Nova grafa zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nova grafa

Kupio bi novu grafu sljedeći mjesec al da nebude ostatak konfe bottleneck grafičkoj. Trebao bi najbržu grafu koju mogu skroz iskoristit 100 % na ostatku moje konfe, razmišljam si da odem odmah na vrh tj. gtx 680 al nebi htio dat 4 soma kuna + kojih 600 kn za novo napajanje ako ju nemogu skroz iskorisit. Većina njih na stranim forumima piše da gtx 680 nije preporučljiv za moj phenom, nego da bih trebao proći na sandy bridge. Znači treba mi naj grafa koja graniči sa ostatkom mojeg kompa. Po mogućnosti Nvidia. I dal bi mi napajanje ovo koje imam bilo dovoljno uz tu  grafu koju će te mi preporučit. Ako ne onda mi uz grafu navedite i neko bolje napajanje ako je potrebno. Molim preporuke. P.S. Igram igre skoro svih vrsta žanrova.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/malistallone/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 9:50 (Peykovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nova grafa
Peykovac kaže...

Kupio bi novu grafu sljedeći mjesec al da nebude ostatak konfe bottleneck grafičkoj. Trebao bi najbržu grafu koju mogu skroz iskoristit 100 % na ostatku moje konfe, razmišljam si da odem odmah na vrh tj. gtx 680 al nebi htio dat 4 soma kuna + kojih 600 kn za novo napajanje ako ju nemogu skroz iskorisit. Većina njih na stranim forumima piše da gtx 680 nije preporučljiv za moj phenom, nego da bih trebao proći na sandy bridge. Znači treba mi naj grafa koja graniči sa ostatkom mojeg kompa. Po mogućnosti Nvidia. I dal bi mi napajanje ovo koje imam bilo dovoljno uz tu  grafu koju će te mi preporučit. Ako ne onda mi uz grafu navedite i neko bolje napajanje ako je potrebno. Molim preporuke. P.S. Igram igre skoro svih vrsta žanrova.

idi na  HD 7xxx koje malo struje trose,najbolje uzmi 7850 Hd i dobar cooler za procesor,clockaj ga na 4 ghz

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
17 godina
neaktivan
Nova grafa
World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice