Ovako ...kako sam kupio novu graficku http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/pci-express-pci-e-agp-graficke-kartice-vise-modela-oglas-6298216 (za nesto manje love od navedenog. )) te kako na ovo moje napajanje nemoze.. napojit ovu graficku...te sam vec narucio napajanje Silverstone Strider 400w 80plus ..polovno ...
TE sad mislim kad vec mjenjam ovo dvoje da PROMJENIM i maticnu i procesor... isto sve polovno
Komp mi je dosad sluzio vecinom za glednje filmova surfanje i igre ((posto sam sa starom Nvidiom 8500 igro dosta novih igrica..vjerujem da ce ova kartica presisat staru ito dobro..ali sad mi je procesor slab.barem mislim))
TAKO DA bi slozio to jest narucio(polovnu al ono ocuvanu drugu maticnu i procesor...znaci to je to cekam novo napajanje gore pomenuto imam vec novu karticu pomenutu gore ono sto mi je sad u kutiji pise na MY PC:: ono netreba mrcina sad od maticne i neki svemirski procesor samo da budu u rangu sa NOVOM karticom :) da mi procesor nesteka za karticom...((UOPCE DALI TREBAM NOVI PROCESOR ))
HVALA UNAPRJED :) nadam se da ce mi pomoc dobri frorumasi .kosto su mi dosad pomogli