Nadogradnja,pomoc! zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogradnja,pomoc!

Pozdrav, zamolio bih vas da mi pomognete oko nadogradnje postojeceg PC-a. Star je oko 6 godina, ali nadogradivana mu je graf, ram, hd. Ove godine odlazim studirati, pa ga zelim vratiti u formu, jer vec posteno pocinje blokavati i pregrijavati se. Ne isplati mi se muciti sa prodavanjem tako da ga zelim poboljsati. Potrošio bih negdje oko 3-4k na nadogradnju. Hvala unaprijed..! :)

Konfiguracija:

Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU   6600  @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz

Memory:  4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz

Card name: ATI Radeon HD 4890 Sapphire

Motherboard: ASUSTeK Computer INC. P5B (Socket 775)

Power: Antec 500W

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja,pomoc!
MilkoLP kaže...
Pozdrav, zamolio bih vas da mi pomognete oko nadogradnje postojeceg PC-a. Star je oko 6 godina, ali nadogradivana mu je graf, ram, hd. Ove godine odlazim studirati, pa ga zelim vratiti u formu, jer vec posteno pocinje blokavati i pregrijavati se. Ne isplati mi se muciti sa prodavanjem tako da ga zelim poboljsati. Potrošio bih negdje oko 3-4k na nadogradnju. Hvala unaprijed..! :)
 Konfiguracija:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU   6600  @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz
Memory:  4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz
Card name: ATI Radeon HD 4890 Sapphire
Motherboard: ASUSTeK Computer INC. P5B (Socket 775)
Power: Antec 500W
 Ovako mi na prvi pogled ovo izgleda kao solidno računalo. Ako hoćeš nadograditi onda moraš ovo mjenjati:
- matična ploča (na primjer socket1155 ili neki am3/am3+) i ddr3
- procesor minimalno 4 jezgre za navedenu ploču
- radna memorija 1x4 GB ddr3 ili 2x2 GB ddr3
- grafička ti je ok, ali ako hoćeš možeš staviti nešto jaće od 6870 i sl. ovisi koliko planiraš uložiti
14 godina
neaktivan
Nadogradnja,pomoc!

Potrošio bih negdje do 4000kn. Znaci isplati mi se nadogradivati komp? Jer su mi neki predlagali da ga prodam jer se tu ne može ništa više nadograditi.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice