Nadogradnja PC-a zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Želim nadograditi komp a imam ograničeni budžet (tj.1000kn). Želio bih vašu preporuku što da nadogradim, ni sam neznam jer mi je komp toliko puta bio na popravku i toliko puta je nešto izmijenjeno, prošle sam godine mogao čak igrati i crysis 2 na srednjim postavkama (jer sam do tada imao grafičku, a sada imam integriranu grafičku). Tako da svaka preporuka je dobro došla.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja PC-a
Stjepan28 kaže...

Želim nadograditi komp a imam ograničeni budžet (tj.1000kn). Želio bih vašu preporuku što da nadogradim, ni sam neznam jer mi je komp toliko puta bio na popravku i toliko puta je nešto izmijenjeno, prošle sam godine mogao čak igrati i crysis 2 na srednjim postavkama (jer sam do tada imao grafičku, a sada imam integriranu grafičku). Tako da svaka preporuka je dobro došla.

Trebalo bi procesor, matičnu , memoriju, napajanje nije nešto. Tako da računaj više od 1000kn ako želiš nadogradnju.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

znam krš je od kompa znači da bolje ušparam još jednu tisućicu pa da si kupim procesor(mogao bih kupiti onaj amd-ov apu koji ide u fm1 socket, on navodno ima dobru integriranu grafičku),matičnu ploču,ram od 4 gige i novo napajanje jedino da ostavim stari hard disk,pržilicu i kučište

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 21:19 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepan28 kaže...

znam krš je od kompa znači da bolje ušparam još jednu tisućicu pa da si kupim procesor(mogao bih kupiti onaj amd-ov apu koji ide u fm1 socket, on navodno ima dobru integriranu grafičku),matičnu ploču,ram od 4 gige i novo napajanje jedino da ostavim stari hard disk,pržilicu i kučište

Tako je, napajanje ti nije nešto, kupiš ploču, memoriju i ostalo i miran si. Ostalo ostavi.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Moj savijet ti je da prodaš to kaj imaš, skupis jos nekaj para, i napravis si nekakav ok komp.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

ma samo mi je bitno da mogu ugodno igrati nisu mi važni detalji i te stvari važno mi je da mogu igrati bez zastajkivanja i štekanja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Upravo o tome ti ja i pricam...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepan28 kaže...

ma samo mi je bitno da mogu ugodno igrati nisu mi važni detalji i te stvari važno mi je da mogu igrati bez zastajkivanja i štekanja

Za ugodno igranje ti intergrirana grafika neće biti dovljna, trebati ćeš i novu grafu.

Kalko1212 ingame
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice