Ne kompatibilnost

poruka: 26
|
čitano: 2.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
nekompatibilnost??

Dobar dan,moja graficka je VGA PCI-E XFX ATI RADEON HD4670,750mhz,1GB DDR2 ,DVI,HDTV

dali je moguce da nije kompatibilna sa MBO ASROCK A785GMH/128M,AMD 785G/SB710, DDR2, zvuk,S-ATA,RAID,G-LAN,GA,hybrid crossfire, PCI-E, HDMI,eSATA,mATX,s.AM2/AM3

posto mi se smrzava u zahtjevnijim igricama i kad testiram u 3Dmarku aplikacija se rusi nakon par sati,i ako je nekompatibilna koju mi vi preporucujete (do 750-800kn)

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: nekompatibilnost??

zaboravio sam napajanje napisat....... 450W,sharkoon SHA450-8P,ATX v2.0, 80mm vent., PFC

16 godina
neaktivan
lord nhl kaže...

Dobar dan,moja graficka je VGA PCI-E XFX ATI RADEON HD4670,750mhz,1GB DDR2 ,DVI,HDTV

dali je moguce da nije kompatibilna sa MBO ASROCK A785GMH/128M,AMD 785G/SB710, DDR2, zvuk,S-ATA,RAID,G-LAN,GA,hybrid crossfire, PCI-E, HDMI,eSATA,mATX,s.AM2/AM3

posto mi se smrzava u zahtjevnijim igricama i kad testiram u 3Dmarku aplikacija se rusi nakon par sati,i ako je nekompatibilna koju mi vi preporucujete (do 750-800kn)

hvala

Prije bih rekao da grafa nije ispravna nego da nije kompatibilna.

Reci koj proc imaš da se znao orijentirat, pa ćemo ti predložit neku grafu Namigiva

Samo se nadam da nisi išao overclockat grafu ili proc, pa pretjero,  jer onda znaš da je to u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:15 (VeX7).
15 godina
neaktivan

Nije nekompatibilna, nego vjerojatno se pregrijava ili grafa ili proc, napajanje je u redu i trebalo bi bez problema držati HD4670

15 godina
neaktivan

Nije nista OC

proc je  AMD athlon 2 X4 630,s. AM3 ,2,8GHz ,2BM c.y HTT

15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Nije nekompatibilna, nego vjerojatno se pregrijava ili grafa ili proc, napajanje je u redu i trebalo bi bez problema držati HD4670

Procesor se pregrijavao ali sam kupio brutalu od kulera i stavio na njega tako da sad nemrda preko 50 stupnjeva

16 godina
neaktivan
Ne kompatibilnost

Da li ti se problem javljao prije mijenjanja hladnjaka na procu?

Nisi ništa po BIOSu prčkao?

Preporuka: http://www.protis.hr/products/details/pointofview-nv-gts450-1024mb-783-3608-128bita-2xdvi-minihdmi/38012

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 16:20 (VeX7).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ne kompatibilnost
VeX7 kaže...

Da li ti se problem javljao prije mijenjanja hladnjaka na procu?

Nisi ništa po BIOSu prčkao?

Preporuka: http://www.protis.hr/products/details/pointofview-nv-gts450-1024mb-783-3608-128bita-2xdvi-minihdmi/38012

Pojavljivao mi se i prije i poslje,recimo u starcraftu2 mi se smrzava PC,medevil total war,ono di je 3d grafika potrebnija se smrzne komp,bios je podesen....

15 godina
neaktivan

Probaj staviti neku drugu grafu u komp pa češ vidit jel će se smrzavat

15 godina
neaktivan

Komp mi je na servisu,i stavili su svoju grafu i radila je,sad su stavili moju u njihov komp,pa kao ak bude radilo nekompatibilna je,al ono mislim zas bi bila nekompatibilna :(

17 godina
Ne kompatibilnost

Nemoguće da je grafička nekompatabilna jer je radila na računalu samo se smrzavala. Ako grafička malo starija moguće da je ušlo nešto prašine pa ventilatori dovoljno ne hlade i PC se onda smrzava.

BTW da je grafička nekompatabilna ne bi ti PC uopće mogao pokrenuti igre. Ovi u servima se znaju praviti pametni.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Nemoguće da je grafička nekompatabilna jer je radila na računalu samo se smrzavala. Ako grafička malo starija moguće da je ušlo nešto prašine pa ventilatori dovoljno ne hlade i PC se onda smrzava.

BTW da je grafička nekompatabilna ne bi ti PC uopće mogao pokrenuti igre. Ovi u servima se znaju praviti pametni.

Razumijem,ali recimo sutra kad me nazove serviser i recimo kaze da njima radi na njihovom kompu,sta onda :(

17 godina
lord nhl kaže...

Razumijem,ali recimo sutra kad me nazove serviser i recimo kaze da njima radi na njihovom kompu,sta onda :(

To je moguće, ali sigurno uzrok smrzavanja nije nekompatibilnost. Moguće da je kod tebe u kučištu dosta loš protok zraka koji uzrokuje smrzavanja.

15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
lord nhl kaže...

To je moguće, ali sigurno uzrok smrzavanja nije nekompatibilnost. Moguće da je kod tebe u kučištu dosta loš protok zraka koji uzrokuje smrzavanja.

ma na everestu sam sve testove iscitao svi su super,cak i na otvorenom kucistu se smrzava,pregrijavanje nije problem jer se nepregrijava,oni su ga istestirali cijelog tamo,i pao je na 3dmark testu,sad kemijaju nes tamo,al brijem da ce me nazvat sutra i rec da nije kompatibilna grafulja,a da bar znam sta je uzrok,kupio bi novu graficku ak je ona,al kaj da ju kupim pa da nije ona bila problem i da se pocne opet smrzavat :S

16 godina
Ne kompatibilnost

a Driveri? Imaš najnovije?

KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sam prvo napravio :).....mislim na servisu mi je komp vec 2tjedna,da su driveri u pitanju ubio bi se odma :D

15 godina
protjeran
Ne kompatibilnost

memorija 50%

riknula grafika 50%

divljanje napona na MB 0,1%

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Commodore kaže...

memorija 50%

riknula grafika 50%

to je onda vise od 100% :D

Ma nije memorija,testirana je milion puta,u grafickoj je problem,ili je riknula ili "nije kompatibilna" :S

15 godina
protjeran
lord nhl kaže...
Commodore kaže...

memorija 50%

riknula grafika 50%

Ma nije memorija,testirana je milion puta,u grafickoj je problem,ili je riknula ili "nije kompatibilna" :S

zasto ne shvatis da nekompatibilnost nema nikakve veze sa ovim. da je graficka nekompatibilna to bi jedino moglo znaciti da je AGP (a nije) ili da ti ploca nema PCI-e (a ima) i onda je nebi ni mogao ustekati u maticnu.

ako nije memorija i nije ni pregrijavanje neke komponente omjeri se mijenjaju:

riknula grafika 99%

problemi sa naponom na maticnoj 1%

15 godina
neaktivan
Commodore kaže...
lord nhl kaže...
Commodore kaže...

memorija 50%

riknula grafika 50%

zasto ne shvatis da nekompatibilnost nema nikakve veze sa ovim. da je graficka nekompatibilna to bi jedino moglo znaciti da je AGP (a nije) ili da ti ploca nema PCI-e (a ima) i onda je nebi ni mogao ustekati u maticnu.

ako nije memorija i nije ni pregrijavanje neke komponente omjeri se mijenjaju:

riknula grafika 99%

problemi sa naponom na maticnoj 1%

Ma commodore shvacam ja,ali mi je covjek sa servisa to reko :S

15 godina
protjeran
lord nhl kaže...

pazi da ti ne uvali neku kompatibilnu ati 4650 za 2000kn

15 godina
neaktivan
Commodore kaže...
lord nhl kaže...

pazi da ti ne uvali neku kompatibilnu ati 4650 za 2000kn

Ma uvalim mu ja .... u ta lajava usta,ak me pokusa preveslat tuzim ih,jer kuzis ak nije kompatibilna onda mi garancija nis nevrijedi,moram novu kupovat,sad molim boga da mi je graficka sjebana,lol

17 godina
odjavljen
Ne kompatibilnost

Bilo je slučajeva da se matična kolje s grafičkom zbog BIOS-a, pa nadogradnja BIOS-a to riješi.

Prijatelju bi se komp ponekad zamrznuo prilikom paljenja, a kad bi se upalio, radio bi kako treba. Nadogradnja BIOS-a je rješila problem.

Meni je jedna grafička uzrokovala restart prilikom Alt-Tabanja iz igre u Win, pa natrag u igru, a druga je radila u redu zbog beta BIOS-a.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"prema dogovoru Vam javljam da je servis Vašeg računala završen.
Očistio sam grafičku karticu od prašine i od onda mi radi dobro pod
opterećenjem.
Danas je vrtila 3DMark06 5,5h i radila je stabilno.
Tako da su Vam problemi bili uzrokovani neispravnim spajanjem kablova na
matičnu ploču a grafička kartica se smrzavala u radu radi pregrijavanja.
Svakako bih Vam preporučio povremeno čišćenje računala/komponenata od
prašine."

Ovo je mail sa servisa,bojim se da sutra kad preuzmem komp ce opet se pojavljivat iste greske smrzavanja ko i prije,jer sam ocistio komponente i pratio sa everestom temperature i nije se pregrijavalo :S aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17 godina
lord nhl kaže...

Ovo je mail sa servisa,bojim se da sutra kad preuzmem komp ce opet se pojavljivat iste greske smrzavanja ko i prije,jer sam ocistio komponente i pratio sa everestom temperature i nije se pregrijavalo :S aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dečki valjda imaju pravi alat i sada bi grafička trebala raditi. Sretno ;)

15 godina
neaktivan
Ne kompatibilnost

evo,kao sto sam pretpostavio,dode komp doma i dalje se smrzava!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice