Eo, ovako....neki dan sam bio kod frenda, i kad sam sa svog quad-ica dosao na njegov celeron 2,4....srce me zabolilo, pa sam mislio nabaviti mu neki P4 sa HT-om...i uspio sam nac i dolazi mi u cetvrtak,
ostatak konfe je:
maticna: neka asusova
Grafuljica: ATi ASUS 9600 XT 128mb AGP
napajanje: nezznam koja marka, al 300W
RAM: DDR-400 512 RAM (al to bi mu jos uzeo jednu gigu)
e sad, mozete li vi meni malo rec dal ce biti pomaka sa tim novim procesorom, dal ce napajanje izdrzat i dal ce onda grafa biti usko grlo....hvala!
i koje bi igre to moglo vrtiti!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BUMP!!!!
Eo, ovako....neki dan sam bio kod frenda, i kad sam sa svog quad-ica dosao na njegov celeron 2,4....srce me zabolilo, pa sam mislio nabaviti mu neki P4 sa HT-om...i uspio sam nac i dolazi mi u cetvrtak,
ostatak konfe je:
maticna: neka asusova
Grafuljica: ATi ASUS 9600 XT 128mb AGP
napajanje: nezznam koja marka, al 300W
RAM: DDR-400 512 RAM (al to bi mu jos uzeo jednu gigu)
e sad, mozete li vi meni malo rec dal ce biti pomaka sa tim novim procesorom, dal ce napajanje izdrzat i dal ce onda grafa biti usko grlo....hvala!
i koje bi igre to moglo vrtiti!
ta grafa je jakoooo stara ali novije ce igre(neke ne sve da se razumijemo) moci pokretati ali mala raze i detalji na minimum...
aha...a oce li napajanje izdrzat...???...300W ima....i dali bi izdrzalo jos jednu malo jacu grafu, recimo X1650...??
aha...a oce li napajanje izdrzat...???...300W ima....i dali bi izdrzalo jos jednu malo jacu grafu, recimo X1650...??
a neznam bas...ja se nebih igro skupio bih para stavio napajanje...nista jako jer su to slabe kartice...ali mozda da sacekas jos misljenja...ako hoces ja ti mogu predlozit neka napajanja samo reci do koliko para...
a neznam bas...ja se nebih igro skupio bih para stavio napajanje...nista jako jer su to slabe kartice...ali mozda da sacekas jos misljenja...ako hoces ja ti mogu predlozit neka napajanja samo reci do koliko para...
ha, cuj...jedva sam ga nagovorio za proc, a kad prodamo proc i grafu, mozda bi za te pare mogli neku jacu grafu...tako da, para nebi nis dao za napajanje, al ja mislim da ce izdrzat...imam ja osobno doma neko napajanje od SmartBoxa od 500W, to sam ja prije imao...al nezz