Novi PC zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi PC

Evo ovako ubrzo radim upgrade za komp pa ukratko:

i5 quad core 3.2 6mb

4x4gb dd3 na 2133mhz

matičnu sa z97x-sli čipom

ssd (120 ili 240 odlučit ću još)

gtx 760 2gb

650w ili 750w modularno napajanje

E sada pitanje za onoga tko ima iskustva u trenutnom računalu imam gtx460 pa me zanima jel se mogu gtx760 i gtx460 stavit u isto računalo, tako da jedna bude za pysx a druga za ekran.

Davno sam pratio sve te sitnice al ako se dobro sjećam pisalo je negdje da se mogu u sli staviti i kartice koje nisu više istog čipa.

Isto tako me interesira jel ima matična ploča koja podržava da oba pci-express slota rade na 16x a ne da kad se stave dvije kartice pci-ex prebaci u 8x mod za svaku.

Kao što rekoh nisam proučavao dugo vremena pa ako ima tko savjet za matičnu i dal se mogu spojiti ove dvije kartice nek kaže bio bi zahvalan :)

pozdrav :)

Life is a journey full of adventures !!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi PC
White_Insane kaže...

Evo ovako ubrzo radim upgrade za komp pa ukratko:

i5 quad core 3.2 6mb

4x4gb dd3 na 2133mhz

matičnu sa z97x-sli čipom

ssd (120 ili 240 odlučit ću još)

gtx 760 2gb

650w ili 750w modularno napajanje

E sada pitanje za onoga tko ima iskustva u trenutnom računalu imam gtx460 pa me zanima jel se mogu gtx760 i gtx460 stavit u isto računalo, tako da jedna bude za pysx a druga za ekran.

Davno sam pratio sve te sitnice al ako se dobro sjećam pisalo je negdje da se mogu u sli staviti i kartice koje nisu više istog čipa.

Isto tako me interesira jel ima matična ploča koja podržava da oba pci-express slota rade na 16x a ne da kad se stave dvije kartice pci-ex prebaci u 8x mod za svaku.

Kao što rekoh nisam proučavao dugo vremena pa ako ima tko savjet za matičnu i dal se mogu spojiti ove dvije kartice nek kaže bio bi zahvalan :)

pozdrav :)

dvije VGA nije isto sto i SLI. Moze i bez slija je upravo ono sto zelis.

podatke za MBO procitaj na str proizvodaca.

tvoj novac tvoj pc tako i odluka sto kupujes ali stednja na pogresan nacin... Npr 4x4 ram je glupost pogotovo ako zbog ukupnog iznosa stedis na SSDu.. RAM se lako doda.

drugi nacin umjesto 2vga jedna jaca ali vec imas staru... pa nije promasaj. Jer MBO napajanje i sve povezano prednost je na strani jedne jace ako je pptrebna.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
Novi PC
Moj PC  
2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice