Nova konfiguracija....

poruka: 4
|
čitano: 900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nova konfiguracija....

Dakle,

kao što naziv govori u procesu sam sastavljanja nove konfiguracije. U biti je sve već sastavljeno, ali eto zanima me mišljenje ljudi ovdje o komponentama. Računalo će služiti za kućnu upotrebu, znači download, mjuza, igranje (ništa pretjerano, Football manager, a volim probat i sve što izadje novog, pa eto nek se nadje)....

Cilje je da komp izdrži barem dvije godine, a poslije kuda koji mili moji Smijeh

Eto unaprijed hvala na svakom dobronamjernom savjetu (ajd hvala i vama nedobronamjernima)....

Matična: MBO DFI, s. 775, LAN PARTY DK P45-T2RS, Intel P45, BUS 1600 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2

CPU:  Intel® Core(TM) 2 Duo E8500 2x3.16 GHz, 6MB LGA775, BUS 1333MHz, Wolfdale, BOX

Grafika: VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 FR, 512 MB, DDR 5, tv-out, Dual DVI

RAM: RAM, 4 GB (2GB + 2GB), DDR 2, PC-6400+, 800+ MHz, MUSHKIN Value Series

HDD: HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 32 MB cache (ST3500320AS)

Napajanje: Napajanje 670 W ATX 2, HIPER 4M670-SU

Kućište: Midi Tower, CHIEFTEC Aegis CX-05B-B-OP, bez napajanja, crno

Nisam stavio optički uredjaj, jer je to tak i tak sve isto, a stavit cu najvjerojatnije Lite on SATA DVD snimac i odmah ga doma zamijenit sa starim Pioneerom koji vec 4 godine radi bez greske, a ovaj Lite on proslijedit burazu... :)

Eto, to je to....valjda....

Zed's dead baby, Zed's dead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nova konfiguracija....
Sphynx kaže...

...

Dobro sastavljeno, jedino ako ne mislis clockat, ne treba ti ta matična i rami...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
 Dobro sastavljeno, jedino ako ne mislis clockat, ne treba ti ta matična i rami...

Potpisujem. Ako klokaš i znaš što radiš, svaka čast. Ako ne misliš klokat, bacanje para u vjetar...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
kompotko kaže...
Sphynx kaže...

...

E sad....do sad sam uvijek imao praksu sastavljat kompove koji su imali "klokerski" potencijal. Stvar je u tome da prvih godinu dvije gotovo nikad nista ne diram, a kad konfu vec pomalo pocne gazit vrijeme onda krenem u experimentiranje Namigiva. Tak sam napravio s ovom sadasnjom. Inace ne mijenjam cesto kompove, tak da se u startu malcice vise potrosi, ali kasnije se klokanjem dobije malo na zivotu konfe, tak da sam ciljano isao s ovom maticnom i ramom...
Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice