Napajanje ili grafa?

poruka: 9
|
čitano: 870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Napajanje ili grafa?

Pozdrav, imam dilemu što promjeniti prvo jer trenutno nisam pri novcu da promjenim oboje. Imam proc AMD 5000+ 2x2.6GHz, grafu ATI HD4650 512MB, 3 GB DDR2, ostalo sad nije bitno. Pošto sumnjam u trenutno napajanje koje je Codegen 400W po mom mišljenju je da je to malo preslabo napajanje za taj komp tako da bi prvo promjenio napajanje od nekih 550W. Trenutno igram BF3 online i na rezi od 1280x1024 sa low detaljima ide onako ok ali nije baš glatko i smeta mi pri igranju pa mislim da bi pomoglo bolje i jače napajanje nego da lupam 200kn više u novu grafu koja opet trazi bolje napajanje? 

Molio bih mišljenja što je bolje prije promjenit dok neskupim malo više para za promjenu druge komponente.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Napajanje ili grafa?
samsvoj kaže...

Pozdrav, imam dilemu što promjeniti prvo jer trenutno nisam pri novcu da promjenim oboje. Imam proc AMD 5000+ 2x2.6GHz, grafu ATI HD4650 512MB, 3 GB DDR2, ostalo sad nije bitno. Pošto sumnjam u trenutno napajanje koje je Codegen 400W po mom mišljenju je da je to malo preslabo napajanje za taj komp tako da bi prvo promjenio napajanje od nekih 550W. Trenutno igram BF3 online i na rezi od 1280x1024 sa low detaljima ide onako ok ali nije baš glatko i smeta mi pri igranju pa mislim da bi pomoglo bolje i jače napajanje nego da lupam 200kn više u novu grafu koja opet trazi bolje napajanje? 

Molio bih mišljenja što je bolje prije promjenit dok neskupim malo više para za promjenu druge komponente.

Najbolje bi ti bilo napajanje novo. Da kupiš novu grafu trebao bi i jači procesor, što možda vuče i novu matičnu, nisi napisao koju imaš pa neznam koji procesori mogu na nju. A napajanje kad kupiš može ti ostat i za buduću konfu.

15 godina

za tu konfu napajanje ti je sasvim dovoljno.....

My way
14 godina
neaktivan
Po meni ta konfa iz zida vuce max 300 w tako da bi ti preporucio da stavis neku grafu od 700 800 kn.
Ako nadjes neku grafu koja te zanima postaj tu da vidimo
14 godina
neaktivan
Po meni ta konfa iz zida vuce max 300 w tako da bi ti preporucio da stavis neku grafu od 700 800 kn.
Ako nadjes neku grafu koja te zanima postaj tu da vidimo
14 godina
neaktivan

Grafičku promijeni svakako , ta je već zastarjela . Koliko novca imaš na raspolaganju ?

14 godina
neaktivan
S grafom od 700 800 kn mozes bf igrat i na medium kvaliteti pri pristojnom fps u
16 godina
neaktivan

Nisam neki gejmer, ali BF3 mi je definitivno zapeo jer sam igrao BF2 dosada...znaci nisam zahtjevan po pitanju grafike samo mi smetaju manje rezolucije, a BF3 na low detaljima mi je sasvim ok tako da bi uzeo neku grafu koja na low moze tjerat 1280 rezu...a koju bi uzeo neznam, neku 250-300kn npr HD4850 tak nes...

14 godina
neaktivan
To ti je stara grafa al je jeftina i s tom bis na low dobio 40+ fps a a mozda i vise
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice