nije bas i najkvalitetnije

ja osobno imam cx400 w koje drzi konfu pod 'moj pc' bez da se oznoji a platio sam ga 360 kn u to vrijeme kad sam kupovao

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 12:42 (lollik91).
16 godina
lollik91 kaže...

neznam ni ja za kvalitetu,ali pretpostavio sam da napajanje koje dodje oko 450-ak kn i ima snagu od 650 wati...nije bas i najkvalitetnije

ja osobno imam cx400 w koje drzi konfu pod 'moj pc' bez da se oznoji a platio sam ga 360 kn u to vrijeme kad sam kupovao

Za kvalitetu sam rekao da neču pričat, jer je unutra seasonic. Mislim da to sve govori. Napajanje ima 80+ certifikat. Dakle, itekako je efikasan. Daje 624w na 12v railu. Također, prilično je i tih.

Problem večine je taj, što gledaju samo cijenu i ništa drugo. Osobno bi najviše volio da cijene corsaira padnu za nekih 150-200kn, tako da ih nitko više ne kupuje. Zašto to kažem?? Kažem zato, što bi po večini, corsair onda bio ''nekvalitetan''.

Također, razlika između corsairovih jačih modela i ovoga je u garanciji. Silver dolazi sa, za neke ''samo'' 2 godine garancije.

Sve u svemu, po meni je cijena ovog napajanja, samo dodatni poticaj za kupovinu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 14:33 (zabranjeniples).
16 godina
zabranjeniples kaže...

Za kvalitetu sam rekao da neču pričat, jer je unutra seasonic. Mislim da to sve govori. Napajanje ima 80+ certifikat. Dakle, itekako je efikasan. Daje 624w na 12v railu. Također, prilično je i tih.

Problem večine je taj, što gledaju samo cijenu i ništa drugo. Osobno bi najviše volio da cijene corsaira padnu za nekih 150-200kn, tako da ih nitko više ne kupuje. Zašto to kažem?? Kažem zato, što bi po večini, corsair onda bio ''nekvalitetan''.

Također, razlika između corsairovih jačih modela i ovoga je u garanciji. Silver dolazi sa, za neke ''samo'' 2 godine garancije.

Sve u svemu, po meni je cijena ovog napajanja, samo dodatni poticaj za kupovinu.

moram priznat da se ne razumijem bas u napajanja,znam otprilike koja su dobra koja nisu,ali zato su tu drugi koji znaju pa ih se moze pitat ak nes nije jasno.

iz tog neznanja je i izasla moja sumnja u to napajanje,ali nisam se ni potrudio pogledat...sve u svemu vidim sad da nisu losa napajanja i definitivno cu razmotrit o nj kad dodje vrijeme nadogradnje,ali otom potom

i ajmo dosta off-a,budu nas modovi korili :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 14:40 (lollik91).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice