Nova grafa stari proc

poruka: 6
|
čitano: 1.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nova grafa stari proc

Koju grafičku bih mogao staviti a da ne bude prejaka za moj proc(amd athlon x2 5200+) i ram(2.gb.).Želja je da bude neka od low end directx 11 kartica,ali ako to nemože neka i bude neka radeonka iz 4xxx/3xxx serije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova grafa stari proc

gts 430 low end (mislim barem) grafa

i do kolko para mislis dat za grafu.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nova grafa stari proc
g12356 kaže...

Koju grafičku bih mogao staviti a da ne bude prejaka za moj proc(amd athlon x2 5200+) i ram(2.gb.).Želja je da bude neka od low end directx 11 kartica,ali ako to nemože neka i bude neka radeonka iz 4xxx/3xxx serije.

definitivno ti tu upada 5670.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
g12356 kaže...

definitivno ti tu upada 5670.

Al to nije low end grafa zavisi kolko para ima....A ako ima za 5670 onda preporuka

15 godina
neaktivan

ok,ali moram pazit da mi grafička nije prejaka za proc inače će ga više opterećivati nego ubrzavati...ako mislite da je 5670 još uvijek ispod toga razmislio bih i o toj...trenutno imam 8500gt.

17 godina
protjeran

nVidia: GT240

ATi (AMD po novom): HD5670

{#}

sell the kids for food-weather changes moods
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice