Odabir grafičke

poruka: 32
|
čitano: 2.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Kao prvo pozdravljam sve forumaše.

Bug čitam već 2 godine gotovo  konstantno.Odlučio sam se uključiti na forum zato jer mi treba pomoć.Tražim novu grafičku za svoje računalo( amd phaneom 9550 quad core,4 gb rama te stara grafička iz serije hd 4800 512 mb)  ,a grafička mi ponajviše treba za gaming.Igre koje planiram igrati su battelfileld 2:bad company 2,cod modern warfare 2 te takvi slični novi naslovi.Trebam grafičku za do dvije tisuće kuna.

Gledao sam u ve-milu hd 5830 sa cod modernwarfare 2 za 2000kn ili  vapor x hd 5770, također sam gledao i hd vaporx 4890 2gb.

Ulgavnom sto je najbolje za gaming novih igrica do 2000 kn.

thx for helping"

0 0 hvala 0
17 godina
Odabir grafičke

mozda rabljena 5850

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir grafičke

evo ova je super klik

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir grafičke

a to je nova  ili rabljena?

Je li hd 5850 stvarno najbolja za igranje?

16 godina
neaktivan
Odabir grafičke

to je nova hd 5850.

za 2000 kn nećeš bolju naći, to je super grafa

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
jura_bura kaže...

a to je nova  ili rabljena?

Je li hd 5850 stvarno najbolja za igranje?

s obzirom na procesor i predobra, nisi napisao najbitnije, koja rezolucija?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 9:28 (igy).
15 godina
neaktivan

ok shvaćam to ću i najvjerovatnije uzeti no misliš li da ju  trebam naručiti internetom,jer ne živim u ZG ili bi bilo bolje da sam otiđem u dućan po nju.2000 kn nije mala lova pa me malo strah naručivati netom.

17 godina
neaktivan
Odabir grafičke

S obzirom na konfiguraciju i igre koje se igraju, najbolje je ne mijenjati ništa.

Bacanje para uz taj procesor. Ovako neka ide dok stvarno ne zaškripi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 9:32 (stef).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

1280 x 1024 no planiram kupiti novi monitor  ubrzo pa sam htio kupiti sada grafu koja će mi služiti  dugo te će biti dobra i sa novim monitorom tj. većom rezolucijom.

16 godina
neaktivan
jura_bura kaže...

ok shvaćam to ću i najvjerovatnije uzeti no misliš li da ju  trebam naručiti internetom,jer ne živim u ZG ili bi bilo bolje da sam otiđem u dućan po nju.2000 kn nije mala lova pa me malo strah naručivati netom.

ovisi koliko si daleko od zagreba, ako nisi jako daleko odi po nju ak te strah narućivat netom,ali mislim da se nemaš čega bojat , već je dosta ljudi sa ovog foruma kupilo iz tog dućana i došlo im je poštom i nisu imali nikakvih problema.

17 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Do 1680x1050 si miran s ovim što imaš.

Bacaš pare bezveze, bez nekog Athlona II X3/X4 ili Phenoma II na 3+ Ghz ne treba ti nova grafa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sgvaćam ja to no ipak imam quad procesor  i 4 gb rama a sadašanja graf mi više skoro i ne podražava nove naslove.

17 godina
neaktivan
jura_bura kaže...

.... a sadašanja graf mi više skoro i ne podražava nove naslove.

Jel tebi dobro?

15 godina
neaktivan

Misliš da će sve raditi dobro(bad company2 ,modern warfare 2) sa ovom konfiguracijom??

16 godina
neaktivan
Odabir grafičke

koju toćno grafu imaš iz serije 4800

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Za grafu kao što je 5850 ćeš vjerojatno trebati i jače napajanje.

Mislim da ti je islativije prvo uzeti matičnu i proc. Asrock M3A770DE (475 kn) + AMD Phenom II X4 955 BE (1.189,99 kn) Možeš i neki athlon, ali ako možeš skupiti za ovaj, kupi ga.

Nakon toga skupi pare za napajanje. Corsair 450W VX (494,99 kn)

I na kraju uzmi grafulju. Za 22" monitor ti je dosta i 5770 Vapor-X, a ako se odlučiš i na 5850 ovo napajanje će ti biti dovoljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Za grafu kao što je 5850 ćeš vjerojatno trebati i jače napajanje.

Mislim da ti je islativije prvo uzeti matičnu i proc. Asrock M3A770DE (475 kn) + AMD Phenom II X4 955 BE (1.189,99 kn) Možeš i neki athlon, ali ako možeš skupiti za ovaj, kupi ga.

Čemu M3A770DE ako već ima 4Gb DDR2? Memorija trenutno baš i nije tak jeftina.

ZA početak, bilo bi dobro da kaže koju ploču i napajanje trenutno ima.

U 2000kn bi ušli Athlon II X4/Phenom II i HD5750, možda HD5770. Ali kao što kažem ja ne bih mijenjao ništa, osbito ak mi je rezolucija 1280x1024.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 9:52 (stef).
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke

A mislio sam da možda proda tih 4 gige i kupi 2 gb ddr3. To mu je dosta za početak.

Samo sam mu dao prijedlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

s tom 1280 x 1024 možeš slobodno ostati na 4800 seriji, odnosno ako hoces nesto jace da imas "rezervu" HD 5770, opet ovisi kakav ces monitor uzeti i kada, ako ces ga uzimati krajem godine, cekaj onda i osvjezenje iz AMD-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:02 (igy).
15 godina
neaktivan

trenutna grafa mi je ati radeon hd 4850 a matična je gigabayte ga-ma770-ud3, procesor amd phaneom 9550 quad core 2.2 ghz,napajanje 230v

Hvala na pomoći!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:36 (jura_bura).
16 godina
neaktivan
jura_bura kaže...

trenutna grafa mi je ati radeon hd 4850 a matična je gigabayte ga-ma770-ud3, procesor amd phaneom 9550 quad core 2.2 ghz,napajanje 230v

Hvala na pomoći!

još ti stom konfiguracijom možeš bez problema igrat novije naslove 

16 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Davno su ljudi rekli po redu se bog moli,zasto ulagati u novu grafu kad ti je i ta stara jos podosta dobra a procesor,maticna ti i nisu bas najbolji.Uzmi sad maticnu i procesor a kasnije grafu.

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači prvo novu matičnu i procesor pa onda dalje?

16 godina
neaktivan
Odabir grafičke

To ti je moj savijet,a i mnogih drugih forumasa.Evo ovu maticnu,ovaj procesor i ove rame.

Sve zajedno 2100kn.

For gamers by gamers
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da sam ja na tvojem mjestu ja bi prodao tu konfu koju imaš za jedno 3000kn ak ide, nadaodao još ove dvije i imaš 5k kuna za novu konfu. A za 5k kuna se može složiti prava zvijer

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Da sam ja na tvojem mjestu ja bi prodao tu konfu koju imaš za jedno 3000kn ak ide, nadaodao još ove dvije i imaš 5k kuna za novu konfu. A za 5k kuna se može složiti prava zvijer

neznam baš da bi dobio 3000 kn za tu konfu.

najbolje da ju staviš u bug oglasnik na procjenu, pa da ti netko kaže koliko vrijedi

15 godina
neaktivan

Izbrisano

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:09 (mrog 33).
17 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Kud ste vi otišli to nije normalno.

Ak hoće zatuć pare u novu grafičku neka, koristi od toga neće imati. Mijenjat kompletan hardver "prije vremena" je još veća glupost.

DA skratim:

O napajanju nije rekao ništa pametno. Ako je do sada vrtilo stari Phenom i 4850, onda može valjda i nešto novo.

Ploča koju sada ima podržava Phenom II X6 uz update BIOSa, u sve 3 revizije u kojima je izašla.

Koju korist će imati od zamjene 4Gb DDR2 za 2Gb najslabije DDR3 ja iskreno neznam.

Dakle ako treba nešto mijenjati, to su samo procesor i grafička.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 11:48 (stef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

To ti je moj savijet,a i mnogih drugih forumasa.Evo ovu maticnu,ovaj procesor i ove rame.

Sve zajedno 2100kn.

Woho, uspori malo, cemu prelaziti na AM3, kad ima dobru plocu i 4gb ddr2. Ovo bi bilo cisto bacanje novaca

kad mu ploca podrzava sve nove procesore, a ako ga zanima samo igranje igrica najbolje bi mu bilo uzeti

neki Athlon II , na primjer Athlon II x4 630 razliku nece osjetiti.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Sorry, moja greška, nisam znao da ih ploča podržava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice