Dakle,
kao što naziv govori u procesu sam sastavljanja nove konfiguracije. U biti je sve već sastavljeno, ali eto zanima me mišljenje ljudi ovdje o komponentama. Računalo će služiti za kućnu upotrebu, znači download, mjuza, igranje (ništa pretjerano, Football manager, a volim probat i sve što izadje novog, pa eto nek se nadje)....
Cilje je da komp izdrži barem dvije godine, a poslije kuda koji mili moji 
Eto unaprijed hvala na svakom dobronamjernom savjetu (ajd hvala i vama nedobronamjernima)....
Matična: MBO DFI, s. 775, LAN PARTY DK P45-T2RS, Intel P45, BUS 1600 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2
CPU: Intel® Core(TM) 2 Duo E8500 2x3.16 GHz, 6MB LGA775, BUS 1333MHz, Wolfdale, BOX
Grafika: VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 FR, 512 MB, DDR 5, tv-out, Dual DVI
RAM: RAM, 4 GB (2GB + 2GB), DDR 2, PC-6400+, 800+ MHz, MUSHKIN Value Series
HDD: HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 32 MB cache (ST3500320AS)
Napajanje: Napajanje 670 W ATX 2, HIPER 4M670-SU
Kućište: Midi Tower, CHIEFTEC Aegis CX-05B-B-OP, bez napajanja, crno
Nisam stavio optički uredjaj, jer je to tak i tak sve isto, a stavit cu najvjerojatnije Lite on SATA DVD snimac i odmah ga doma zamijenit sa starim Pioneerom koji vec 4 godine radi bez greske, a ovaj Lite on proslijedit burazu... :)
Eto, to je to....valjda....

. Tak sam napravio s ovom sadasnjom. Inace ne mijenjam cesto kompove, tak da se u startu malcice vise potrosi, ali kasnije se klokanjem dobije malo na zivotu konfe, tak da sam ciljano isao s ovom maticnom i ramom...