ako ne mislis uzet novi procesor
uzmi 4850 1 gb(jer za to ti ne treba jak procesor)
a ako ces novi proc uzmi 5xxx+ graficku
a koji procesor, jel ide am2+ procesori na am2 socket?
Ide, samo ćeš možda morati flešati bios.
Ide, samo ćeš možda morati flešati bios.
kak fleširat, mozes mi dat link na kojem je to objašnjeno?
Joj to ti ne bih preporučio da radiš sam ako nisi nikad flešao. Radije nađi nekog legu koji to zna jer ako pogriješiš možeš ostati bez matične. Koliko god pročitaš na netu o tome, može ti se dogoditi da nešto krene po zlu i bez iskustva bi bio zatečen, a onda može biti kasno za sve. Ja sam mislio da ti to znaš. Ne bih da imam tvoju ploču na duši. Probaj riješiti to tako da tamo di kupiš proc, da ti ga oni i ugrade i nek se oni sekiraju, a ne mogu ti uzeti neku veliku paru, najviše 1 radni sat.
ok, hvala, nisam ni mislio sam to radit, otpeljat cu u servis kod kolege da on slozi. Slago sam si sam komp, al necu se igrat sa ovim, hvala
ok, hvala, nisam ni mislio sam to radit, otpeljat cu u servis kod kolege da on slozi. Slago sam si sam komp, al necu se igrat sa ovim, hvala
Puno sreće sa novim komponentama i javi nam kad bude sve gotovo kako si zadovoljan. Navijamo za tebe.
danas sam otvarao racunalo i vidio da mi je napajanje 450W pa molim vas da mi netko odgovori vec sam pitao ali niko nista neodgovara,
moze li to napajanje drzati
CPU-i5
MBO-gigabyte UD-5
gpu-9600gt
jer me zanima zato sto sam mislio uzeti crosair 550W (oko 700 kn) ako netreba dodao bih još 200-300 kn i kupio kućište jer ovo mi je skroz zatvoreno...
pa bih uzeo coolermaster haf 922...hvala
danas sam otvarao racunalo i vidio da mi je napajanje 450W pa molim vas da mi netko odgovori vec sam pitao ali niko nista neodgovara,
CPU-i5
MBO-gigabyte UD-5
gpu-9600gt
jer me zanima zato sto sam mislio uzeti crosair 550W (oko 700 kn) ako netreba dodao bih još 200-300 kn i kupio kućište jer ovo mi je skroz zatvoreno...
koje napajanje. ako je MS, onda sigurno neće držati...nije sve u wattima, važniji je brand!
nije crosair, nego corsair
CPU-i5
MBO-gigabyte UD-5
gpu-9600gt
koje napajanje. ako je MS, onda sigurno neće držati...nije sve u wattima, važniji je brand!
nije crosair, nego corsair
nije MS doša je sa kompom ima naljepnica asus,pa je valjda to...
Zasto ne bi sam flashao? Gigabyte nema nesto kao instant flash?
Zasto ne bi sam flashao? Gigabyte nema nesto kao instant flash?
ma na instalacijskom cd-u za matičnu ima @bios, samo to instalira i priko njega u windowsu
flesha tako sam i ja radia i sve ok