Pc konf.

poruka: 12
|
čitano: 1.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
kakva je ovo pc konf.

Pozdrav, planiram uzeti ovi pc , molio bih vas vase misljenje.

Nece biti klokanja pc.

MB ASUS PQ5

CPU QUAD Q6600

DDR2 800 MHZ 4 GB KINGSTON

GECUBE HD380/512

ANTEC NSK4480B 380W

DVD/RW PIONEER DVR-216DBK

HDD 640GB WD

samo me zanima ovo kuciste dali je dobro za ovu konfiguraciju gore.

hvala vam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: kakva je ovo pc konf.

Koliko novaca misliš dati? Za što bi koristio komp? Misliš li kasnije uparivat grafe?

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
Pc konf.

koristi bi mi za igranje vise manje, oko 5500 kn imam na raspolaganje

0 0 hvala 0
17 godina
RE: kakva je ovo pc konf.
romario44 kaže...

Pozdrav, planiram uzeti ovi pc , molio bih vas vase misljenje.

Nece biti klokanja pc.

MB ASUS PQ5

CPU QUAD Q6600

DDR2 800 MHZ 4 GB KINGSTON

GECUBE HD380/512

ANTEC NSK4480B 380W

DVD/RW PIONEER DVR-216DBK

HDD 640GB WD

samo me zanima ovo kuciste dali je dobro za ovu konfiguraciju gore.

hvala vam

romario44 kaže...

koristi bi mi za igranje vise manje, oko 5500 kn imam na raspolaganje

Gigabyte EP45-DS3. Tu negdje performanse, manje para, pogotovo ako ne klokaš...
CPU ok ako inzistiraš na quadu, danas po performansama bolji E8400, jer rijetki programi koriste 4 jezgre. Za igre bolje E8400.
Grafička je 3850 ili 3870? Preporučam HD4850, ako ti stane u buđet...
Napajanje Fortron PNF 400W
DVD i HDD ok.
Koje kućište? :S
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Pc konf.

ma za dugoročno ulaganje mu je bolji quad. možda je sada bolja e8400 ali i tako mu je sasvim dovoljna snaga za sada od quada a za par godina kad mu bude trebalo više snage će doći programi i igre koji podržavaju quad tj. 2x će mu bolje raditi. i uzmi si 4850.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pc konf.
pajic3 kaže...

ma za dugoročno ulaganje mu je bolji quad. možda je sada bolja e8400 ali i tako mu je sasvim dovoljna snaga za sada od quada a za par godina kad mu bude trebalo više snage će doći programi i igre koji podržavaju quad tj. 2x će mu bolje raditi. i uzmi si 4850.

Pa to je točno. Za dugoročno ulaganje mu je bolji quad. Ali ako misli mjenjati komp za 1-2 godine, bolje mu je sada uzeti E8400 jer je u igrama bolji sigurno. Ako misli imati komp 3+ godina onda se definitivno isplati uzeti quada...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Pc konf.

Mislite li da ce ovo gore navedeno kuiste izdrzati ovu konf, samo ne znam dali ce izdrzati neku drugu noviju graficku(4870). Sto vi mislite o ovome

Mene jedino buni kuciste, ovi u prodavaonici kazu da ce izdrzati bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 8:35 (romario44).

0 0 hvala 0
17 godina
Pc konf.

kuciste se ne brini, vecina su dobra za bilo koju kombinaciju komponenata (eventualno se mora pazit kod velikih grafulja tipa gtx 280 ili hd 4870 x2 da stanu, ali njih ionako ne kupujes i kod konfiguracija sa velikim potrosnjama i zagrijavanjima da se moze adekvatan protok zraka slozit i time poboljsat/omogucit hladejne)

sto se tice same konfiguracije pricekaj do iza 17.11. kad bi trebalo svemu pasti cijena (negdje do 1.12. sigurno) i po meni dugorocnije gledano quad, pogotovo sto mi se cinis ko ne pretjerano zahtjevan korisnik, quad i multicore ce biti vazan u blizoj buducnosti, a tebi nece biti bitno toliko na koliko mhz to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pc konf.

ja bi ti preporučio E8400

zato kaj komp kupuješ za sad... za godinu dana ko zna kaj će izmislit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pc konf.
romario44 kaže...

Mislite li da ce ovo gore navedeno kuiste izdrzati ovu konf, samo ne znam dali ce izdrzati neku drugu noviju graficku(4870). Sto vi mislite o ovome

Mene jedino buni kuciste, ovi u prodavaonici kazu da ce izdrzati bez problema.

Ma kućište će izdržat svako, ali za napajanje je pitanje. Meni tih 380W no-name izgleda malo slabo... Ja bi ti preporučio da uzmeš kućište bez napajanja i staviš unutra neko malo bolje napajanje (recimo Fortron PNF 400W)...
17 godina
protjeran
Pc konf.

gigabyte ep35 ds3 za matičnu

2X2  ram (kingmax 800mhz)

hd4850 grafulja

q6600

vx450 napajanje (ili ako ostane love vx550)

wd640 hdd

kučište neko o izboru

pržilicu koju želiš

odeš na nabavu i nebi trebalo biti više od 5500 kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 18:27 (madafaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pc konf.

hvala vam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice