Nestasica hard diskova

poruka: 6
|
čitano: 2.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Nestasica hard diskova

Da li mi netko moze reci koliko dugo ce biti nestasica diskova, jer po sadasnjim cijenama bolje je staviti neki stari polovni disk u komp nego kupiti disk od 500 GB koji je prije kostao 300 kuna , a sada kosta najmanje 600 kuna...

Unaprijed hvala na svim odgovorima, zelja mi je pomoci prijatelju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestasica hard diskova

Ja mislim da bi početkom 2012 se situacija trebala smirit, ali teško prognozirat jer sve ovisi o stanju tvornica i poplavama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:11 (gengar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nestasica hard diskova

Prve procijene govore da nece biti bolje prije 02.2012.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nestasica hard diskova

da sad ne otvaram novu temu jedno pitranje za opću javnost .. zbog visoke cijene diskova premišljm se oko jedne stvari:

a) izbaciti novi HDD iz konfiguracije i iskoristiti dva stara (4 + godina u njima) od 160 i 80 ili manje GB, te kasnije uzeti novi?

ili

b) pregristi jezik, i iskeširati pare za novi i biti miran?

također ima li koja treća opcija? računajte da nakon kupnje kompa ovaj mjesec ostajem na nekih 1500 kn  a od toga barem 500, 600 ide na periferiju, 300 na račune (jbna pretplata, ali zadnji je račun pa sam miran), ostalo na opermu za zimu, što znači da kupnja diska ili nečega ne dolazi u obzir ovaj mjesec. također 300 ide na Skyrim xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nestasica hard diskova

Ma pričekaj s kupnjom diska, sad su cijene 3 do 4 puta veće nego prije porasta cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nestasica hard diskova

Ako ti bas treba veci ja bi radije uzeo polovni neki da posluzi svrsi dok se cijene ne smire. Ja sam danas za nadolazeci pc uzeo preko njuskala wd320 gb hdd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 17:25 (Ivan_cno).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice