Nova konfiguracija sa ili bez Core i7

poruka: 8
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo posto core i7 izlazi brzo mene zanima dal ce bit isplativo uzet Core i7 negdi oko 4. mjeseca 2009 (tad mislin uzet si novu konfu)....hoceli cijene bit donekle normalne ili ce ipak bit pametnije uzet core 2 duo ili quad...pa onda naknadno upgradat na core i7...

e i jos dali je moguce stavit Core 2 duo/quad...na DDR3 plocu ?

moje misljenje je da cijene Core i7 nece bit donekle normalne do bozica '09...ali to je samo moje misljenje...

hvala unaprijed na odgovorima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nova konfiguracija sa ili bez Core i7

JackD kaže...

evo posto core i7 izlazi brzo mene zanima dal ce bit isplativo uzet Core i7 negdi oko 4. mjeseca 2009 (tad mislin uzet si novu konfu)....hoceli cijene bit donekle normalne

Još si daleko od datuma, to ćeš tada vidjeti. Vjerojatno će se ponašati cijena ko danas Core2
JackD kaže...

...pa onda naknadno upgradat na core i7...

Nadam se da znaš da socketi nisu kompatibilni (775 naprama 1xxx). Znači, ako ćeš tako onda mjenjaš matičnu i RAM memoriju ukoliko ne uzmeš DDR3 u startu, koja je trenutno još dosta skuplja od DDR2
JackD kaže...

e i jos dali je moguce stavit Core 2 duo/quad...na DDR3 plocu ?

Naravno, samo uzmeš takvu ploču.
JackD kaže...
moje misljenje je da cijene Core i7 nece bit donekle normalne do bozica '09...ali to je samo moje misljenje...
 Hm, to niko nezna.
JackD kaže...

hvala unaprijed na odgovorima...

Nema na čemu. :D
Kublach
17 godina

Ima u vemilu sada Core i7 920 za 2500kn

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima, ali nema ploče ;), hahahaha.

I piše: Trenutno nije raspoloživ.

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 16:42 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Ima, ali nema ploče ;), hahahaha.

I piše: Trenutno nije raspoloživ.

tog se ja bojim
proc jos kak tak  al ce sigurno bubnut ekstra cijenu za maticnu
onda dok se jos srede stvari s driverima za nju............................
.......................its gona be a long walk .........................to low prices
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
proc jos kak tak
 Ma cijena proca je čist ok. U cijenovnom rangu Q9550. Jest da ima manje cache-a, ali nova arhitektura i slično.
Kublach
17 godina
protjeran

pošto trebaš kupovati dosta novih i skupih stvari smatram da se još ne isplati kupiti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad se definitivno ne isplati, ali onda ko zna. Po meni će onda već bit moguće složit ok konfu za 6-7k kn sa Nehalemom. Ali neznam, ovisi kako će se cijene kretati... Najbolje pitaj kada budeš slagao što je najbolje tada...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice