Odabir kučišta

poruka: 14
|
čitano: 2.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Odabir kučišta

Pozdrav,

najradije bi ovo kuciste piknuo ali nema ga nigdje,osim u sloveniji ga kupit pa otici po njega...

http://www.nzxt.com/product/detail/120-H630.html

cak i to razmisljam ali jos vidjet dok se skupe pare,jer mi je mrak.zelim to kombinaciju crno-bijelu a raspored i nacin kak je slozeno mi je savrseno.

eventualno sam mislio ovo pod zamjenu
http://www.edigital.hr/Kucita_/COOLER_MASTER_STORM_Full_Tower_-_Stryker_-_SGC-5000W-KWN1-p34594.html

pa eto zanima me sta vi mislite i da li mozda imate neku bolju preporuku u ovom stilu a mozda jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir kučišta

1. se čak i meni sviđa, a inače nema baš puno kućišta koja mi se sviđaju.

2. mi nije nešto posebno. 

Ali,probaj u ovoj temi raspitati se - http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/vodic-odabir-kucista/146466.aspx?page=44&jumpto=3782231&sort=asc&view=flat

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Odabir kučišta
cropunk kaže...

Pozdrav,

najradije bi ovo kuciste piknuo ali nema ga nigdje,osim u sloveniji ga kupit pa otici po njega...

http://www.nzxt.com/product/detail/120-H630.html

cak i to razmisljam ali jos vidjet dok se skupe pare,jer mi je mrak.zelim to kombinaciju crno-bijelu a raspored i nacin kak je slozeno mi je savrseno.

eventualno sam mislio ovo pod zamjenu
http://www.edigital.hr/Kucita_/COOLER_MASTER_STORM_Full_Tower_-_Stryker_-_SGC-5000W-KWN1-p34594.html

pa eto zanima me sta vi mislite i da li mozda imate neku bolju preporuku u ovom stilu a mozda jeftinije.

Si gledao Fractal Design Define R4 Arctic White ! Dosta slican tom NZXT-u !

Sluzbena stranica !

Music As A Weapon !!
17 godina
Odabir kučišta

je vidio sam i taj,ali nekak mi onaj drugi mozda vise lezi.ne znam....

makar kad skupim novac potrudit cu se za onog prvog,ako nista zapicit u sloveniju u brezice,jer tamo se moze pokupit,a nemaju dostavu nazalost :/ a narucit iz SAD-a ne znam kolko bi me jos dodatno troskova doslo,uz naravno samu dostavu (mislim da je dostava ako se dobro sjecam 70 dolara). No vidjet cemo i nadat se ;)

Uglavnom mislim da H630 bi trebalo biti ok kuciste.eto ako tko ima jos sto za nadodat slobodno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir kučišta

Kolega Haf je svoje nadodao, zna što priča. Meni osobno se taj Fractal ne sviđa jer mu je prednja stranica potpuno čista, i pretpostavljam da se to otvara pa se onda dolazi do čitača i sličnih stvari? Inače je stvarno lijepo kućište. 

Ali ovo tvoje,H630 je savršeno, barem meni. No svatko svoj ukus ima. 

Što sam zapravo pametnoga htio reći, otiđi u trgovinu koja ti je blizu, naravno IT trgovinu, i vidi s njima da ti naruče. Jer su podosta velike mogućnosti da će naručiti. Meni su jednom iz jedne biciklističke trgovine naručili jedan dio, koji sam platio 70 kn. Kažu momci da takav dio ne znaju kad su zadnji puta prodali, ali eto, može se naručiti, ali oni ne naručuju često jer malo tko to kupuje. Tako i ta kućišta. Malo tko kupuje kućište od 150 dollara. Samo ti njih zvrcni,i pitaj ih da ti ga naruče. ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 0:18 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Odabir kučišta

links mi je najboliza, i hgshop kad sam na poslu.vidis mogu probat, neam sta za izgubit . thx na savjetu i ideji.a da se nadovezem na kucite, da mrak mi je skroz.ni ja dosad nisam bio zaluden nekim kucistem dok nisam naletio na ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir kučišta

Tako je, ništa nećeš izgubiti. Osim novaca na kraju. :P 
Da, i ja imam neko staro Neon kućište,ružno. Prije toga sam imao baš fino staro kućište, veliko. I sad isto bih nekakvo kućište jednog dana uzeo, ali mi se ništa ne sviđa. Tako da, moram ti priznati fino si i mene uvukao u ovo razmišljanje o ovom kućištu haha. :D
Javi što je bilo, i kako je prošlo. ;)  

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Odabir kučišta

Bas sam malo pogledao recenzije tog NZXT-a i kuciste je bogami jako dobro , u rangu s Fractalom XL R2 !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 1:04 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir kučišta

Pa zar nema? Ovdje pokazuje kako ima. Bar mislim da je to to. Ispravi me ako griješim? 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EfGPm8v_tC8

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Odabir kučišta

U pravu si , ima Nevinašce ( ja gledao neki drugi review gdje su to zaobisli ) Bogataš

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir kučišta

hehehe jos ce se skupit ljudi i ekipa(trgovine)ce pocet prodavat njihova kucista.je istina paprena cijena,ali mislim da jenput kad uzmes to kuciste ili pak njihova druga-koja mi se cine isto dobra....to je to mozes biti miran skroz.A i kad pogledas ima isto solidnih za neke normalne cijene.makar ni ovo nije puno 150 dolara....

a ako sta bude i ako uspijem ne da cu javit neg cu pozirat uz njega {#} i odmah puknuti slike. uf vidjet cemo {#}{#}

btw nisam uspio uhvatit...cega nema tj ima ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 1:45 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odabir kučišta

Super izgleda, sve 5. Ali čini mi se lim malo pretanak, nekako se sve to prelako izvija.

Neznam, od kako imam Define R4 koje ima duplo deblji lim od ostalih i teško je kao vrag, postao sam osjetljiv na te tanke limove.

Ali možda sam u krivu, nije da blatim kučište nego samo takav dojam imam iz videa.

Inace je OK. Čiste linije, lijep dizajn, puno prostora i dodataka.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Odabir kučišta
cropunk kaže...
btw nisam uspio uhvatit...cega nema tj ima ?

Ma ja mislio da nema zvucnu izolaciju , ali ustvari ima ( gledao sam review gdje to nisu ni spomenuli ni pokazali , a inace dosta vazan faktor za kucista koja su napravljena s ciljem da svedu buku svih ventovâ na minimalu !

Music As A Weapon !!
17 godina
Odabir kučišta

da imaju skroz napravljenu izolaciju a i cini mi se da je dosta cvrsto kuciste....

i sad sam se sjetio jesam tuljan. na njihovim stranicama imaju europski prodavaci. i ima links !!! e preko mejla su mi rekla da nemaju ali morat cu do njih da ih uzivo ispitam mozda se moze naruciti....uh{#}...kes tesko ali na neke rate hmhmhm {#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 1:46 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice