Nadogranja pc-a

poruka: 12
|
čitano: 1.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogranja pc-a

pozz ekipa,kao sto naslov teme govori zelim nadogradit pc nekim novim dijelovima....

trenutno imam :

CPU: intel E8200 2.66 ghz

Maticna: Gigabyte GA-P35-DS3R

Ram: 2x1 gb kingston 800mhz

Graficka : Radeon 3870 512mb ddr4

Napajanje: fortron 500W

e sad,maticnu ne mjenjam,mjenjao bi samo proc i graficku...pa predlozite neku grafulju i cpu,i dali bi trebao mjenjati jos sto od navedenog,osim maticne...hvala,pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nadogranja pc-a
lepan kaže...

pozz ekipa,kao sto naslov teme govori zelim nadogradit pc nekim novim dijelovima....

trenutno imam :

e sad,maticnu ne mjenjam,mjenjao bi samo proc i graficku...pa predlozite neku grafulju i cpu,i dali bi trebao mjenjati jos sto od navedenog,osim maticne...hvala,pozz

Uzmi još 2gb rama, kupi hlađenje za proc i pošteno ga oc-aj jer taj procesor nije još za bacit :) ili ga prodaj pa uzmi neki quad rabljeni. Grafu uzmi ovu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9199 ako imaš love za nju jer nisi napisao koliko si spreman potrošit.

17 godina
protjeran
lepan kaže...

trenutno imam :

lol Pa nisi rekao koliko novaca?

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
14 godina

Pozdrav.

Prvo, reci s koliko novaca raspolažeš.

Drugo, ako ne mjenjaš matičnu onda možeš jedino staviti neki proc za socket 775 što ti se definitivno ne isplati kupovati novo (prevelika cijena s obzirom na njihovu starost i performanse) nego jedino polovno.

17 godina
protjeran

Ja mu savjetujem da clocka taj C2D jer je još dosta igra se drži 2 jezgre. Neka ide na 3GHz dosta mu je i ne mora mjenjat cooler.

I neka si uzme GTX560 Ti SOC za 1700 kuna.

Ili za te pare kupi AMD ploču i Athlona II x4 640 i KingMaxe 1333MHz 2 giga za 160 kuna i jednu lipu.

i want your horror i want your design cos youre a criminal as long as youre mine i want your love-i want your psycho your vertigo stick while youre in my room your baby is sick i want your love
14 godina
neaktivan
Nadogranja pc-a

pa ono...do 2 tisuce kuna vise manje...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
lepan kaže...

Evo:

16 godina
protjeran
stoncin3 kaže...
lepan kaže...

Evo:

E8200 odere tog Athlona....uzduz i poprijeko...

Ovako ti je extra:

17 godina
protjeran
SpyGi kaže...
stoncin3 kaže...
lepan kaže...

lol Nema te država!;-))

Nego negdje je AMD jači negdje nije. Evo.

Ja bih Athlona jer se daje otključati quad core mislim da na ovoj mojoj matičnoj to podržava?

14 godina
stoncin3 kaže...
SpyGi kaže...
stoncin3 kaže...
lepan kaže...

lol Nema te država!;-))

Nego negdje je AMD jači negdje nije. Evo.

Ja bih Athlona jer se daje otključati quad core mislim da na ovoj mojoj matičnoj to podržava?

Da, vise jezgri definitivno čini svoje (moj je otključan u četverojezgrenog), no pitanje je bi li c2d ili čak i athlon bio bottleneck na tu preporučenu grafu koja se meni ipak čini overkill pogotovo ako uzmes u obzir da ima samo 2 gb rama (za gtx 460 je preporučeno imati 4 gb lol)

15 godina
neaktivan
Nadogranja pc-a

Pošto planiraš dat 2000kn moj savjet ti je da prodaš sve sadašnje dijelove osim fortrona (recimo da dobiješ 1300, 1400kn za sve) i kupiš ovo. Osjetit ćeš ogromni boost u performansama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Rađe onda Asrockicu 770 Extreme na taj CPU, ipak je to klasa Phenom II 955 BE na 3.2GHz.

Pa samo 2 gige RAM-a i GTX560 za 1795 kuna. Dodje mu malo preko tvojeg i opet zavisi kolko dobije za tu staru kantu sve skupa

minus PSU?

Inače smatram tvoj prijedlog najboljim ovdje{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice